Yıllar sonra bekar kadın olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kusura bakma ama 25-30 yaş bandında bir erkek neden 40lı yaşlarında birini kessin kütüphanede. Siz bence de havadan nem kapıyorsunuz.
Ben 38 yaşındayım, fena da değilimdir bence ama öyle gencecik çocuklar kapımda yatmıyor kesmiyor.ki kız arkadaşlarımla eğlenceye de gittiğimiz oluyor belli yani yaşım başım.
Üç çocuk doğurmuş bir kadınsınız siz
Bu anlattıklarınız feristah yenge tarzı geliyor insana
hayır bence began'da bi sorun yok :)
etrafına hiiç dikkatli bakmayan biziz. siz de öylesiniz. etrafınıza dikkatli bakmıyorsunuz.
gittiğiniz marketlere, mekanlara, lokantalara, bindiğiniz taksilere otobüslere
arabanızla geçtiğiniz yollara dikkat edin
bir sürü erkeğin sırf sizinle kesişebilmek için o markete, mekana girdiğini falan göreceksiniz :KK70:
seneler önce işe giderken otobüs hep aynı saatte gelirdi. 8.30 otobüsüne binerdim
benimle aynı duraktan binen yakışıklı bi çocuk vardı
hepte böyle ya önüme yada arkama otururdu
yaşlarımız da ben 25 o maksimum 29 yani
şimdi began'ın kafası ile düşününce diyorum ki o çocuk kesin benden hoşlanıyordu
yoksa benle aynı otobüse aynı saatte binip çok yakınıma oturmasının başka ne açıklaması olabilir ki ? :KK70:
o mahallede oturmamız, aynı taraflarda çalışıyor olmamız, otobüsün o saatlerde sadece
aynı koltuklarının boş denk gelmesi
8.30 gibi çoğu insanın o saatlerde evden çıkıyor olması gibi sebepler olamaz yani
kesin hoşlanıyordu kesin ahahaa

yanlış anlaşılmaktan korksam da söyleyeceğim bunu. Kütüphane, dilekçe yazma yada doktora giden kadın bir dr üstelik 40lı yaşlarında başörtülü bir kadın. Yani erkekler başörtülü kadınlara daha dikkatli davranıyorlar bence. En azından mesafesine daha dikkat ediyorlar. Bu bir gerçek. Ben açık bir kadınım mesela kız arkadaşlarımla bara kısa elbise de giyer giderim ama böyle bir kesme yürüme çok nadir yaşamışımdır. O da üniversite yıllarından sonra özellikle azaldı zaten.
Şimdi başörtülü, 42 yaşında bir kadına tüm erkeklerin bu anlamda yaklaşması bana gerçekten çok uzak geliyor.
Dediğim gibi başörtülü kadının tepkisinden daha da çekiniyor bence erkek milleti benim gördüğüm kadarıyla
başörtüsü ile alakası olsa önceki sayfalarda anlattım .
1000 e yakın erkek istek takip gelmezd i:)
ben de başörtülü biriyim. ama şu var,çoluk çocuk sahibi olan insana evet saygıdan ötürü abla gibi yaklaşıyor çoğu insan ,doğrusu da o. mesela geçen alyansımı unutmuşum,bekar sanılıyorum hep, yolda çocuğum yaşta bir delikanlı laf attı :)
ama alyansım olsa evli bu diye abla buyur diyecekti:)
alyansın çok etkili olduğunu düşünüyorum mesela
Khomyuk hanım başörtülü olmaya da gerek yok . Taciz olaylari elbette var. Hatta kadın hastasını taciz eden doktor da vardır. Ama bunlar istisnai durumlar. Her an herkesin tacize uğradığı erkeklerin kudurdugu bir yerde yaşamıyoruz. Bu baya erkeklerin dürtülerini kontrol edemeyip hayvan gibi davrandıkları bir yer olurdu . Instagramdan çok fazla mesaj almisimdir üni deyken sadece Pp ye bakarak. Ama kimse de evini biliyorum geleceğim yazmadı. Biriyle iletişimde olursanız bunu yazar. Hadi diyelim bir tane sapik denk geldi kadını araştırdı tamam da tüm sapıklar tek bir insana mi denk geliyor ?

