Yoo bugün bunu yapacağım. Size anladığınız dilden devam bundan sonra.Herkese herseye cevap yetistirmek zorunda degilsin
Haddini bil BeganYoo bugün bunu yapacağım. Size anladığınız dilden devam bundan sonra.
Gel bildir.Haddini bil Began
sen bizden bi şikayetçi olsana biz de senin adına öğretmen ve doktordan şikayetçi olalımYoo bugün bunu yapacağım. Size anladığınız dilden devam bundan sonra.
Hadi canım prim kasma.sen bizden bi şikayetçi olsana biz de senin adına öğretmen ve doktordan şikayetçi olalım
bunu dediğimde konu sahibi için zor durumda dediler yapmayın dedilerBen artık siber suçlar ve MEB e şikayeti oluşturacağım
Böyle bir insan eğitim camiasında olmamalı bence değil ama kamu da da olmamalı
Ve en kısa zamanda yatarak tedavi görmeli. Bu ruh hali acınası hele ortada çocuk varsa
bunu dediğimde konu sahibi için zor durumda dediler yapmayın dediler
ama bence de büyük bir sorun artık çözülmeli
Basindan beri prim kasan sensin de millet artik yemiyo diye bu cildirislarinHadi canım prim kasma.
Yazmasanız bu kadar sayfa olmazdı. Yazan siz, şikayet eden siz.Basindan beri prim kasan sensin de millet artok yemiyo diye bu cildirislarin
Ömrünü geç kendisini gercek hayatta rahatsız! edenlere şu dili kullansa hiç sorunu kalmaz.Ömrü he he ile geçmiş kadın millete had de bildirirmiş. Gözümüzün önünde büyüdün göremedik be Began'ım.
Hadi canım prim kasma.
Hanımlar diyorum ama saygımdan.
Tam 1000 mesajda fake dediniz. Eee yani? İspatlayabildiniz mi? Hayır. Diyeceğinizi dediniz mi? Evet. Hala ısrarla alaycı, kindar, öfkeli ve linççi bu hastalıklı tavrınızı sürdürmenizin amacı nedir?
En kibar tabirle kafayı mı yediniz? Sizin söylediğinizi, yazdığınızı dikte etmeye devam etmenizdeki motivasyonunuz nedir? Ruh hastası olmanız mı, takıntılı olmanız mı?
Fake olmadığımı söylüyorum. İnanmıyorsanız görmezden gelirsiniz, şikayet edersiniz ve çeker gidersiniz. Bu konuya bu kadar takık olmanız da hiç sağlıklı değil. Size giren çıkan yok ama defaatle yazıyorsunuz.
Sizin bu yazdıklarınızı Batman’da bir ilçe milli eğitim müdürlüğü tarafından tehdit edildiğinizi söylediğinizi vs şikayet etsek mesela? Neler olabilir akıl yürütebiliyo musunuz bu konuda?Gel bildir.
Karşılığını aynı şekilde vereceğimden emin olabilirsin. Bunu bir de senin açından düşün.Sizin bu yazdıklarınızı Batman’da bir ilçe milli eğitim müdürlüğü tarafından tehdit edildiğinizi söylediğinizi vs şikayet etsek mesela? Neler olabilir akıl yürütebiliyo musunuz bu konuda?
gerçekten batmandaysa yapabilir de batmanda mı acaba orası da varSizin bu yazdıklarınızı Batman’da bir ilçe milli eğitim müdürlüğü tarafından tehdit edildiğinizi söylediğinizi vs şikayet etsek mesela? Neler olabilir akıl yürütebiliyo musunuz bu konuda?