- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.589
- 35
E ogrenci cocuk kutuphanede iki uc gun iyi günler dedi diye bana mi yuruyor moduna giren de sizsiniz?Sırf kadın gülümseyerek merhaba dedi diye ya bu bana aşık diye düşünen bir ırktan bahsediyoruz.
Off bir arkadasimin arkadasi var. Kiz instaya devamli seksili fotograflar atip elli tane hashtag koyuyor keşfete düşmek icin. Fotoğraflarin alti abazalarin alevleriyle dolu.Ya instadan oradan buradan herkese yazan adamlari ciddiye alip konusmaya baslarsa normal devamli birilerini reddetmesi
Kocamla olan fotom pp ise gelmiyor ama tek bensem geliyor. Tekli koy bak nasıl geliyor. 68 yaşındaki annemde çiçek fotosu var ona da geliyor valla Abaza çokŞimdi baktım bana hiç msj gelmemiş.
Ay bana bu msjlar niye gelmiyor yahu?? Çatır çatır çatlicimmm vallah
ben bu üyeyi çok sorglamıştım başta.Kusura bakma ama 25-30 yaş bandında bir erkek neden 40lı yaşlarında birini kessin kütüphanede. Siz bence de havadan nem kapıyorsunuz.
Ben 38 yaşındayım, fena da değilimdir bence ama öyle gencecik çocuklar kapımda yatmıyor kesmiyor.ki kız arkadaşlarımla eğlenceye de gittiğimiz oluyor belli yani yaşım başım.
Üç çocuk doğurmuş bir kadınsınız siz
Bu anlattıklarınız feristah yenge tarzı geliyor insana
Began da ya farklıysa diye cevap veriyormuş bu abazalaraYa instadan oradan buradan herkese yazan adamlari ciddiye alip konusmaya baslarsa normal devamli birilerini reddetmesi
Millet de 3 cocuklu olmasina takmis. Sanki adamlr uzun iliski pesinde. Umurlarinda bile degil ki kadin evli olsun, cocuklu olsun. Amaclari cinsellik. Ya tutarsa...
Ben de sizin gibi düşünüyorum ama ya farklıysa hissi de var aklımın bir köşesinde
Kaslı gollarıynan kütüphanede began feriştahı kesmiş işte yalan mı söylüyor kadınSizin başınıza gelmeyen şeyler niye hayal ürünü oluyor? Niye bu konuda bu kadar iddialı cümleler kuruyorsunuz ben anlamıyorum. Başıma geleni anlatıyorum. Ve burada yazdığım şeylerin ispata haiz olduğunu düşünmüyorum. Çünkü dediğim gibi ben başıma geleni anlatıyorum inanıp inanmamak size kalmış. İnanmıyorsanız da yorum yapmazsınız geçersiniz.
Evet ben de öyle düşünüyordum. Ama evlenmeden önce de evliyken de şu anda da bana yavşayan tipler var. Ve bunun benimle hiçbir alakası olmadığına eminim.
Sırf rimel çekmiş diye kadınlara asılan tipler varken, sürekli her ortamda kadın kuyruk sallamış gibi davranılması çok yanlış. Bu erkeklerin eline koz vermekten başka bir şey değil. Sırf kadın gülümseyerek merhaba dedi diye ya bu bana aşık diye düşünen bir ırktan bahsediyoruz.
Bu üye daha çoooook konu açacak.O zaman kendinle iliskilendirdigin tüm erkekler için neden konu açıyorsun? Neden yer ediyor kütüphanedeki çocuk hayatında, sosyal medyadan engelleyince geçip gidecek biri neden mevzu oluyor? Adamla yazısıp ay evime gelecekmiş gibi gereksiz bir moda giriyorsun.
Hayır umrunda değilmiş gibi yapıp, seninle göz teması kurana kadar inip, niye deyip duruyorsun. Komiksin sadece Began.
Yönetim bu üyenin bir kadın olduğundan emindir mutlaka .ben bu üyeyi çok sorglamıştım başta.
sayın yönetim beni ikna etti bence yine kendileri buradaki arkadaşlara izah edebilirler.
Bu konunun açılmasına sevindim çünkü Began kendi kendine ele verdiben hiç fake demedim ama konularına da inanmadım.
