Yıllar sonra bekar kadın olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu çete muhabbeti baymadı mı artık? Herkes kendi fikrine uygun fikirleri beğenip, destekliyor burada. Bunu yapınca çete mi olmuş oluyor insanlar? Abuk subuk konular mevzu değil ama insanlar yorum yapınca çete bilmem ne. Madem çete var ve her konuyu sabote ediyorlar konu açmayın madem.
Bu çetede kimler var ben var mıyım merak ediyorum

Yakındır yine toplu ban yememiz. Neyse iş yetiştirmeye çalışıyorum onu hallederim o süre zarfında :)

Bu çetede kimler var ben var mıyım merak ediyorum

Yakındır yine toplu ban yememiz. Neyse iş yetiştirmeye çalışıyorum onu hallederim o süre zarfında :)
Herhangi bir konuda birileriyle aynı fikirde olduysanız, mutlaka bir çeteye mensupsunuzdur shshshsh

Bunu cidden merak ettiğim için soruyorum, sahte içerikli konu açmanın önünde bir engel var mı?

Yani başına gelmeyen bir şeyi gelmiş gibi anlatmanın? Doğru mu yanlış mı demiyorum. Sadece niye bu kadar uzadı onu merak ediyorum.

Bana göre de abarttı konu sahibi, bir noktadan sonra hikaye gerçek dışı oldu ama bu kanıtlanırsa ne olacak bir yaptırımı var mı onu merak ettim.
İnsanların aklıyla dalga geçmek neresinden bakılırsa bakılsın yanlış bir şey. Yaptırımı var yok onu bilmiyorum.

İnsanların aklıyla dalga geçmek neresinden bakılırsa bakılsın yanlış bir şey. Yaptırımı var yok onu bilmiyorum.
Haklısın doğru değil ama olay dönüp dolaşıp inanmıyorsan yazmaya geliyor.

Mesela üye yetişin yardıma ihtiyacım var dese kapısına polis yollasalar fake çıksa anlarım da burada bu konuya en fazla yorum yazıyoruz:) Ya da zamanında ihtiyacım var demiş biri, kıyafet yollamışlar fake çıkmış, buna sinirlenilmesini de anlarım.

Neyse herkes istediğini yazar tabi. Benim de sen fake miydin kandırıldık diye sinirlendiğim olmuştur belki zamanında. :KK48:

en iyi kazen biliyor bu alay çetesini
Öffff çocuk gibi öğretmene mi söyleyeceksiniz?
Biri der hepinizi atsalar, öteki çetesiniz der tehdit eder. Amacınız ne ya? Anonim ortamda milleti yöneticiye şikayet etmekle tehdit etmek ne? Bir de o "çete" gidince senin konularına kim yazacak Began Hanım? 3 sayfada kalırsın mazallah.

Öffff çocuk gibi öğretmene mi söyleyeceksiniz?
Biri der hepinizi atsalar, öteki çetesiniz der tehdit eder. Amacınız ne ya? Anonim ortamda milleti yöneticiye şikayet etmekle tehdit etmek ne? Bir de o "çete" gidince senin konularına kim yazacak Began Hanım? 3 sayfada kalırsın mazallah.
Çete dediği bir kaç kişi hariç herkes. 😂😂
Ya tamam diyelim inandık okey fake değilsin açtığın konular gerçek. Ulen burdan da seni eleştirecek bin tane şey yazarım. Ben inanmadığım için sert yorum yapmıyorum bile. Farzedelim ki gerçek, sen ne ara babamızın soyadından çıkmak istiyoruz diyecek kadar psikolojisi bozulmuş çocuklarını toparladın da iki haftalık boşanmışken milletin e devletine girip medeni halini öğrenmeye çalışacak kıvama geldin? Ya da sosyal medyada başka biriyle konuşacak kadar vs. Yani umarım fakesindir çünkü gerçeksen daha kötü eleştireleri hak ediyorsun.

