Yıllar sonra bekar kadın olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya instadan oradan buradan herkese yazan adamlari ciddiye alip konusmaya baslarsa normal devamli birilerini reddetmesi
Off bir arkadasimin arkadasi var. Kiz instaya devamli seksili fotograflar atip elli tane hashtag koyuyor keşfete düşmek icin. Fotoğraflarin alti abazalarin alevleriyle dolu.

Sonra kendisine gelen ozel mesajlari "off yaa" diye ekran goruntusu alip paylasiyor

Var boyle tipler.

Bu konunun açılmasına sevindim çünkü Began kendi kendine ele verdi ben hiç fake demedim ama konularına da inanmadım.
Bence atanması bile yalan. Neyi yaşamak istiyorsa onu yazıyor. Ha diyelim ki gerçekten atandı ve boşandı ben o zaman eşine hak veririm bu konudan sonra
Ama dediğim gbi ortada gerçekten boşanmış bir kadın yok bana göre

ben bu üyeyi çok sorglamıştım başta.

sayın yönetim beni ikna etti bence yine kendileri buradaki arkadaşlara izah edebilirler.

Began da ya farklıysa diye cevap veriyormuş bu abazalara
Ben de sizin gibi düşünüyorum ama ya farklıysa hissi de var aklımın bir köşesinde

Kaslı gollarıynan kütüphanede began feriştahı kesmiş işte yalan mı söylüyor kadın

Bu arada yillar yilllaar once yaşim max 18 filandir elimi uzattim diye elimi uzattigim kişi arkamdan ona cinsel seyler hissettigimi konusmuş. Hayatimda ILK DEFA gorup sadece elimi uzattim diye.
Tokalaşmak icin once kadinlar elini uzatmaz mi ben mi yanliş biliyorum diye arastirmistim hatta.
Ama bu kadar uç nokta deli birisi 30 senelik hayatimda 1 defa denk geldi. Size devamli geliyor.

Began Hanım güldük, eğlendik ama hani içten bir tavsiye istiyorsunuz ya. Veriyorum. Psikiyatra gidin. Hikayenizin bastan sona tamamen doğru olduğu ya da yalan olduğu önemli değil aslinda bunları yazan kişinin normalin ustunde ilgi arzusu üzücü. Lütfen ayıp değil, günah değil psikiyatrik yardım alın.

Bu üye daha çoooook konu açacak.

Geŕçekten çocukları varsa, sadece onlar için üzülürüm. Çünkü ayakları yere basmayan, flörtöz bir anneleri var. İnşallah babaları, çocuklara sahip çıkar da başlarına bir şey gelmez.

ben bu üyeyi çok sorglamıştım başta.

sayın yönetim beni ikna etti bence yine kendileri buradaki arkadaşlara izah edebilirler.
Yönetim bu üyenin bir kadın olduğundan emindir mutlaka .
Ama nasıl bir kadın?
Gerçekten boşandı mı bilemez. Yada boşandıysa bile bu bahsettiği şeyleri nasıl ispat edecek. Bana kadın olduğu gerçek ama yazdıkları uydurma geliyor. Yada daha kötüsü buluttan nem kapıyor.
Gençlikte yaşamadıkları o kadar uhde kalmış ki içinde en ufak bakışı selamı başka şeye yoruyor.
Çünkü kırklarında üç doğum yapmış bir kadına bu kadar durmadan ilgi alaka olması mantıklı değil.
çevremde bekar evlenmemiş kariyeri yerinde güzel arkadaşlarım da var bulamadıklarından şikayetçi. Hayatın gerçekleri de ortada.
Ben tek çocukla yıprandım yani ki yaşım da kırk küsür değil 38. Yıllar çocuk ne kadar dikkat etsek de yıpratıyor. Çok kırışmadım ben mesela kilo da balık etli bir insanım. Sma 10 sene önceki fotoları koy fark bariz. Kendimizi de kandırmayalım.
Ki bahsettiğim arkadaşlarım botoks da yaptırıyorlar. Ama belli yani işte.
Abartmaya da gerek yok

Began fake değil buna eminim. Emin olduğum tek şey de bu zaten

yanlış anlaşılmaktan korksam da söyleyeceğim bunu. Kütüphane, dilekçe yazma yada doktora giden kadın bir dr üstelik 40lı yaşlarında başörtülü bir kadın. Yani erkekler başörtülü kadınlara daha dikkatli davranıyorlar bence. En azından mesafesine daha dikkat ediyorlar. Bu bir gerçek. Ben açık bir kadınım mesela kız arkadaşlarımla bara kısa elbise de giyer giderim ama böyle bir kesme yürüme çok nadir yaşamışımdır. O da üniversite yıllarından sonra özellikle azaldı zaten.
Şimdi başörtülü, 42 yaşında bir kadına tüm erkeklerin bu anlamda yaklaşması bana gerçekten çok uzak geliyor.
Dediğim gibi başörtülü kadının tepkisinden daha da çekiniyor bence erkek milleti benim gördüğüm kadarıyla

