- 18 Ekim 2018
- 7.890
- 32.656
Evliler bu şekilde profilinde yazıyormuş. Yazmayanlar otomatik olarak bekar ve flörte müsait olanlar oluyor galibaProfilinize bekar yazmadınız inşallah
Yaşıtım biri olsa belki tanışmayı kabul edebilirim ama en az 15 yaş küçük biri olmaz. İmkansız ve saçma.Israrlı arama ve mesajlar da tacize giriyor şikayetçi olabilirsiniz tedirgin olduysanız. Ne demek hayır kelimesini kabul etmiyorum eğer gerçekse çok tehlikeli.
Yahu herkes duymuş iste. Diyar kasabalardan da gelenler olur yakında. Aaa..Böyle anlaşılmıyor yeterince bekar olduğunuz. Bir de şunu takmayı deneyin.
60 yaşındaki annem tehlikede o zaman gidip hemen evli yazayım kadının profiline arada kaynamasınEvliler bu şekilde profilinde yazıyormuş. Yazmayanlar otomatik olarak bekar ve flörte müsait olanlar oluyor galiba
Herkes profilini buna göre güncellesin lütfen
Evet çok doğru çünkü bekarken ailem bu konularda çok sıkı olduğu için hiçbir tecrübem yok. Evlenene kadar ne flört, ne sevgili hiç erkek arkadaşım olmadı.Hayatında ilk defa bekar kaldığı için taktik istiyor anlasana
Evet.Ne dedi mesela?
Merhaba ben x, kamu personeliyim, tanışalımmı?
YERSEN.Yahu herkes duymuş iste. Diyar kasabalardan da gelenler olur yakında. Aaa..
Benim 61 yaşındaki anneme de takip istekleri geliyor. Bir ara profiline erkekler eklemesin yazmıştı. Ona göre bir erkek neden sosyal medya kullanıyor ki kafasında biri. Anne yapma etme dedim profilinden o yazıyı sildik60 yaşındaki annem tehlikede o zaman gidip hemen evli yazayım kadının profiline arada kaynamasın
Bu insanlar sosyal medyadan bekar olduğunuzu anlayıp, birden bire nasıl sıraya dizildiler anlamadım valla.
Sanırım küçük yer olmasının dezavantajı her şey çabuk duyuluyor.33 yıldır bekarım bana da olmuyor. Began hanımın boşanmasını pusuda bekliyorlarmış
Adam 15 yasinda mi?Yaşıtım biri olsa belki tanışmayı kabul edebilirim ama en az 15 yaş küçük biri olmaz. İmkansız ve saçma.
Baya kucukmus. Bir muhtar, ihtiyar heyeti ve üç beş ev olunca normal yani.Sanırım küçük yer olmasının dezavantajı her şey çabuk duyuluyor.
Hayır 30 yaşında .Adam 15 yasinda mi?