Hayatında pek erkeklerle iletişim kurup herhangi bir övgü almamış . Bu cirkinlikle alakalı değil belki yetistigi yerden dolayı iletisim kurma , beğenilme şansı olmamış. Kadın ve erkekler bu sebeple bence bir arada okumalı iletişim kurabilmeli . Yoksa "yokluk" denilen bu durum çok oluyor. Her hareketi yanlış anlayan erkek ve kadınlar oluyor . Konu sahibi hele Instagram dan yürüyen ne idugu belirsiz tiplerle konuşuyorsa bu çocukları için ciddi guvenlik sıkıntısı demek. Adaklar yüz yüze yazmaya cesaret edemedigi için ınstagramdan sallıyor oltayı kim takılırsa

Dediğiniz gibi bence de. Baskıcı aileden kocaya geçmiş. Karşı cinsle iletişimi yok. Sıradan bir günaydını iyi günleri dahi yanlış algılıyor. Bir de şimdi yaşamadıklarını yaşama arzusu olduğu için yanlış anlamaya iyice kaptırmış kendini. Ama bu ciddi bir güvenlik zaafiyeti gerçekten.
İşte bu nedenle çocukları çok fazla sıkıp karşı cinsten soyutlamamak gerekiyor.
kesinlikle çok doğru
karşı cinsle sosyal ortamı olmayan insanlr genelde bu ruh haline sahip oluyor
bir bakışı,bir merhabayı birşey sanıp benimle ilgileniyor sanıyor, ohoo böyle düşünsek ortalıkta bize hayran erkekten geçilmezdi bee:)

Merhaba Hanımlar,
Bugün doğum günüm. Yeni yaşıma bekar girmekten çok memnunum. Ancak alışmam, yeniden öğrenmem gereken şeyler var galiba.

Geçen gün kamu kurumunda çalıştığını söyleyen biri sosyal medya hesabım üzerinden bana ulaştı ve tanışmak istediğini söyledi. Kendisi de bekarmış ve 30 yaşındaymış. Benden çok küçük ve tanımadığım biri olduğu için reddettim. Ancak hayır kelimesini kabul etmediğini, evimin önüne kadar gelip benimle yüz yüze görüşmek istediğini söyledi. Ev ve iş adresimi bildiğini söyleyince tedirgin oldum.
Niyetini bilmiyorum. Kamuda çalıştığı için aşırı bir hareket yapmaktan çekineceğini düşünüyorum. Bu durumlara nasıl engel olacağım konusunda fikirler istiyorum hanımlar.

Zoraki edit: Sert kırıcı veya empati gereği duymadan sadece konuyla alakalı doğrudan fikirlerini yazanlara sonsuz saygı duyuyorum.

Ancak kendi konum dışında, diğer konularda da sürekli dalga, alay ve kıskançlık içerikli cevaplar yazan arkadaşların gerçek hayatında çok mutsuz, ezik ve görünmez olduğunu düşünüyorum. Kişilere saldırı dili kullanmak yerine konu odaklı ve düzgün cevaplarınız olsa, herkese en azından ufak bir şey katabilirsiniz. Ancak bu şekildeki davranış, üslup ve itici tavırlarınızla kadınları bu forumdan uzaklaştırıyorsunuz. Sizin gibiler yüzünden insanlar konu açtığına pişman oluyor ve üyelik iptali yaptırıyor bence.

O yüzden sizin gibileri dikkate almamayı öğrendim. Siz kendi aranızda bir grup olarak gülüp eğlenebilir kendi acılarınızı unutabilirsiniz.

Şurada 10 sayfa mesaj varsa 9 sayfası sizin hiçbir işe yaramayan, ego tatmini yapmaya çalıştığınız mesajlardan ibaret.

