Yıllar sonra bekar kadın olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
25 Kasım Cumartesi Menüsü
Sabah
1 yumurtadan omlet 2 dilim süzme peynir 1 kapya biber 1 dilim ekmek
Ara 1 fincan Türk kahvesi
Ara 2 gün kurusu 1 fincan yeşil çay
Ara ev yapımı latte 8 badem
Akşam 4 köfte fırında sebze 1 kase çorba
Gece 1 elma
Su 2.5 lt
Spor yapamadım dün de çalışıyordum
Chocolita Cemoos

Muhtemelen began sevgisiz büyümüş,sonra evlenmiş eş ve ailesinden de değer görmemiş, çevreden gördüğü en ufak iletişimi farklı algılamış. Ataninca da kendine özgüveni gelmiş.
Ama benimle yaşıt olduğunu düşününce ve 3 küçük kızı varken de tavırları çok absürt geliyor. Bu yaşta az çok bir şeylerin bilincinde olması gerekir.

Laydim beybim cok yorgunsun L LADY VEGA

Ablacım seninki uçuk kaçık hikayeler de değil bildiğin hafif tonda sanrı. Yok vajinana övguler yok oksanan pazular . Bir adım ilerisi zaten feristahin fantazileri ile Mükremin çıtırin hikayesi yani.

Benim de şahsen gerçek olmadığına inanmak için bir sebebim yok. Ama tek taraflı anlattığını düşünüyorum aynen. Eksik anlatıyor. Kendi tarafından ne oldu ne gitti yok pek oralar, insanlar sanki kendi kendine bişeyler yapıyorlar gibi, durduk yere. Began öyle saydam cam biblo gibi hareketsiz, sessiz, renksiz, kokusuz bekliyor sanki. Kimseyle de bi zoru yok aslında, onun öfkesi insanları yönlendiremiyor olmaktan geliyor. Bak Sassy'e zamanında biri en ufak laf etse doğduğuna pişman ediliyordu. Bunu yapabilmek istiyordu. Yapamayınca böyle oldu.

Ablacım seninki uçuk kaçık hikayeler de değil bildiğin hafif tonda sanrı. Yok vajinana övguler yok oksanan pazular . Bir adım ilerisi zaten feristahin fantazileri ile Mükremin çıtırin hikayesi yani.
Hayır birde bu kadar kişi alaya alıp gülüyor hala bir tuhaflık oldugunuda dusunmuyorsun hala herkes anlayabildigini anlar kafasindasin.

Boşver diyeti lady nolur ye kan sekerin yükselsin

Ben beganı çözdüm. Konuyu açıyor bir iki mesaja alakasız cevaplar veriyor sonra geri çekilip izliyor. Konuya mesajlar yağıyor, sonra hız yavaşlayıp konu gerilere düşmeye başlayınca alakasız bir mesajı alıntılayıp alakasız şeyler yazıyor. Hooop konu yine en başa geliyor mesajlar yağıyor. Sonra hız düşmeye konu gerilemeye başlayınca yine gelip alakasız bir mesajı alıntılıyor. Bu döngü böyle günlerce, artık 3-5 kişi dışında kimsenin konuya ilgisi kalmayana kadar devam ediyor. Bakıyor ki ilgi iyice azaldı hooop daha üst seviyede ütopik yeni bir konuyla geliyor aynı döngüye devam ediyor.

Benimde fake açanları gözlemlediğim safça sakince cevap veriyorlar..konu fake değilse gerçekleri söyleyince sinirleniyorlar

buraya olay örgüsü nasıl gerçekleştiği vs. yazmadan direkt sonuç yazdığı için inanılmıyor.
niye yazmıyor bilmiyorum utandığı için olabilir içten içe kendiside normal bulmuyor olabilir.
sorulara da cevap vermemiş hiç.
mesela ben sormuştum sayfalar önce adamın sana e devlet şifresini vermesi senin için ne demek oluyor diye.. cevap yok.
sitenin günlük bölümü vardı yanlış bilmiyorsam oraya yazsa aslında daha mantıklı.

peki bu mantık sana kimi hatırlatıyor?
listesi vardı sende
dün resmen bu aynı şekilde ilerliyor diye düşünmüştüm.

peki bu mantık sana kimi hatırlatıyor?
listesi vardı sende
dün resmen bu aynı şekilde ilerliyor diye düşünmüştüm.
Ahahah aynısı aynısı…

O da ilgiye muhtaç bir arkadaşımızdı, ilginin iyisi kötüsü olmaz diyordu.

Begana da liste yapalım mı

Aynen öyle,önce ben atandım,arkadaşlar biliyorsunuz atanmıştım, atandığımı söylemiş miydim, atandığımı duymayan olmuştur belki minvalinde abartarak atanma konuları açtı.
Şimdi de güzelim, seksiyim,alımlıyım,benden güzeli yok, ben dünyanın en güzel karısıyam şeklinde konulara başlamış.

Ve bunu kendisinin anlattığı gibiyse hayatının tamamen değiştiği, boşandığı, 3 çocukla yalnız yaşamaya başladığı, mesleğe yeni alışmaya çalıştığı zamanda yapması hayatındaki temel şeylerinde yalan olduğunu düşündürüyor. İnsanın bu yeni hayat içerisinde sık sık konu açıp saçmalama ihtiyacı neden olur? Adapte olacağı bir sürü şey var tek de değil çocuklarıyla beraber. Birinden birinde sorun yok maşallah. Tek derdi erkekler olmuş.

Yâni...? sizde ekli olmayan kişilerden gelen mesajlar istek olarak görünüyor ki siz kabul etmezseniz mesajını okuduğunuzu bile göremiyor. "Hayır " demeniz bile gereksiz olmuş. Burada konu açacak kadar bir olayı da yok şu konunun.her kadına mutlaka bu tür mesajlar gelmiştir görmezsiniz olur biter.
Konunun gerçek olduğunu ve abarti olmadığını var sayararak yazdım ama ben de buradaki çoğunluk gibi düşünüyorum.
Haddinden fazla bir konuları abartma,kendine yontma,olduğundan farklı gösterme çabasını ben de seziyorum.Bu psikolojik bir sorun mu,bir tür kendini tatmin etme çabası mi bilemem.

Bu zaten genel troll tutumu değil midir?

Bu zaten genel troll tutumu değil midir?
Bi açıdan evet öyle. Ama bu sitede davranış biçimleri biraz daha farklılaşıyor bence. Began’ın bilinçli olarak trollük yaptığını düşünmüyorum. Burada began gibi çok üye var. Bence bu tip üyelerin konu açma motivasyonu ilgi çekmek ve gerçek hayattaki olumsuzluklarından burada yarattıkları karakter sayesinde biraz uzaklaşmak. Düşüncem doğrudur yanlıştır bilmiyorum ama düzenli olarak konu açıp açtığı konulardan kendine fayda sağlayacak tek bir şey almayan üyelerde ben bunu hissediyorum.

Bence bir daha konu açtığında kimse yazmasın

Böylelikle istediği primi vermemiş oluruz arkadaşa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…