Yıllar sonra bekar kadın olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya kim arsa alıp ev yaptırıyor böyle bir olay var mı ahahahahahahah

Ben vajina olayından sonra bu üyeye olan inancımı kaybettim

Biz onlara desteksiz sallama çetesi diyor muyuz ?

Aynen yaaa. Bi konu oluyormuş çete üyeleri de birbirine haber verip o konuda buluşup konu sahibiyle alay ediyormuş. Bu konuda hemfikir olduğum üyelerin beğenmediğim yorumları da oluyor halbuki.

Ben vajina olayından sonra bu üyeye olan inancımı kaybettim
İşte bir kırılma noktası var. Bazıları ilk konudan belli ediyor bazıları sonrakilerde.
Şimdi ben sen konu açsak derdimizi yazsak farklı yorumlar gelir. Dalga geçen vs göremeyiz.
Biri ay benle dalga geçiyorlar diyorsa dönsün önce bir kendine baksın.

Baya aydınlandim teşekkür ederimm

dert konusunu beğenmiyorsam yazmıyorun

Bunu cidden merak ettiğim için soruyorum, sahte içerikli konu açmanın önünde bir engel var mı?

Yani başına gelmeyen bir şeyi gelmiş gibi anlatmanın? Doğru mu yanlış mı demiyorum. Sadece niye bu kadar uzadı onu merak ediyorum.

Bana göre de abarttı konu sahibi, bir noktadan sonra hikaye gerçek dışı oldu ama bu kanıtlanırsa ne olacak bir yaptırımı var mı onu merak ettim.

Began hanım sorulara cevap vermiyorsunuz. Bu adamla neden konuştunuz her yazanla böyle konuşuyor musunuz sizce bu doğru bir durum mu?

Aynen yaaa. Bi konu oluyormuş çete üyeleri de birbirine haber verip o konuda buluşup konu sahibiyle alay ediyormuş. Bu konuda hemfikir olduğum üyelerin beğenmediğim yorumları da oluyor halbuki.
Ya aynen öyle üç dk önce beğenmedim attığım üyeye başka bir konuda beğendim arıyorum mesela. Yani insanların kendilerini bu kadar önemli görüp, Kk üyelerinin çeteleşip onları takip ettiğini düşünmesi falan çok garip fanteziler cidden.

Sanmam. En fazla kullanıcı üyeliğini iptal edip başka nickle geri dönüş olur

Ben ilk defa bu konusuna yorum yapıyorum sanırım. O vajina olayni duyduğumda da konularından bihaberdim. Ona rağmen inandırıcılığı bitti konularıyla yakından ilgilenenler nasıl olur da şüphe etmezler anlayamıyorum. Tamamen fake diyemeyiz ama her yazdığına sorgusuz sualsiz aaa öyle mi tamam diyemeyiz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…