Çete dediği bir kaç kişi hariç herkes. 😂😂
Ya tamam diyelim inandık okey fake değilsin açtığın konular gerçek. Ulen burdan da seni eleştirecek bin tane şey yazarım. Ben inanmadığım için sert yorum yapmıyorum bile. Farzedelim ki gerçek, sen ne ara babamızın soyadından çıkmak istiyoruz diyecek kadar psikolojisi bozulmuş çocuklarını toparladın da iki haftalık boşanmışken milletin e devletine girip medeni halini öğrenmeye çalışacak kıvama geldin? Ya da sosyal medyada başka biriyle konuşacak kadar vs. Yani umarım fakesindir çünkü gerçeksen daha kötü eleştireleri hak ediyorsun.
Fake veya değil, olay özelinde bakıyorum. Kimse bu olaylar zincirinde gelinen noktada harikasın, devam et demez. En azından birkaç kişi hariç diyeyim. Bir de yaşı eklenince tümden hayret ediyorum. Ben de küçük sayılmam, kendisi benden 10-15 yaş büyük. Bekar halimle ben şahsen böyle davranamam. Sosyal medyadan biri yürüyecek, e devletini falan atacak bir de bana... Valla en başta korkarım. Bunu heheyt çatlayın da patlayın, e devlet şifresine kadar verdi diye paylaşamam.
Tanımadığım etmediğim biri gözüne kestirmiş, özel bilgilerini dahi atıyor, başıma iş açar mı derim. Tavırlar arasındaki 7 farkı bulmayı sana bırakıyorum Garip.

bence dikkatli olun erkek konusunda sizinle alay eden üyelere de yazıklar olsun ama bu alay etme çetesi var kk da
onları direk hesaplarını iptal etmek gerekir aslında

Katılıyorum. Kazen daha önce genel bir temizlik yapmıştı, iyi olmuştu. Belki bir gün yine böyle bir sürpriz yapar.

pff bu ne şimdi?
tek tip insanlarla ne yapacaksınız birbirinizi mi poh pohlayacaksınız?
sitenin kullanım kolaylığından faydalanıp istemediğin kişileri konundan engellemek gibi bir seçeneğin varken ve kullanmıyorken bu temennin hiç yakışmadı.

KK'nın 5-6 yıl belki 10 yıl önceki kişiliklerin profillerine bakarsanız daha empatik, daha anlayışlı, daha saygılı.
Daha kadından yana daha kollayıcı tavırlar sergileniyordu. İnternetin yaygınlaşması nedeniyle mi emin değilim ama pervasız bir grup ortaya çıktı ve bu kişiler azınlık olmasına rağmen bence sesleri fazla çıkıyor. Sadece Instagram Twitter Facebook veya herhangi bir mecrada değil internet ile alakalı tüm sosyal mecralarda etkileşim almak, göze girmek veya sırf linç etmek için yazanlar var. Haliyle KK'da da var olan linççi tayfayı ben dikkate almıyorum çünkü ben kendimi biliyorum. Meşhur Kızılderili atasözü der ki benim ayakkabılarımı giymeden benim hakkımda konuşma. Her insan ayrı bir dünya. Herkes farklı şeyler yaşıyor. Bunlar uçuk kaçık olabilir ama yaşanan şeyler.
O yüzden tekrar söylüyorum konulara yorum yaparken kişisel algılamak yerine odak neyse ona dair yorum yapın. Ve insanlar sizin eleştirilerinizi dikkate almıyor, kendi bildiği gibi davranıyor diye düşmanlık beslemek gibi saçma bir tavra bürünmeyin.
Sonuçta burası anonim bir ortam ve herkes istediği kadarını anlatıyor. İşinize geleni alırsınız, gelmeyeni görmezden gelirsiniz.
E tamam konuya dair yapılan yorumlari da siz kaale almiyorsunuz.
Seksen kere soruldu, ciddi de soruldu. Hala gormezden gelip inanmayanlara sallayip cikiyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X