Yıllar sonra bekar kadın olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sizin konularınıza hep denk gelirdim ama çok takip etmedim bu konunuza kadar ama hep sizin daha naif bir kadın olduğunuzu düşünürdüm, üslubunuz düzgün gelirdi ama yok çok yanılmışım, cevaplarınız çok ama çok ucuz
Eee insan olana nezaket yeter. Nezaketten anlamayana da anladığı dilden devam.

Yoksa sizlerin yaptığı gibi konu sahiplerini kendi çetemle baskı altına alıp, dalga geçmeyi mi tercih etseydim? Böyle bir eğlence anlayışı daha sadistçe ama objektif olan üyeler için. Diğerlerinin güdümünde olan kişiler için değil.
Ben o kadar çıldırmadım.
çok komiksiniz :KK70:
benim çetem mi varmış :KK70:
ben doğru düzgün bdv'ye konu bile açmam, hele son yıllarda o yüzden kimse beni doğru düzgün tanımaz bile
kaldı ki ne çetesi :KK70:

sadece sizin yazdıklarınızdan çıkarımlarım size yazdıklarım, yani gerçekler ne yazık ki

gerçi siz gerçekliğinizle gurur duyuyorsunuz çok belli

Yoksa sizlerin yaptığı gibi konu sahiplerini kendi çetemle baskı altına alıp, dalga geçmeyi mi tercih etseydim? Böyle bir eğlence anlayışı daha sadistçe ama objektif olan üyeler için. Diğerlerinin güdümünde olan kişiler için değil.
Ben o kadar çıldırmadım.
ya bu çete kimmiş bir atın buraya bi whatsapp grubu falan varmış gerçekten var mı aşırı merak ediyorum

Konuya gelen yorumlar gayet azalmıştı. Başka üyelerden bahsediliyordu hatta.
Asıl yorum yapılırken durup yorumlar azalınca bu tavrı göstererek kaosu isteyen gayet sen oluyorsun.
Cidden bir ben akıllıyım sanıyorsun ya.
Neyse banlanacaksın nasil olsa bir iki gün dinlen yine canlandırırsin konunu, müsterih ol.

çok komiksiniz :KK70:
benim çetem mi varmış :KK70:
ben doğru düzgün bdv'ye konu bile açmam, hele son yıllarda o yüzden kimse beni doğru düzgün tanımaz bile
kaldı ki ne çetesi :KK70:

sadece sizin yazdıklarınızdan çıkarımlarım size yazdıklarım, yani gerçekler ne yazık ki

gerçi siz gerçekliğinizle gurur duyuyorsunuz çok belli
Yoo. Ben varolan çete gibi hareket eden bir kitleden bahsediyorum. Seninle ilgisi varsa o senin problemin.

Konuya gelen yorumlar gayet azalmıştı. Başka üyelerden bahsediliyor hatta.
Asıl yorum yapılırken durup yorumlar azalınca bu tavrı göstererek kaosu isteyen gayet sen oluyorsun.
Cidden bir ben akıllıyım sanıyorsun ya.
Neyse başlayacaksın nasil olsa bir iki gün dinlen yine canlandırıcı konunu, müsterih ol.
ben yorum yazmayacaktım öyle de yazdım konuya birkaç arkadaş da yazmadı sanırım hemen korktu üzüldü

Ben o kadar çıldırmadım.
Senin çeten nerede? Çağırsana bir gelsinler.

Eee insan olana nezaket yeter. Nezaketten anlamayana da anladığı dilden devam.
insanın kişiliği, karşısındakine göre değişmez bir insan neyse odur, kızdığında da mutluyken de zorbalığa uğradığında da kişiliği aynıdır

sizin asla nazik bir kadın değilsiniz ki zoru gördüğünüz anda kendinizi kasmayı bırakıp gerçek kişiliğinizi attınız ortaya

insanın kişiliği, karşısındakine göre değişmez bir insan neyse odur, kızdığında da mutluyken de zorbalığa uğradığında da kişiliği aynıdır

sizin asla nazik bir kadın değilsiniz ki zoru gördüğünüz anda kendinizi kasmayı bırakıp gerçek kişiliğinizi attınız ortaya
Yoo. Ben herkese hakettiği gibi davranıyorum. Ancak ezikler herkesin karşısında susar ve adını nezaket koyar.

Ben o kadar çıldırmadım.

Yoo. Ben varolan çete gibi hareket eden bir kitleden bahsediyorum. Seninle ilgisi varsa o senin problemin.

bak ne yazmışsınız hemen bir üstte bana yazdığınız bir önceki mesaj "sizlerin yaptığı gibi"

şimdi de diyorsunuz ki "yooo" :KK70:

bari bi yazdığınızı okuyun da öyle cevap yetiştirin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X