Yıllar sonra bekar kadın olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence daha çoook tek kalırsın.
Son konularından itibaren hiç bir tane bile destekleyici yorum görmedim.
Demek ki koca bdv haksız, bir tek sen haklısın. :)
Konu benim haklı haksız olmam değil yalnız. Sen konuyu çok yanlış anlamışsın.
Sözde akıl vermek, yol yordam göstermek bahanesiyle yapılan siber zorbalık ve hadsizliklere dikkat çekmek.

bak ne yazmışsınız hemen bir üstte bana yazdığınız bir önceki mesaj "sizlerin yaptığı gibi"

şimdi de diyorsunuz ki "yooo"

bari bi yazdığınızı okuyun da öyle cevap yetiştirin
Ben ne yazdığımı biliyorum da senin anladığından şüpheliyim.

Ben ne yazdığımı biliyorum da senin anladığından şüpheliyim.
şu verdiğiniz cevap bile o kadar düşünülmemiş ki

yazdığınız iki mesajı alt alta koydum aradaki çelişkiyi görün diye ama verdiğiniz cevaba bakın

ayrıca sizin gibi birini anlamıyor olmaktan mutluluk duyarım, bana hakaret ediyor olduğunuzu düşünüp de boşuna sevinmeyin :)

Konu benim haklı haksız olmam değil yalnız. Sen konuyu çok yanlış anlamışsın.
Sözde akıl vermek, yol yordam göstermek bahanesiyle yapılan siber zorbalık ve hadsizliklere dikkat çekmek.
Valla Began 15 senedir burayı bilirim. Gelmiş geçmiş en büyük desteklerden biri sana verildi.
Cimri kocam konundan itibaren, boşanma sürecine kadar herkesin eli sırtındaydı.
Ama ne zamanki tutarsız saçma şeyler yazmaya başladın. Herkes acaba demeye başladı. Kusura bakma ama ilk taşı sen attın. Boşanalı ay olmadı daha, adamın biri resmi belgelerini vs. atıyor sana. Sen de 15lik genç kız gibi kelebekler modunda gibisin. Bak bakalım dışarıdan. Benden bile en az 10 yaş büyüksündür. Gerçekten mi Began ya? Cidden mi buncacık şeyden bile mi akıl alacaksın?

Niye yoruyosun kendini?

Heh adı anılınca geldi hemen. Devamını da bekliyorum :)
Began yahu ben seni hiç ciddiye alamıyorum.
Konuya yorum yazdım yazarım. Keyfim öyle istiyor.
Eski üye olarak bilirsin çoğu konu diğer üyelerle olan etkileşimle de çok yorum alır.
Böyle had bildiricem, anladığınız dilden konuşucam falan sadece komiksin.
Senin ne tür bir ruh halinde oldugun son 5-6 konudur ortada. Senin hakaretin bile bende bir etki etmez, o kadarsın yani.
Konuya yorum yapıldıkça coşuyorsun çünkü zaten istediğin bu.

Tutarsız mı? Olabilir dersin geçersin. Saçma mı? Saçma ya inanmadım der geçersin. Davranışlarım garip mi? Belirtir geçersin. Ama sen vd kalkıp 50 sayfa bu konuyu zorbalık, aşağılama ve alay içerikli mesajlarla doldurursanız ben de hakedene hakettiğini veririm.

Bir kaç üye sessiz kalmasına sasirdiklarini demekki gerçekten fake olduğunu, fake olmayanın sinirlendigini hatta bazen hakaretler ettiğini yazmıştı ya ona istinaden şimdi hmm hakaret edersem konum belki gerçeklik kazanır demiş anladığım kadarıyla
Diğer hususta hiç bir bakanlik müdürünü amirini zan altında kalmasına müsade etmez, şikayet edildiği an başına iş açılır bunun bilince olsa keşke. Çünkü o konunun içinde kadrolu öğretmenlerin arayıp tehdit ettiğinden, okul müdürüne, hatta ilçe milli eğitim müdürünün tehiditigine kadar bir çok itham var. Bu ithamlar ispat yukumlulugu doğurur. Began in öğretmen olup olmamasi da bakanlığı bağlamaz kamu personelinin itibarını zedeleyici iftira hakaret ve her türlü zorba eylem tüm vatandaşlar için suçtur.

İnsanlar inanmadıklarını belirtebilir. Sen de dalga geçer tarzda cevaplar verdiğin ve bazı kritik noktalardaki sorulara da inatla cevap vermediğin için gayet de birbirinizi besliyorsunuz. Hiiiç öyle kendini kenara çekme. Sen de dalga geçiyorsun, hakaret ediyorsun.
Senin istediğin cimri koca konundaki gibi herkes takip etsin, tek bir çatlak ses bile çıkmasın. O da olmayınca sinirleniyorsun. Hiç inkar etme, durum bu. Neyse daha fazla yazmayacağım. Hadi iyi akşamlar.

Neden cevap vermek ya da ispatlamak zorunda olayım? Yazmazsın ve konu uzamaz. Hepsi bu kadar basit.
Bu kadar basit bir şeyi es geçip 50 sayfa boyunca kasıtlı olarak kaşımak, dalga geçmek mi normal?

Benimde fake açanları gözlemlediğim safça sakince cevap veriyorlar..konu fake değilse gerçekleri söyleyince sinirleniyorlar

Evet arkadaşlar akıl veren benim ..kadın taktik değiştirdi son mesajları görünce anladım vurmayın öldüm :)

Cevap alamayacağıma emin olduğum bir soru sorucam. Cevap vermek zorunda değilsen neden konu açıyorsun?
Samimi şekilde inanıp yazanlar oldu onlara bile cevap vermiceksen konu açmandaki amaç ne?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…