Began fake değil buna eminim. Emin olduğum tek şey de bu zaten
Evet benim de emin olduğum tek şey o.
Konuları sallamasyon. En başta atanıp maaş hakkında açtığı konu bile inandırıcı değil. Bi şekilde baktı konuları tutuyor, yönetimde bu kadın fake değil dedi ya ordan aldı yürüdü.
Hele hele doktorlu konusunda kahkaha atmıştım.
Sapık doktorlar yok mu? Evet çok var.
Ama begana dadanan bir doktor yok ortada.
Bence began hayal ettiği şeyleri yszıyor burada. Atansaydı, boşansaydı nasıl bir hayat yaşamak isterdi onları okuyoruz biz.

Khomyuk hanım başörtülü olmaya da gerek yok . Taciz olaylari elbette var. Hatta kadın hastasını taciz eden doktor da vardır. Ama bunlar istisnai durumlar. Her an herkesin tacize uğradığı erkeklerin kudurdugu bir yerde yaşamıyoruz. Bu baya erkeklerin dürtülerini kontrol edemeyip hayvan gibi davrandıkları bir yer olurdu . Instagramdan çok fazla mesaj almisimdir üni deyken sadece Pp ye bakarak. Ama kimse de evini biliyorum geleceğim yazmadı. Biriyle iletişimde olursanız bunu yazar. Hadi diyelim bir tane sapik denk geldi kadını araştırdı tamam da tüm sapıklar tek bir insana mi denk geliyor ?

Hayatında pek erkeklerle iletişim kurup herhangi bir övgü almamış . Bu cirkinlikle alakalı değil belki yetistigi yerden dolayı iletisim kurma , beğenilme şansı olmamış. Kadın ve erkekler bu sebeple bence bir arada okumalı iletişim kurabilmeli . Yoksa "yokluk" denilen bu durum çok oluyor. Her hareketi yanlış anlayan erkek ve kadınlar oluyor . Konu sahibi hele Instagram dan yürüyen ne idugu belirsiz tiplerle konuşuyorsa bu çocukları için ciddi guvenlik sıkıntısı demek. Adaklar yüz yüze yazmaya cesaret edemedigi için ınstagramdan sallıyor oltayı kim takılırsa

Dediğiniz gibi bence de. Baskıcı aileden kocaya geçmiş. Karşı cinsle iletişimi yok. Sıradan bir günaydını iyi günleri dahi yanlış algılıyor. Bir de şimdi yaşamadıklarını yaşama arzusu olduğu için yanlış anlamaya iyice kaptırmış kendini. Ama bu ciddi bir güvenlik zaafiyeti gerçekten.
İşte bu nedenle çocukları çok fazla sıkıp karşı cinsten soyutlamamak gerekiyor.

Kesinlikle öyle toplumda genellikle bunun erkek olanı daha fazla çünkü kadınlar çok bastırıldığı için şimdi konu sahibi gerçekten boşanmışsa bu ilgiyi istiyor olabilir. Çok yanlış yerlerde arıyor malesef

Verilen tepkileri de abartıyor bence. Pek çoğumuz günlük hayatımızda iltifatlar alabiliyoruz, bir tanesini bile bana yürüyor diye yorumlamak aklımdan geçmedi, teşekkür eder unutur giderim. Eminim ki hepimizin başına geliyordur.
Kadın doğum doktorum bana da iltifat etmişti Doğumdan çok kısa bir süre sonra( ilk ay) tüm kilomu verip dümdüz bir karna kavuşunca, kontrolde eşimin de yanında şu karnını açıp bi yan döner misin demişti. Sonra da heyyt be ben doğurttum benim hastam gibi bir şeyler söyledi hep beraber gülmüştük. Ben mesela bunu aklıma yerleştirip gelip buraya konu açmam, en fazla şu an olduğu gibi goygoy malzemesi yaparım.
Arkadaşın korkunç bir ilgi açlığı var belliki. Çok fazla kişiselleştiriyor olayları.

başına gelende bi anormallik yok
kütüphanede herkes canı nereye istiyorsa oraya oturabilir
dağ ayısı değilse de üst üste karşılaştığı insana selam verir yani gülümseyerek
bu tarz şeyler her insanın başına gelir ama kimse sizin gibi anlam yükleyip konu açmaz
sizinle aynı kaldırımda yürüyen insanlara da böyle anlam yüklüyor musunuz acaba
ay her gün benim olduğum kaldırımdan geçiyor niyeti nedir diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…