Ay ben ne bileyim ayol, 25 inde daha açmamış goncaydım kendimi nikah masasında buldum. Benim zamanımda instagram vb mecralar yoktu. MSN kullanıyorduk biz, masum bir jenerasyondan gelmeyim yani. Bende Began hanıma yardımcı olamayacağım yani, erkeklerin bu cazibesine kapılmasını ve kapısında yatmasını anliyorum tabiki ama çözüm inan yok bendePolis kanun biliyor ama işte öyle yollara başvurmadan kendisine akan talip seline karşı koymak istiyor. Ben de 30 yaşına kadar bekardım ama böyle peşpeşe kapıma dayanmamışlardı o yüzden taktik veremeyerek bayrağı sana devretmek istiyorum
Ya bakın ben buradaki en açık görüşlü insanlardan biriyimdir ama gerçekten siz bana bile fazla geldiniz. Tabi ki genç bekar insansınız sizin de hayatınızda birileri olacak ama üç tane çocuğunuz var sizin, bilmediğiniz yerde kendinizi reklam edip çocukları tehlikeye atıyorsunuz. Biraz soluklanmasaniz mi? Sosyal medyadan gelen mesajlara neden cevap veriyorsunuz neden açık mesela o mesajlar? Madem küçük yer madem korktunuz biraz dikkat edin siz de yani. Koskoca kadına bunları anlatmak bile abes. Hiç de demiyorsunuz evde çocuklar var bir şey olur dikkat edeyim diye, yazık yaniYaşıtım biri olsa belki tanışmayı kabul edebilirim ama en az 15 yaş küçük biri olmaz. İmkansız ve saçma.
Sadece o yüzden değil. Evlenene kadar hiç flört, sevgili vb tecrübem olmadı. Bu duyguları yaşamak istiyorum günü geldiğinde, doğru kişiyle. Ancak nasıl bulunur, nasıl tanışılır, bilmiyorum.Yok bence
Beganın oraya gitmesiyle hepsi siraya girdi. Nasıl bir auraysa artık uzaktan belli ediyor kendini bekar olduğu, boşan beni en öne al, boşandın artık hayır kabul etmiyorum bak gelir kapında yatarım
Veee çok bilgili öğretmen began hanım bu durum ile nasıl başedeceğini bilemiyor tabiki.
Polis, kanun vs bilmiyor o yüzden burdan gelecek tüyolara çok muhtaç
Çözüm çok basit. Engelleyeceksin.Ay ben ne bileyim ayol, 25 inde daha açmamış goncaydım kendimi nikah masasında buldum. Benim zamanımda instagram vb mecralar yoktu. MSN kullanıyorduk biz, masum bir jenerasyondan gelmeyim yani. Bende Began hanıma yardımcı olamayacağım yani, erkeklerin bu cazibesine kapılmasını ve kapısında yatmasını anliyorum tabiki ama çözüm inan yok bende
Benim de aklıma direk eski es geldiEski eşiniz bile sizi kandırıyor olabilir bu hususta, kendini aklamak için. Kamu personeli olan birinin böyle avam ve tehlikeli hareketleri böyle cesaretle yapabileceğini düşünmüyorum.
Ama kamu personeliymiş aynı zamanda, potansiyel sevgilide olabilir ama işte emin olmak için soruyormuş aslındaÇözüm çok basit. Engelleyeceksin.
bekarmış ve 30 yaşındaymış. Benden çok küçük ve tanımadığım biri olduğu için reddettim. Ancak hayır kelimesini kabul etmediğini, evimin önüne kadar gelip benimle yüz yüze görüşmek istediğini söyledi.
Evlenene kadar hiçbir bir erkekle bu şekilde bir iletişimim olmadı. Ailem çok katıydı bu konuda. Gerçekten bu içerikteki kadın erkek ilişkilerinin cahiliyim. Kısaca Sevmek ve sevilmek istiyorum ama bunun nasıl başladığını, nasıl ilerlediğini bilmiyorum.Sosyal medya hesabınıza yazan alelade birine neden cevap veriyorsunuz ki inanın ben anlamadım.
Yani kimse de ciddiye alıp bu kimmiş ne istiyormuş diye merak edip muhattap olmaz bence sizden baska.
Durun bir nefes alin yahu daha dün boşandınız neredeyse.
Evinizin adresine kadar bilen bir manyak var karşınızda ve bunu yüzsüz yüzsüz pek matah birşeymiş gibi söyleyebiliyor tuhaf bir şekilde. Kapınıza falan gelmekten bahsediyor abaza embesil. Nasıl bir sohbet geçtiyse artık. Rica ederim kendinize gelin,bu yaşa nasıl kazasız belasız başınıza birşey gelmeden gelebildiniz inanın anlamak mümkün değil.
Yine tuhaflıklar silsilesi,yine siz Began,hiç şaşırtmıyorsunuz vallahi pes.
Nekadar banal, o herkesin aklına geliristemiyorsanız cevap yazmazsınız, yazmaya devam ederse engellerisiniz bu kadar basit.
31 yıllık bekarım, bana da olmuyor. Biz çirkin miyiz acaba?33 yıldır bekarım bana da olmuyor. Began hanımın boşanmasını pusuda bekliyorlarmış
Profilde mesleğim ve adım dışında bir şey yazmıyor.Profilinize bekar yazmadınız inşallah
30 yaşında herif 45 yaşında 3 çocuklu kadınla ciddi ilişki mi niyet edecek?Ama kamu personeliymiş aynı zamanda, potansiyel sevgilide olabilir ama işte emin olmak için soruyormuş aslında
Kızım o feyk miydi yaBen Loveitred'i an itibariyle aradım ya. Kadının kalemi iyiydi en azından.
Evet küçük ilçelerin böyle bir durumu var maalesef ama bunlar genç, bekar ve güzel kızlar için geçerli, maalesef sizin için değil. Burada hepimiz aaa nasıl oluyor bu ya diye hayret ediyor gibi yapıyoruz ama ironiyi bile anlamıyorsunuz. Biraz destekli sallayın Allah aşkına yaa hahahahhahahSanırım küçük yer olmasının dezavantajı her şey çabuk duyuluyor.
Bunun dul kadın ve bakire kadın olmakla alakası olabilir mi? Yoksa çok güzelim, gencim diyebileceğim bir görünüşe sahip değilim.tam @ayselmini konusu
Ne bekarlar bulamadım diye depresyonda üç çocuklu kadın boşanır boşanmaz dizildiler ip gibi