Ya kusura bakmayin ama sizin derdiniz basinizdan asmis. Bir tarafta yeni isiniz, diger tarafta 3 cocuk, obur tarafta bosanmaya calistiginiz esiniz. Yani ben anlamadim cevap vermeniz sart miydi? Engelleyin gitsin. Gecen bir konunuzda yine boyle ayni yerde calistiginiz biri yurumustu. Siz neden insanlara hayirinizi aciklamak zorunda hissediyorsunuz ben onu anlamadim. Belki esiniz yaptiriyor hic mi bunlar akliniza gelmiyor?

Son düzenleme:
Bu konunun açılmasına sevindim çünkü Began kendi kendine ele verdi 🤣🤣 ben hiç fake demedim ama konularına da inanmadım. 🤥
Bence atanması bile yalan. Neyi yaşamak istiyorsa onu yazıyor. Ha diyelim ki gerçekten atandı ve boşandı ben o zaman eşine hak veririm bu konudan sonra 🤷🏻‍♀️
Ama dediğim gbi ortada gerçekten boşanmış bir kadın yok bana göre 🥴

Eger dediginiz gibi ise durum cok vahim. Kendimi keklenmis hissettim :)

minyon bir kadınım,yaşımı göstermiyrıum, 38 bedenim,3 çocuk doğurduğuma kimse inanmaz,profil resmim kendi gözlerim,gözlerimle döverim:) farklı bir giyim tarzım var ,hemen dikkat çeker, hatta moda ile de ilgilen deyip durur arkadaşlar bana, 3 üniv bitirdim, güzel bir işim var, cv desen dopdolu ,yani genel geçer standartlarda herkesin isteyebileceği bir profilim var.

Siz niye kendinizi bu kadar övme gereği duydunuz ki 🙄

Evet benim de emin olduğum tek şey o.
Konuları sallamasyon. En başta atanıp maaş hakkında açtığı konu bile inandırıcı değil. Bi şekilde baktı konuları tutuyor, yönetimde bu kadın fake değil dedi ya ordan aldı yürüdü.
Hele hele doktorlu konusunda kahkaha atmıştım.
Sapık doktorlar yok mu? Evet çok var.
Ama begana dadanan bir doktor yok ortada.
Bence began hayal ettiği şeyleri yszıyor burada. Atansaydı, boşansaydı nasıl bir hayat yaşamak isterdi onları okuyoruz biz.
Aynen bende öyle düşünüyorum. Atanması ve boşanmasıda doğru değil bence de👍

Önceki konusunda yazmıştım çocuklardan hiç bahsetmediğini ve tabii engellemişti beni.

Burada da diyorum hani çocuklar? Ortada bir değil 3 çocuk var. Hiç tanımadığı bir yerde bir başına 3 çocuklu bir kadın. Ne çabuk eve yerleşti, çocuklar okula, şehre, en önemlisi babasızlığa alıştı da bu kadın flört etmek için can atmaya başladı.

Çalışan 3 çocuklu hemde evde bir yardımcısı olmayan bir kadının başını kaşıyacak zamanı olmazki. Üstelik çocukların ödevleride vardır. Ben çocuğumun ilkokul döneminde kafayı yiyecektim ela laleden😂 Ama began maşaAllah her şeyi hallediyor, her şeye yetişiyor😏

Yönetim beni teyit etti diyor evet ama yönetim sadece bir kadın olduğunu teyit edebilir. Yaşadıklarının, anlattıklarının teyitini nasıl yapsınlar?

Began bir kadın ama yaşadıkları, başına gelenler bir hayal ürünü.

Ben kendisini ciddiye almıyorum artık, konularına eğlenmek için giriyorum.

