Yıllar sonra bekar kadın olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay ben ne bileyim ayol, 25 inde daha açmamış goncaydım kendimi nikah masasında buldum. Benim zamanımda instagram vb mecralar yoktu. MSN kullanıyorduk biz, masum bir jenerasyondan gelmeyim yani. Bende Began hanıma yardımcı olamayacağım yani, erkeklerin bu cazibesine kapılmasını ve kapısında yatmasını anliyorum tabiki ama çözüm inan yok bende

Yaşıtım biri olsa belki tanışmayı kabul edebilirim ama en az 15 yaş küçük biri olmaz. İmkansız ve saçma.
Ya bakın ben buradaki en açık görüşlü insanlardan biriyimdir ama gerçekten siz bana bile fazla geldiniz. Tabi ki genç bekar insansınız sizin de hayatınızda birileri olacak ama üç tane çocuğunuz var sizin, bilmediğiniz yerde kendinizi reklam edip çocukları tehlikeye atıyorsunuz. Biraz soluklanmasaniz mi? Sosyal medyadan gelen mesajlara neden cevap veriyorsunuz neden açık mesela o mesajlar? Madem küçük yer madem korktunuz biraz dikkat edin siz de yani. Koskoca kadına bunları anlatmak bile abes. Hiç de demiyorsunuz evde çocuklar var bir şey olur dikkat edeyim diye, yazık yani

Sadece o yüzden değil. Evlenene kadar hiç flört, sevgili vb tecrübem olmadı. Bu duyguları yaşamak istiyorum günü geldiğinde, doğru kişiyle. Ancak nasıl bulunur, nasıl tanışılır, bilmiyorum.

Çözüm çok basit. Engelleyeceksin.

Eski eşiniz bile sizi kandırıyor olabilir bu hususta, kendini aklamak için. Kamu personeli olan birinin böyle avam ve tehlikeli hareketleri böyle cesaretle yapabileceğini düşünmüyorum.
Benim de aklıma direk eski es geldi . Konu sahibinin konularını takip ediyorum bosanali çok olmadı ki

Sosyal medyadan kim bana yazarsa başkalarınada net yazıyordur arayış içindedir diye düşünüp kafama bile takmıyorum yazanları mesaj istek kutumda şu an rahat 30 tane mesaj vardır boş işler bunlar bence

Vayyy be wattpad karakteri gibi daha 1 ay önce boşanan 3 çocuklu kadına aşkından evi basacak neredeyse

Evlenene kadar hiçbir bir erkekle bu şekilde bir iletişimim olmadı. Ailem çok katıydı bu konuda. Gerçekten bu içerikteki kadın erkek ilişkilerinin cahiliyim. Kısaca Sevmek ve sevilmek istiyorum ama bunun nasıl başladığını, nasıl ilerlediğini bilmiyorum.

Sanırım küçük yer olmasının dezavantajı her şey çabuk duyuluyor.
Evet küçük ilçelerin böyle bir durumu var maalesef ama bunlar genç, bekar ve güzel kızlar için geçerli, maalesef sizin için değil. Burada hepimiz aaa nasıl oluyor bu ya diye hayret ediyor gibi yapıyoruz ama ironiyi bile anlamıyorsunuz. Biraz destekli sallayın Allah aşkına yaa hahahahhahah

tam @ayselmini konusu
Ne bekarlar bulamadım diye depresyonda üç çocuklu kadın boşanır boşanmaz dizildiler ip gibi
Bunun dul kadın ve bakire kadın olmakla alakası olabilir mi? Yoksa çok güzelim, gencim diyebileceğim bir görünüşe sahip değilim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…