Bak Türkçe yazıyorum. İnşallah biliyorsundur. İnanmazsan konuya yazmazsın, görmezsin. Ee daha ne?Yüzbin tane detay veriyordu adam makarnacı paragöz evi vermek istemiyen iftira atıyordu hemencecik ilk celse anlaşmalı boşandı konu patlayınca 2 haftada
Eglenceli geldi birden. Sıkılırsam giderim takilma sen. Baska dertlerin olacak sankiHerkese yazma prim verme diye yırtınıyordun. Aa kendi dediğini yalanlamak nasıl 30 sn de :))
Yoo size dert olmaya devam edeceğim öyle görünüyor hala burada olduğunuza göre :)Eglenceli geldi birden. Sıkılırsam giderim takilma sen. Baska dertlerin olacak sanki
işte yarı doğru yarı sahte anlatıyor ifşa olmamak için orada patlıyorYüzbin tane detay veriyordu adam makarnacı paragöz evi vermek istemiyen iftira atıyordu hemencecik ilk celse anlaşmalı boşandı konu patlayınca 2 haftada
Vaovkocana had bildirmeyi burada biz öğrettik sana.
E hala prim veriyorsunuz ama. Taraftar toplayınca çok mu mutlu oluyorsun? Kıyamam. Devam et bari :)işte yarı doğru yarı sahte anlatıyor ifşa olmamak için orada patlıyor
sorun bazı şeyleri değiştirmesinde değil bunda hepimiz hemfikiriz
sorun işte soru sahibinin cinsel açlığı ve herkesi kendisine aşık sanması
ben doktor ve öğretmen sapıklardan çok korktum ve işkillendim bu doktor gerçekse hepimize rastlayabilir bir gün
biri demişti doktor dese dese çatın dar demiştir bu onu bastırılmış cinselliğiyle farklı anlamıştır.
her yönden sakat bir konu
inş konu fakedir ve böyle şeyler yaşanmamıştır
hayır canım senin iyiliğin için çabalıyoruz aslında burada. eğer konuların gerçekse arkandan çocuklarına bilmem ne evladı demesinler diye uğraşıyoruz. defalarca sana yardımcı olduk burada eğer konuların "gerçekse"E hala prim veriyorsunuz ama. Taraftar toplayınca çok mu mutlu oluyorsun? Kıyamam. Devam et bari :)
Sizden gelecek iyilik insana ancak zarar verir. 50 sayfada dalga geçerken aklınız neredeydi? İnanmadınız, olabilir. Ancak 50 sayfa boyunca insanları kışkırtmak, algı yapmak, sadistçe dalga geçmek çok mu sağlıklı ruh hali?hayır canım senin iyiliğin için çabalıyoruz aslında burada. eğer konuların gerçekse arkandan çocuklarına bilmem ne evladı demesinler diye uğraşıyoruz. defalarca sana yardımcı olduk burada eğer konuların "gerçekse"
seni ben ihbar edecektim normalde üzüldüm sana çocuklarına kıyamadım çünkü hayat adil değil. cidden kötü durumda olabilirsin. artık inşallah gerçek değilsindir diyorum. bu beni daha çok mutlu ederdi.
her dediğinize inanırdım belki ama bu dediğinize asla inanamamBen inanmadığım konulara ve konu sahibine yazmayacak kadar aklı başında bir insanım.
Karşımdakilere anladığı dilden bundan sonra. Rahatsız olduysan görmezden gel.her dediğinize inanırdım belki ama bu dediğinize asla inanamam
daha instagramda mesaj atan birine "ayyyy ne yapmam gerekiyor" diye konu açan birinin aklı başında olduğuna kusura bakmayın ama inanmıyorum
ayrıca çok kabasınız ve terbiyesizsiniz
benim sana yazdıklarımın hepsine bak ben en başından beri sana yardımcı oldum. dava sürecinde kendimce yapmam gerekenleri sıraladım aç bakSizden gelecek iyilik insana ancak zarar verir. 50 sayfada dalga geçerken aklınız neredeydi? İnanmadınız, olabilir. Ancak 50 sayfa boyunca insanları kışkırtmak, algı yapmak, sadistçe dalga geçmek çok mu sağlıklı ruh hali?
