- 19 Nisan 2019
- 3.040
- 8.589
aynennnnn öyleeeeeeBaktı konu sessiz kaldı gene geldi kaos yaratmaya. Ha bide kendisine inanan kalmayınca tutuştu diye yorumladım. Çünkü bundan sonra açacağı hiçbir konu inandırıcı olmayacak. Bi şekilde inandırması lazım kendine. Gerçi her durumda savunacak bi kaç kişi var da onlarda begana yetmez
Eee insan olana nezaket yeter. Nezaketten anlamayana da anladığı dilden devam.sizin konularınıza hep denk gelirdim ama çok takip etmedim bu konunuza kadar ama hep sizin daha naif bir kadın olduğunuzu düşünürdüm, üslubunuz düzgün gelirdi ama yok çok yanılmışım, cevaplarınız çok ama çok ucuz
çok komiksinizYoksa sizlerin yaptığı gibi konu sahiplerini kendi çetemle baskı altına alıp, dalga geçmeyi mi tercih etseydim? Böyle bir eğlence anlayışı daha sadistçe ama objektif olan üyeler için. Diğerlerinin güdümünde olan kişiler için değil.
Ben o kadar çıldırmadım.
ya bu çete kimmiş bir atın buraya bi whatsapp grubu falan varmış gerçekten var mı aşırı merak ediyorumYoksa sizlerin yaptığı gibi konu sahiplerini kendi çetemle baskı altına alıp, dalga geçmeyi mi tercih etseydim? Böyle bir eğlence anlayışı daha sadistçe ama objektif olan üyeler için. Diğerlerinin güdümünde olan kişiler için değil.
Ben o kadar çıldırmadım.
Yoo. Ben varolan çete gibi hareket eden bir kitleden bahsediyorum. Seninle ilgisi varsa o senin problemin.çok komiksiniz
benim çetem mi varmış
ben doğru düzgün bdv'ye konu bile açmam, hele son yıllarda o yüzden kimse beni doğru düzgün tanımaz bile
kaldı ki ne çetesi
sadece sizin yazdıklarınızdan çıkarımlarım size yazdıklarım, yani gerçekler ne yazık ki
gerçi siz gerçekliğinizle gurur duyuyorsunuz çok belli
ben yorum yazmayacaktım öyle de yazdım konuya birkaç arkadaş da yazmadı sanırım hemen korktu üzüldüKonuya gelen yorumlar gayet azalmıştı. Başka üyelerden bahsediliyor hatta.
Asıl yorum yapılırken durup yorumlar azalınca bu tavrı göstererek kaosu isteyen gayet sen oluyorsun.
Cidden bir ben akıllıyım sanıyorsun ya.
Neyse başlayacaksın nasil olsa bir iki gün dinlen yine canlandırıcı konunu, müsterih ol.
Begana inanan pohpohlayan herkes samimi, inanmayanlar çete işteya bu çete kimmiş bir atın buraya bi whatsapp grubu falan varmış gerçekten var mı aşırı merak ediyorum
Senin çeten nerede? Çağırsana bir gelsinler.Yoksa sizlerin yaptığı gibi konu sahiplerini kendi çetemle baskı altına alıp, dalga geçmeyi mi tercih etseydim? Böyle bir eğlence anlayışı daha sadistçe ama objektif olan üyeler için. Diğerlerinin güdümünde olan kişiler için değil.
Ben o kadar çıldırmadım.
Ben tek, siz hepiniz. :)Senin çeten nerede? Çağırsana bir gelsinler.
insanın kişiliği, karşısındakine göre değişmez bir insan neyse odur, kızdığında da mutluyken de zorbalığa uğradığında da kişiliği aynıdırEee insan olana nezaket yeter. Nezaketten anlamayana da anladığı dilden devam.
destekleyen de kalmadı ki kendisini anlamadımBegana inanan pohpohlayan herkes samimi, inanmayanlar çete işte
Benim bildiğim gördüğüm 1(bir) kişi var o da gelmediSenin çeten nerede? Çağırsana bir gelsinler.
Yok sen tek değilsin senin arkanda da doktor, öğretmen, esnaf ve e devlet adam var ashddjsjBen tek, siz hepiniz. :)
Yoo. Ben herkese hakettiği gibi davranıyorum. Ancak ezikler herkesin karşısında susar ve adını nezaket koyar.insanın kişiliği, karşısındakine göre değişmez bir insan neyse odur, kızdığında da mutluyken de zorbalığa uğradığında da kişiliği aynıdır
sizin asla nazik bir kadın değilsiniz ki zoru gördüğünüz anda kendinizi kasmayı bırakıp gerçek kişiliğinizi attınız ortaya
Had bildiriyor ama lütfen, savunun kendinizi.ben yorum yazmayacaktım öyle de yazdım konuya birkaç arkadaş da yazmadı sanırım hemen korktu üzüldü
Bence daha çoook tek kalırsın.Ben tek, siz hepiniz. :)
Heh adı anılınca geldi hemen. Devamını da bekliyorum :)Had bildiriyor ama lütfen, savunun kendinizi.
Yoksa sizlerin yaptığı gibi konu sahiplerini kendi çetemle baskı altına alıp, dalga geçmeyi mi tercih etseydim? Böyle bir eğlence anlayışı daha sadistçe ama objektif olan üyeler için. Diğerlerinin güdümünde olan kişiler için değil.
Ben o kadar çıldırmadım.
Yoo. Ben varolan çete gibi hareket eden bir kitleden bahsediyorum. Seninle ilgisi varsa o senin problemin.