şuan sosyal medyamda hesabım gizli ve onay vermeden kimse beni ekleyemiyor,abartmıyorum 1.000 küsr erkek takipçi duruyor ekranda ,onay vermediğim için ekleyemiyorlar.
minyon bir kadınım,yaşımı göstermiyrıum, 38 bedenim,3 çocuk doğurduğuma kimse inanmaz,profil resmim kendi gözlerim,gözlerimle döverim:) farklı bir giyim tarzım var ,hemen dikkat çeker, hatta moda ile de ilgilen deyip durur arkadaşlar bana, 3 üniv bitirdim, güzel bir işim var, cv desen dopdolu ,yani genel geçer standartlarda herkesin isteyebileceği bir profilim var.
ama tüm bunlara rağmen en ufak bir ima bile olmadı bu zamana kadar.
yok ,öyle kolay değil o işler
kadın istemesin hele,o anlamda bir adım dahi kimse yanaşamaz.
şu psikoljiyi kıramayan kadınlara üzülüyorum .
bunlara gerek varmı?
hem kendilerine hem etrafındakilere yük yeminle.
angelina olsan ne olur,açıkçası bana bu durumda biri yavşamış olsaydı ben kendimi sorgulardım,acaba bir hareketimden cesaret mi aldı diye?
:KK57:
:KK9:

niye size bu kadar battı
koca metnin içinde sadece o kısım dikkatiniz niye seçti?
algıda seçicilik mi?
Siz niye bu kadar agresifsiniz? Kaç sayfadır bir sürü kişiyi terslediniz. Milletin de iyi günü herhalde bir şey dememişler şu saçma sapan atarlarınıza. Yorum yapıyosanız olumsuz karşılık da alabilirsiniz. 12 yaşında gibi battı mı etti mi yakışmıyo koskocaman kadına

Bu arada yillar yilllaar once yaşim max 18 filandir elimi uzattim diye elimi uzattigim kişi arkamdan ona cinsel seyler hissettigimi konusmuş. Hayatimda ILK DEFA gorup sadece elimi uzattim diye. 😀
Tokalaşmak icin once kadinlar elini uzatmaz mi ben mi yanliş biliyorum diye arastirmistim hatta. 😄
Ama bu kadar uç nokta deli birisi 30 senelik hayatimda 1 defa denk geldi. Size devamli geliyor. 😬
"Beni elleriylen götüreyazdı" mı demiş😂

Siz niye bu kadar agresifsiniz? Kaç sayfadır bir sürü kişiyi terslediniz. Milletin de iyi günü herhalde bir şey dememişler şu saçma sapan atarlarınıza. Yorum yapıyosanız olumsuz karşılık da alabilirsiniz. 12 yaşında gibi battı mı etti mi yakışmıyo koskocaman kadına
saçma sapan sizsiniz.
şimdi ben de size yorum yapıyorum.
konu bitti sıkıldınız sanırım
sayfalardır kime ne agresifliği olmuş anlamadım.
herkes gib ifikirlerimi yazıyorum ,ters geldiyse okumadan geçin cevap vermek zorunda değilsiniz
sayfalardır çokça şey yazdım doğru.
ama size batan kısmı beni değil sizi ilgilendirir sizin sorununuz..
konu sahibi gelmeyince kime saralım durumu ..

niye 1000 kisinin istegi duruyor gelince reddetmeyip arada bakiyor musunuz isteklere 🙄
instagramı öğrenirseniz anlarsınız niyesini
duruyor demek kabul etmeyince instagram yukarda şu kadar istek bekliyor yazıyor
bu yaştan sonra size instagram öğretecek değilim
çok merak ettiniz sanırım ,istekleri size yönlendireyim bu kadar merak ettiyseniz.
bakarsınız neden bekliyormuş.

çok merak ettiniz sanırım ,istekleri size yönlendireyim bu kadar merak ettiyseniz.
İnstagram biliyorum hatta biliyorum ki reddedince gozukmuyor o istekler hobi niyetine istekleri tutuyorsaniz arada bakip vay be 1000 istek bekliyor diyorsaniz o ayri tabi keyfinizi karisamam

Bir şey soracağım. İstekleri neden geri çevirmiyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X