Ben inanmadığım konulara ve konu sahibine yazmayacak kadar aklı başında bir insanım. Sizler öyle değilsiniz.
benim anladığım dil mesela hiç tanımadığım insanlarla samimi olmamaktır ama siz bana hemen sen diye htap ettiniz meselaKarşımdakilere anladığı dilden bundan sonra. Rahatsız olduysan görmezden gel.
tabi ki öyle. sorulara yazmayın diyor e sen de konu açma o zaman böyle bir şey mi varbenim anladığım dil mesela hiç tanımadığım insanlarla samimi olmamaktır ama siz bana hemen sen diye htap ettiniz mesela
demek ki çok da herkesin anladığı dilden konuşmuyorsunuz
tek derdiniz kaos yaratmak çünkü siz bundan besleniyorsunuz çok belli
Cevap vermek zorunda değilim. Kendimce yeterli gördüğüm bilgiyi veririm. Ona göre yorum yaparsınız ya da yapmazsınız. Kalkıp da bunu kan davası haline getirmezsiniz 50 60 sayfa.benim sana yazdıklarımın hepsine bak ben en başından beri sana yardımcı oldum. dava sürecinde kendimce yapmam gerekenleri sıraladım aç bak
sen ne zaman oldu ki öğretmenin biri bana yazdı ama ben ihbar etmedim dediniz işkillendim. sonra bir doktorun da size kötü laf ettiğini öğrendim anlayamadım. böyle birkaç şey daha görünce gerçekliğini kaybetti konunuz.
sonra biz inanmadığımızı söyledik ve toplu ban yedik. bunun sebebini sordum yönetime ve yönetim de cevapladı sağ olsun. ben size inanmayı seçtim ve acıdım. ve şikayet etmekten vazgeçtim
ama siz her konunuzda dozajı artırdınız. inandırıcılığınız kalmadı. ya siz yeni boşanmış bir kadın olarak ne cesaret elin adamıyla konuşabildiniz? instagramda çift soyadlı gelinlilki fotoğrafım olduğu hesabıma bile o kadar çok abazan istek atıyor ki. napalım ciddiye mi alalım. size defalarca dedim tanımadığınız kişilerden gelen mesajları engelleme seçeneğiniz var. bunu yapabilirsiniz yazdım ben başlarda. ama siz ne dediniz, "adam bana edevlet şifresini verdi"
neden verdi vukuatlı nüfus kayıt örneğine bakın diye mi verdi neden verdi?
bu soruya inatla cevap vermiyorsunuz.
sizi bu kafayla o küçük şehirlerde yerler yerler. çocuklarınızın büyümesini bekleyin de boyunlarını eğdirmeyin
Kaos isteyenlere bu imkanı sundum. Minnettar olmalısınız :)benim anladığım dil mesela hiç tanımadığım insanlarla samimi olmamaktır ama siz bana hemen sen diye htap ettiniz mesela
demek ki çok da herkesin anladığı dilden konuşmuyorsunuz
tek derdiniz kaos yaratmak çünkü siz bundan besleniyorsunuz çok belli
aynen öyle, şu an yarattığı bu gerginlikten zevk aldığına eminimtabi ki öyle. sorulara yazmayın diyor e sen de konu açma o zaman böyle bir şey mi var
Yoksa sizlerin yaptığı gibi konu sahiplerini kendi çetemle baskı altına alıp, dalga geçmeyi mi tercih etseydim? Böyle bir eğlence anlayışı daha sadistçe ama objektif olan üyeler için. Diğerlerinin güdümünde olan kişiler için değil.aynen öyle, şu an yarattığı bu gerginlikten zevk aldığına eminim
bir şekilde ilgi odağı oldu mu oldu, oohhhh dünyalar onun şu anda
Baktı konu sessiz kaldı gene geldi kaos yaratmaya. Ha bide kendisine inanan kalmayınca tutuştu diye yorumladım. Çünkü bundan sonra açacağı hiçbir konu inandırıcı olmayacak. Bi şekilde inandırması lazım kendine. Gerçi her durumda savunacak bi kaç kişi var da onlarda begana yetmeztabi ki öyle. sorulara yazmayın diyor e sen de konu açma o zaman böyle bir şey mi var
sizin konularınıza hep denk gelirdim ama çok takip etmedim bu konunuza kadar ama hep sizin daha naif bir kadın olduğunuzu düşünürdüm, üslubunuz düzgün gelirdi ama yok çok yanılmışım, cevaplarınız çok ama çok ucuzKaos isteyenlere bu imkanı sundum. Minnettar olmalısınız :)
kimmiş kral da ben kralcı olmuşum söyler misin?Cevap vermek zorunda değilim. Kendimce yeterli gördüğüm bilgiyi veririm. Ona göre yorum yaparsınız ya da yapmazsınız. Kalkıp da bunu kan davası haline getirmezsiniz 50 60 sayfa.
Hala kraldan çok kralcı davranıp kendinizi küçük düşürüyorsunuz.