Yıllar sonra bekar kadın olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
cevap vermeyin mesajlara bu kadar basit hepimize geliyor mesajlar görmüyoruz cevap vermiyoruz. 55 yaşındaki anneme bile mesaj geliyor yani
Benim amirim zamanında 55 yaşlarındaki kadın amirine kurumun mesajlaşma programından bi tane gardiyanın yazdığını anlatmıştı 🤣🤣 Adam sadece kadın ismi görüp yazıyor. 🤣🤣

Began hanımefendiyle ilgili tamamen kendi teorimi söyliycem:

Bence began bir yere kadar kendi yaşadıklarını anlatıyordu. Eşiyle problemler vs. Sonrasında artık yaşamak istediği, hayalini kurduğu şeyleri anlatmaya başladı.

Began eşiyle ayrılırsa erkeklerin -hatta kendisinden oldukça genç erkeklerin - peşinde pervane olacağını düşünüyor veya arzu ediyor her neyse. Burayı da wattpad gibi kullanıyor artık. Konularına inanan 3-5 kişi var. Henüz gelmemişler ama yakında gelirler. İnanmayanları engelleyip o inanın birkaç kişiye hayal dünyasını anlatıyor.

Burada bir arkadaş vardı. İlk üye olunca nasıl bir ilişki hayal ettiğiyle ilgili konu açmıştı. Sonraki konularında evli olduğunu yazınca haliyle ilk konusunu sorduk. Onu başkası için açmıştım diye kıvırdı. Yani insanlar burayı bazen hayallerini yazmak için kullanıyor.

Ben sizin hikayelerinizi baltalamayacağım began hanım kolay gelsin 🥳

Yoo aslında küçük yerlerde daha çok dikkat eder erkekler böyle şeylere. Kadının eşi, dostu, abisi, babası duyarsa ağzını gözüne eline verirler diye.
Ben de böyle olduğuna inanıyordum. Ama yerel halk hep akraba, ben dışarıdan yabancı ve yalnız bir kadın olduğum için mi bu kadar pervasız oluyorlar diye düşünüyorum.

Sadece o yüzden değil. Evlenene kadar hiç flört, sevgili vb tecrübem olmadı. Bu duyguları yaşamak istiyorum günü geldiğinde, doğru kişiyle. Ancak nasıl bulunur, nasıl tanışılır, bilmiyorum.
Yani olacak şey var dolmayacak şey var. Siz 45 yaşınızda 20li yaşlarda yaşamadığınızı yaşayamazsınız.
Sizin üç çocuğunuz var. Küçük yerdesiniz. Diyelim yaş uydu flört ettiniz Batman gibi yerde o çocuklara konuşulanlar gelmeyecek mi? Okulda duyulmayacak mı?
Cafe mi var da flört edeceksiniz mesela?
Eve mi alacaksınız üç çocukla.
Mümkün mü?
Yaşınız 45 ve üç çocuğunuz var. İlk gençlikte yaşayamadığınız şeyleri yaşayamazsınız. Hayaller kurmayın. Hayatın gerçekleri var.
Yaşıtınız erkekler de sizin hayalinizdeki mesajlaşmalı ergen aşkını yaşamak istemez zaten. Beklentileriniz komik

Başlığa bak ahahaha hiç dikkat etmemiştim.jajsjs

Boşanmanız ayını doldurmamışken, yeni bir şehir, çalışma hayatı ve 3 çocukla ne ara bu duyguları yaşama isteği ile doldunuz yahu..? Ben olsam sırf eski kocam sen başkasıyla evleneceksin o yüzden benden boşanıyorsun lafını ettiği için kendini haklı çıkmış görmesin diye kapatırdım kendimi duygusal herşeye, en azından bir süre
Onun ne düşündüğü benim zerre umurumda değil. Ben ona Zaten 5 yıl şans vermiştim.

