Yıllar sonra bekar kadın olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eee insan olana nezaket yeter. Nezaketten anlamayana da anladığı dilden devam.

çok komiksiniz
benim çetem mi varmış
ben doğru düzgün bdv'ye konu bile açmam, hele son yıllarda o yüzden kimse beni doğru düzgün tanımaz bile
kaldı ki ne çetesi

sadece sizin yazdıklarınızdan çıkarımlarım size yazdıklarım, yani gerçekler ne yazık ki

gerçi siz gerçekliğinizle gurur duyuyorsunuz çok belli

ya bu çete kimmiş bir atın buraya bi whatsapp grubu falan varmış gerçekten var mı aşırı merak ediyorum

Konuya gelen yorumlar gayet azalmıştı. Başka üyelerden bahsediliyordu hatta.
Asıl yorum yapılırken durup yorumlar azalınca bu tavrı göstererek kaosu isteyen gayet sen oluyorsun.
Cidden bir ben akıllıyım sanıyorsun ya.
Neyse banlanacaksın nasil olsa bir iki gün dinlen yine canlandırırsin konunu, müsterih ol.

Yoo. Ben varolan çete gibi hareket eden bir kitleden bahsediyorum. Seninle ilgisi varsa o senin problemin.

ben yorum yazmayacaktım öyle de yazdım konuya birkaç arkadaş da yazmadı sanırım hemen korktu üzüldü

Senin çeten nerede? Çağırsana bir gelsinler.

Eee insan olana nezaket yeter. Nezaketten anlamayana da anladığı dilden devam.
insanın kişiliği, karşısındakine göre değişmez bir insan neyse odur, kızdığında da mutluyken de zorbalığa uğradığında da kişiliği aynıdır

sizin asla nazik bir kadın değilsiniz ki zoru gördüğünüz anda kendinizi kasmayı bırakıp gerçek kişiliğinizi attınız ortaya

Yoo. Ben herkese hakettiği gibi davranıyorum. Ancak ezikler herkesin karşısında susar ve adını nezaket koyar.

Yoo. Ben varolan çete gibi hareket eden bir kitleden bahsediyorum. Seninle ilgisi varsa o senin problemin.

bak ne yazmışsınız hemen bir üstte bana yazdığınız bir önceki mesaj "sizlerin yaptığı gibi"

şimdi de diyorsunuz ki "yooo"

bari bi yazdığınızı okuyun da öyle cevap yetiştirin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…