Yıllar sonra bekar kadın olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence bir daha konu açtığında kimse yazmasın

Böylelikle istediği primi vermemiş oluruz arkadaşa
Çete dediğim olgu bu. Birlikte hareket için kışkırtma.
Bu daha önce de yaşandı ve herkes birbirini gazlayınca olan onlara oldu.

İsteyen yazar yazmaz. Seni ilgilendiren bir şey yok.

Ablacim sen saka misin gercekten?

Konunla ilgilenip dogru duzgun yanit yazan insanlari gormezden gelip milletle catismak icin mi konu aciyorsun?

Yazik gercekten. Surada elli kere sorulan seyleri iplemeyip varsa yoksa millete laf yetistirmek..

Senin amacın ne?
Cete kuruyorlar,birbirlerini kışkırtıyorlar diye milleti siteden göndertip bayram etmek mi?

Bütün mantıklı, iyi niyetli soruları gözardı edip, sadece çetesiniz demek için mi konuda açıyorsun?
Bir sen akıllısın zaten.

Konularına yazılmazsa diye anksiyete krizi mi geçirdin hayırdır? O kadar mesaj arasından bunu alıntılamak

Bak bak bak ilgi kesilecek diye nasıl alevlendi.

Seviyorsun istiyorsun kızım bizi itiraf et.

Konularına yazılmazsa diye anksiyete krizi mi geçirdin hayırdır? O kadar mesaj arasından bunu alıntılamak
Yok bayağı bayağı bunlar cete kuruyor, birbirini gazliyor algısı oluşturup, bizi siteden göndermek istiyor.
Biz gidersek kendini tanımayanlara hikayelerini güzel güzel yutturacak herhalde

Yok bayağı bayağı bunlar cete kuruyor, birbirini gazliyor algısı oluşturup, bizi siteden göndermek istiyor.
Yok o oyle olmuyor.
O cok sikayet ettigi insanlar gidince dogru duzgun yorum gelmiyor hepten canlari sıkılıyor

Eskiler bilir bi müge vardı dediğiniz gibi acaip sansasyonel konuları vardı ve çok takip edilirdi profili koreliydi onunda faje çıktığında çok şaşırmıştım. Bu Beganda aynı çizgide gidiyor her şey çok hızlı ilerliyor

Ay göndersin. Siteden gidersek ölecez sanki. Yönetim de bir üyenin gazıyla hareket edecekse hiç durmasınlar zaten. körler sağırlar birbirini ağırlar olur ondan sonra

O hız kavramı karışık. 2 haftada boşanamadım diye çıldıranlar vardı. 2 ayda boşandım diye hızlı bulanlar var :))

Amaç illa fake çıksın diye boş işlerle uğraşmak olunca zaman kargaşası yaşamanız normal.

Çünkü artık amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek oldu. Konu sizin umurunuzda bile değil. Kendi kafanızda kurduğunuz sanrılar gerçek olsun diye uğraşıyorsunuz. Sizin sanrılarınız reddedilince de karşınızdakine hasta muamelesi yapıyorsunuz. Özellikle linç kültüründen beslenenlerin yardım almasını tavsiye ediyorum.

Merak etme ya yazarız sana, kanmayız o pislere.
Ya ben cidden seksen kere falan konu nasil e-devlet sifresine geldi diye soruyorum ama ben cete mensubu degilim diye ciddiye alip cevap vermiyor.

Halbuki direkt konuyla ilgili ve duzgun sekilde soruyorum ama amac konu uzerinden konusmak degil tabii began icin.

Ben ilk kez fake olabileceğinizi düşündüm daha önce hep yardmcı yorumlar yazmştm boş işlerle uğraşmakla itham edildim ilginç...

Ben ilk kez fake olabileceğinizi düşündüm daha önce hep yardmcı yorumlar yazmştm boş işlerle uğraşmakla itham edildim ilginç...
Sizin özelinizde konuyla değil de kişilerle uğraşanlara sözüm. Siz de bu tanıma dahilseniz bilemem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…