- 15 Şubat 2013
- 24.324
- 91.314
Hakli cikarsan? Hangi konuda mesela? Herkes bana hasta, hrrkes bana hayran konusunda mi hakli çikican hxhxhxhHıhı evet. Gerçek yüzünüzü ifşa edince tehdit ve şantaj yolunu seçersiniz siber zorbalar sizi.
Hodri meydan. Ama ben haklı çıkarsam işte o zaman benden korkun.
Ben kimseyi ya da hiçbir kurumu/kuruluşu zan altında bırakacak bir şey yazmadım. Bi haddinizi bilin.Karşılığını aynı şekilde vereceğimden emin olabilirsin. Bunu bir de senin açından düşün.
Sen hala burda mısın? Ne kadar da çelişkili bir tavır.Hakli cikarsan? Hangi konuda mesela? Herkes bana hasta, hrrkes bana hayran konusunda mi hakli çikican hxhxhxh
sizin nerede yaşadığınız ne iş yaptığınız belli de soru sahibinin öyle değil ona güveniyorTehdit
Had bildiriyorum ben bilmeyenlere. Bugün işim bu.Ben kimseyi ya da hiçbir kurumu/kuruluşu zan altında bırakacak bir şey yazmadım. Bi haddinizi bilin.
Gel bildir diycek simdi bxbxhxBen kimseyi ya da hiçbir kurumu/kuruluşu zan altında bırakacak bir şey yazmadım. Bi haddinizi bilin.
kocana had bildirmeyi burada biz öğrettik sana.Had bildiriyorum ben bilmeyenlere. Bugün işim bu.
Pek olmuyo sanki biraz daha mi calişsan? Bana gecmedi o hisHad bildiriyorum ben bilmeyenlere. Bugün işim bu.
sizin nerede yaşadığınız ne iş yaptığınız belli de soru sahibinin öyle değil ona güveniyor
Ee hala prim veriyorsun. Cıx cıx. Takıntılı mısın acaba?Gel bildir diycek simdi bxbxhx
Hanımlar diyorum ama saygımdan.
Tam 1000 mesajda fake dediniz. Eee yani? İspatlayabildiniz mi? Hayır. Diyeceğinizi dediniz mi? Evet. Hala ısrarla alaycı, kindar, öfkeli ve linççi bu hastalıklı tavrınızı sürdürmenizin amacı nedir?
En kibar tabirle kafayı mı yediniz? Sizin söylediğinizi, yazdığınızı dikte etmeye devam etmenizdeki motivasyonunuz nedir? Ruh hastası olmanız mı, takıntılı olmanız mı?
Fake olmadığımı söylüyorum. İnanmıyorsanız görmezden gelirsiniz, şikayet edersiniz ve çeker gidersiniz. Bu konuya bu kadar takık olmanız da hiç sağlıklı değil. Size giren çıkan yok ama defaatle yazıyorsunuz.
ip adresinden bulunur amaBenim çekindiğim rahatsız olduğum birsey yokki
Bende farkındayım batmanda olmadığını
Ama batman için bunları yazdı.
Yok egleniyorumEe hala prim veriyorsun. Cıx cıx. Takıntılı mısın acaba?
200 bin tutarı doğru yüzde olarak anlaşılmış avukatla evin satışından alacakMune ile görüştüğünü söyledin 200 binlik avukat olayinda yalan çıkınca google de böyle dedin çark edip hiç detaysiz hemen boşandın ..Tek yapacağın ona watsapdan boşanma belgeni atmak sadece ..onun bile yalan olduğunu biliyor herkes
Hakaret edeceğine ispatla
Niye ispatlamak zorunda olayım anonim bir ortamda? İyi misin?Mune ile görüştüğünü söyledin 200 binlik avukat olayinda yalan çıkınca google de böyle dedin çark edip hiç detaysiz hemen boşandın ..Tek yapacağın ona watsapdan boşanma belgeni atmak sadece ..onun bile yalan olduğunu biliyor herkes
Hakaret edeceğine ispatla
ip adresinden bulunur ama
Eğlendireceğim seni merak etme.Yok egleniyorum
Hadi görelimEğlendireceğim seni merak etme.
Yüzbin tane detay veriyordu adam makarnacı paragöz evi vermek istemiyen iftira atıyordu hemencecik ilk celse anlaşmalı boşandı konu patlayınca 2 haftada200 bin tutarı doğru yüzde olarak anlaşılmış avukatla evin satışından alacak
Herkese yazma prim verme diye yırtınıyordun. Aa kendi dediğini yalanlamak nasıl 30 sn de :))Hadi görelim