Çete dediğim olgu bu. Birlikte hareket için kışkırtma.Bence bir daha konu açtığında kimse yazmasın
Böylelikle istediği primi vermemiş oluruz arkadaşa
Ablacim sen saka misin gercekten?Çete dediğim olgu bu. Birlikte hareket için kışkırtma.
Senin amacın ne?Çete dediğim olgu bu. Birlikte hareket için kışkırtma.
Konularına yazılmazsa diye anksiyete krizi mi geçirdin hayırdır? O kadar mesaj arasından bunu alıntılamakÇete dediğim olgu bu. Birlikte hareket için kışkırtma.
Bu daha önce de yaşandı ve herkes birbirini gazlayınca olan onlara oldu.
İsteyen yazar yazmaz. Seni ilgilendiren bir şey yok.
Bak bak bak ilgi kesilecek diye nasıl alevlendi.Çete dediğim olgu bu. Birlikte hareket için kışkırtma.
Bu daha önce de yaşandı ve herkes birbirini gazlayınca olan onlara oldu.
İsteyen yazar yazmaz. Seni ilgilendiren bir şey yok.
Yok bayağı bayağı bunlar cete kuruyor, birbirini gazliyor algısı oluşturup, bizi siteden göndermek istiyor.Konularına yazılmazsa diye anksiyete krizi mi geçirdin hayırdır? O kadar mesaj arasından bunu alıntılamak
Yok o oyle olmuyor.Yok bayağı bayağı bunlar cete kuruyor, birbirini gazliyor algısı oluşturup, bizi siteden göndermek istiyor.
Biz gidersek kendini tanımayanlara hikayelerini güzel güzel yutturacak herhalde
Yoo gözardı et özelliğini aktif ediyorum. Artık görmeyeceğim.Bak bak bak ilgi kesilecek diye nasıl alevlendi.
Seviyorsun istiyorsun kızım bizi itiraf et.
Eskiler bilir bi müge vardı dediğiniz gibi acaip sansasyonel konuları vardı ve çok takip edilirdi profili koreliydi onunda faje çıktığında çok şaşırmıştım. Bu Beganda aynı çizgide gidiyor her şey çok hızlı ilerliyorSansasyonel konuları olan bir üye vardı, sonra fake çıkmıştı. Onun da profil fotosunda böyle koreli bi hatun vardı. Nedense sizi gördükçe aklıma o geliyor.
Neyse zamanla alışırsınız bekar olmaya.
Ay göndersin. Siteden gidersek ölecez sanki. Yönetim de bir üyenin gazıyla hareket edecekse hiç durmasınlar zaten.Yok bayağı bayağı bunlar cete kuruyor, birbirini gazliyor algısı oluşturup, bizi siteden göndermek istiyor.
Biz gidersek kendini tanımayanlara hikayelerini güzel güzel yutturacak herhalde
Merak etme ya yazarız sana, kanmayız o pislere.Yoo gözardı et özelliğini aktif ediyorum. Artık görmeyeceğim.
O hız kavramı karışık. 2 haftada boşanamadım diye çıldıranlar vardı. 2 ayda boşandım diye hızlı bulanlar var :))Eskiler bilir bi müge vardı dediğiniz gibi acaip sansasyonel konuları vardı ve çok takip edilirdi profili koreliydi onunda faje çıktığında çok şaşırmıştım. Bu Beganda aynı çizgide gidiyor her şey çok hızlı ilerliyor
Ya ben cidden seksen kere falan konu nasil e-devlet sifresine geldi diye soruyorum ama ben cete mensubu degilim diye ciddiye alip cevap vermiyor.Merak etme ya yazarız sana, kanmayız o pislere.
KonuO hız kavramı karışık. 2 haftada boşanamadım diye çıldıranlar vardı. 2 ayda boşandım diye hızlı bulanlar var :))
Amaç illa fake çıksın diye boş işlerle uğraşmak olunca zaman kargaşası yaşamanız normal.
Ben ilk kez fake olabileceğinizi düşündüm daha önce hep yardmcı yorumlar yazmştm boş işlerle uğraşmakla itham edildim ilginç...O hız kavramı karışık. 2 haftada boşanamadım diye çıldıranlar vardı. 2 ayda boşandım diye hızlı bulanlar var :))
Amaç illa fake çıksın diye boş işlerle uğraşmak olunca zaman kargaşası yaşamanız normal.
BÜYÜKKonu
Nasil
E-devlet
Sifresine
Geldi
?
Diger dillerde yazacağım yakinda.BÜYÜK
HARFLE
YAZ!!!
Sizin özelinizde konuyla değil de kişilerle uğraşanlara sözüm. Siz de bu tanıma dahilseniz bilemem.Ben ilk kez fake olabileceğinizi düşündüm daha önce hep yardmcı yorumlar yazmştm boş işlerle uğraşmakla itham edildim ilginç...
Azme bak. Alacaksın birkaç güne cevabı inş.Konu
Nasil
E-devlet
Sifresine
Geldi
?
Bunlara cevap vermiyor Began çetelerle mücadele ediyorKonu
Nasil
E-devlet
Sifresine
Geldi
?