Sadece o yüzden değil. Evlenene kadar hiç flört, sevgili vb tecrübem olmadı. Bu duyguları yaşamak istiyorum günü geldiğinde, doğru kişiyle. Ancak nasıl bulunur, nasıl tanışılır, bilmiyorum.
iyide siz daha boşanalı kaç gün olduda, flört etme seviyesine geldiniz? Ne ara hayatınızı yoluna koydunuzda yeni aşklara yelken açacak duruma geldiniz? Ağzınız yeterince yanmadımı? Küçük biryerde yaşadığınızı söylüyorsunuz hiçmi korkmuyorsunuz biri size yada çocuklarınıza musallat olur, kötülük yapar diye? Boşancaktım, boşanabilirmiyim diye düşünürken sürekli tek derdiniz çocuklarının iyiliği ve mutluluğu olduğunu söylüyordunuz, ne çabuk kendi mutluluğunuzu geçtiniz Allah aşkına? Çocuklar boşanma travması yaşamadı demekki herşey süper gidiyor maşallah

Benim amirim zamanında 55 yaşlarındaki kadın amirine kurumun mesajlaşma programından bi tane gardiyanın yazdığını anlatmıştı 🤣🤣 Adam sadece kadın ismi görüp yazıyor. 🤣🤣
🤣 annem iş için görüştüğü bir insan topluluğu var orada okulda öğretim görevlisi olan adam 2 kere gördüğü halde istek atmış annem de kabul etmiş işten dolayı ki zaten çok takipçisi vardır kendisinin. adam sürekli hikâyelerine cevap yazıyordu 🤣 en son engelledi gitti. böyle çok var başımıza gelen. annem de aşırı huysuz ters birisidir üstüne yani.

iyide siz daha boşanalı kaç gün olduda, flört etme seviyesine geldiniz? Ne ara hayatınızı yoluna koydunuzda yeni aşklara yelken açacak duruma geldiniz? Ağzınız yeterince yanmadımı? Küçük biryerde yaşadığınızı söylüyorsunuz hiçmi korkmuyorsunuz biri size yada çocuklarınıza musallat olur, kötülük yapar diye? Boşancaktım, boşanabilirmiyim diye düşünürken sürekli tek derdiniz çocuklarının iyiliği ve mutluluğu olduğunu söylüyordunuz, ne çabuk kendi mutluluğunuzu geçtiniz Allah aşkına? Çocuklar boşanma travması yaşamadı demekki herşey süper gidiyor maşallah
İnsta üzerinden sevgili yapmasın mı kadınceyiz ?
Bilmiyorum, hiç yaşamadım diyor.
Öğrenmesin mi ?

Flort yaşamak icin sosyal medyada rastgele mesaj atanlarla sohbete girmek sorun cikarir anca.
Sosyal medyadaki istekler sizi cok begendiklerinden ve bir sey olacagindan degil herkese deniyorlar, yaziyorlar.

Benim profil fotoda yüzümün, kendimin gorunmedigi ve disari kapali, mesajlara kapali profilime bile istek gelmişti bir kaç cunku kim oldugu onemli degil kadin profili olsa yetiyor.
Teşekkür ederim doğru düzgün cevap verenlerden biri olduğunuz için. Ben de sizin gibi düşünüyorum ama ya farklıysa hissi de var aklımın bir köşesinde.

Ben de böyle olduğuna inanıyordum. Ama yerel halk hep akraba, ben dışarıdan yabancı ve yalnız bir kadın olduğum için mi bu kadar pervasız oluyorlar diye düşünüyorum.
Ben de küçük bir yerde yaşıyorum hatta köyde yaşıyorum. Bizim mahalleden dışarıya çıksam kimin gelinisin,kimin kızısın diye soruyorlar seni nerden tanıdılar hemen?

o zaman yerel halk topluca kapıya dayanmasın, yabancı yalnız ve boşanmış bir kadın olduğunuzdan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X