Evet değilmiş. Bizimkinin taklit ettiği kızın da meşhur kemerli bir gelinliği vardı. Ve gerçek mesleği mimardi. O iki yazılanı görünce kesin o dedim. Çünkü davranış biçimi de aynıydı. Bizimki de bir tık uzaktan tanıdığı ve sanırım hayran olduğu kızın fotolarını kullaniyordu. Olaylar biraz kendinden çoğu uydurmaydi.aynı kişi değil. siz ismi n ile mi başlıyor dediniz.
n ile başlamıyor.
O bahsettiği atılma olayından hatırlarsın beganı. O zaman o grildi. Atılanlar için zevkten dört köşe olmuştupff bu ne şimdi?
tek tip insanlarla ne yapacaksınız birbirinizi mi poh pohlayacaksınız?
sitenin kullanım kolaylığından faydalanıp istemediğin kişileri konundan engellemek gibi bir seçeneğin varken ve kullanmıyorken bu temennin hiç yakışmadı.
Hak etmişlerdi.O bahsettiği atılma olayından hatırlarsın beganı. O zaman o grildi. Atılanlar için zevkten dört köşe olmuştu
Sana sorulan diğer sorulara cevap vermek işine gelmiyor değil mi Began hshshsHak etmişlerdi.
Tek bu sorulara cevap verdiğinde göre senin tek derdin buradaki üyeler . Asla diğer konu ve yorumlara cevap vermiyorsun . Tüm bunlar gerçek veya değilse bile ciddi sıkıntılı bir durumda olduğunu düşünüyorum.Hak etmişlerdi.
Bir anda ortaya bir şey atıp kayboluyor sonra insanlar sorunca cevaplamıyor tekrar gelip alakasız bir şekilde “bana e devlet şifresini verdi” diyor yine kayboluyorTek bu sorulara cevap verdiğinde göre senin tek derdin buradaki üyeler . Asla diğer konu ve yorumlara cevap vermiyorsun . Tüm bunlar gerçek veya değilse bile ciddi sıkıntılı bir durumda olduğunu düşünüyorum.
Sana yöneltilen soruları cevapla elin herifiyle daha boşanmanın kırkı çıkmamışken nasıl böyle sohbet edebiliyorsun korkmadan? Yazık değil mi çocuklarına adın çıkınca çocuklarına ne çocuğu diyecekler görmüyor musun hadi doktoru öğretmeni şikayet edemedin bari çocuklarına leke sürdürtme.Hak etmişlerdi.
Aynen öyle neler neler yaşanıyor ya bu kadar olmaz.Bak cidden vicdanım izin vermedi kendimi yazmak zorunda hissettim . Allah korusun gerceksen ve adam dediğin gibi evini biliyorsa pedofili bile olabilir. Seni bayiltir çocuklarına zarar verir. Tehdit eder . Orada kimsen de yok . İnternette linç edenler kadar sapıklar da dolu biliyorsun değil mi ?
Kim kime e devlet şifresi verir biri daha demiş biri bana şifre verse korkarım ne alaka derim hiç bir düşünme belirtisi yok bu bir de öğretmen olacak çocuklara bir şeyler öğretecekBir anda ortaya bir şey atıp kayboluyor sonra insanlar sorunca cevaplamıyor tekrar gelip alakasız bir şekilde “bana e devlet şifresini verdi” diyor yine kayboluyor
amacı öneri almak değil ilgi çekmek resmen sonra da kadın kadının düşmanı oluyor
Vallahi hayat kendi hayatı biz niye kiskanalim ki tanımadığımız bir kadini . Gerçek olup olmadığını bile bilmiyoruzBir anda ortaya bir şey atıp kayboluyor sonra insanlar sorunca cevaplamıyor tekrar gelip alakasız bir şekilde “bana e devlet şifresini verdi” diyor yine kayboluyor
amacı öneri almak değil ilgi çekmek resmen sonra da kadın kadının düşmanı oluyor
Yani neler yapabilme potansiyeli var tanımadığın bir adamınAynen öyle neler neler yaşanıyor ya bu kadar olmaz.
Yalan söylüyor yahuSana yöneltilen soruları cevapla elin herifiyle daha boşanmanın kırkı çıkmamışken nasıl böyle sohbet edebiliyorsun korkmadan? Yazık değil mi çocuklarına adın çıkınca çocuklarına ne çocuğu diyecekler görmüyor musun hadi doktoru öğretmeni şikayet edemedin bari çocuklarına leke sürdürtme.
Sen şikayetçi olmadan öğretmenin nasıl kulağını çektiler kuşlardan mı duydular bunu da cevapla.
2014’den beri üyeyim, belki öncesinde de üye olmadan takip ediyordum ama hiç bir önemli olayı yakalayamamışım.O bahsettiği atılma olayından hatırlarsın beganı. O zaman o grildi. Atılanlar için zevkten dört köşe olmuştu
O bahsettiği atılma olayından hatırlarsın beganı. O zaman o grildi. Atılanlar için zevkten dört köşe olmuştu
Bende katılıyorum buna bundan sonra mesaj yazmayacağım biz yazdıkça hoşuna gidiyorArkadaşlar tabii ki sorulan sorulara cevap vermeyecek çünkü ortada yaşanmış bir olay yok. Neyi nasıl uyduracağını bilemediği için de yazacak bir cevap bulamıyor.
Beganın amacı çok başka bence ve bizlerde yorum yaparak istediğini veriyoruz ona. Yazmayalım kendi kendine takılsın
Yalan söylüyor yahu
Ogretmen gidip begana ilk sıraya beni yaz diye yazdım mı diyecek müdüre ahdbsvsg
Ha okulda alay malzemesi olduysa bilemem tabi hshs