Bence atanması bile yalan. Neyi yaşamak istiyorsa onu yazıyor. Ha diyelim ki gerçekten atandı ve boşandı ben o zaman eşine hak veririm bu konudan sonra
Ama dediğim gbi ortada gerçekten boşanmış bir kadın yok bana göre
Evet benim de emin olduğum tek şey o.Began fake değil buna eminim. Emin olduğum tek şey de bu zaten
Khomyuk hanım başörtülü olmaya da gerek yok . Taciz olaylari elbette var. Hatta kadın hastasını taciz eden doktor da vardır. Ama bunlar istisnai durumlar. Her an herkesin tacize uğradığı erkeklerin kudurdugu bir yerde yaşamıyoruz. Bu baya erkeklerin dürtülerini kontrol edemeyip hayvan gibi davrandıkları bir yer olurdu . Instagramdan çok fazla mesaj almisimdir üni deyken sadece Pp ye bakarak. Ama kimse de evini biliyorum geleceğim yazmadı. Biriyle iletişimde olursanız bunu yazar. Hadi diyelim bir tane sapik denk geldi kadını araştırdı tamam da tüm sapıklar tek bir insana mi denk geliyor ?yanlış anlaşılmaktan korksam da söyleyeceğim bunu. Kütüphane, dilekçe yazma yada doktora giden kadın bir dr üstelik 40lı yaşlarında başörtülü bir kadın. Yani erkekler başörtülü kadınlara daha dikkatli davranıyorlar bence. En azından mesafesine daha dikkat ediyorlar. Bu bir gerçek. Ben açık bir kadınım mesela kız arkadaşlarımla bara kısa elbise de giyer giderim ama böyle bir kesme yürüme çok nadir yaşamışımdır. O da üniversite yıllarından sonra özellikle azaldı zaten.
Şimdi başörtülü, 42 yaşında bir kadına tüm erkeklerin bu anlamda yaklaşması bana gerçekten çok uzak geliyor.
Dediğim gibi başörtülü kadının tepkisinden daha da çekiniyor bence erkek milleti benim gördüğüm kadarıyla
Dediğiniz gibi bence de. Baskıcı aileden kocaya geçmiş. Karşı cinsle iletişimi yok. Sıradan bir günaydını iyi günleri dahi yanlış algılıyor. Bir de şimdi yaşamadıklarını yaşama arzusu olduğu için yanlış anlamaya iyice kaptırmış kendini. Ama bu ciddi bir güvenlik zaafiyeti gerçekten.Khomyuk hanım başörtülü olmaya da gerek yok . Taciz olaylari elbette var. Hatta kadın hastasını taciz eden doktor da vardır. Ama bunlar istisnai durumlar. Her an herkesin tacize uğradığı erkeklerin kudurdugu bir yerde yaşamıyoruz. Bu baya erkeklerin dürtülerini kontrol edemeyip hayvan gibi davrandıkları bir yer olurdu . Instagramdan çok fazla mesaj almisimdir üni deyken sadece Pp ye bakarak. Ama kimse de evini biliyorum geleceğim yazmadı. Biriyle iletişimde olursanız bunu yazar. Hadi diyelim bir tane sapik denk geldi kadını araştırdı tamam da tüm sapıklar tek bir insana mi denk geliyor ?
Hayatında pek erkeklerle iletişim kurup herhangi bir övgü almamış . Bu cirkinlikle alakalı değil belki yetistigi yerden dolayı iletisim kurma , beğenilme şansı olmamış. Kadın ve erkekler bu sebeple bence bir arada okumalı iletişim kurabilmeli . Yoksa "yokluk" denilen bu durum çok oluyor. Her hareketi yanlış anlayan erkek ve kadınlar oluyor . Konu sahibi hele Instagram dan yürüyen ne idugu belirsiz tiplerle konuşuyorsa bu çocukları için ciddi guvenlik sıkıntısı demek. Adaklar yüz yüze yazmaya cesaret edemedigi için ınstagramdan sallıyor oltayı kim takılırsa
Kesinlikle öyle toplumda genellikle bunun erkek olanı daha fazla çünkü kadınlar çok bastırıldığı için şimdi konu sahibi gerçekten boşanmışsa bu ilgiyi istiyor olabilir. Çok yanlış yerlerde arıyor malesefDediğiniz gibi bence de. Baskıcı aileden kocaya geçmiş. Karşı cinsle iletişimi yok. Sıradan bir günaydını iyi günleri dahi yanlış algılıyor. Bir de şimdi yaşamadıklarını yaşama arzusu olduğu için yanlış anlamaya iyice kaptırmış kendini. Ama bu ciddi bir güvenlik zaafiyeti gerçekten.
İşte bu nedenle çocukları çok fazla sıkıp karşı cinsten soyutlamamak gerekiyor.
Verilen tepkileri de abartıyor bence. Pek çoğumuz günlük hayatımızda iltifatlar alabiliyoruz, bir tanesini bile bana yürüyor diye yorumlamak aklımdan geçmedi, teşekkür eder unutur giderim. Eminim ki hepimizin başına geliyordur.yanlış anlaşılmaktan korksam da söyleyeceğim bunu. Kütüphane, dilekçe yazma yada doktora giden kadın bir dr üstelik 40lı yaşlarında başörtülü bir kadın. Yani erkekler başörtülü kadınlara daha dikkatli davranıyorlar bence. En azından mesafesine daha dikkat ediyorlar. Bu bir gerçek. Ben açık bir kadınım mesela kız arkadaşlarımla bara kısa elbise de giyer giderim ama böyle bir kesme yürüme çok nadir yaşamışımdır. O da üniversite yıllarından sonra özellikle azaldı zaten.
Şimdi başörtülü, 42 yaşında bir kadına tüm erkeklerin bu anlamda yaklaşması bana gerçekten çok uzak geliyor.
Dediğim gibi başörtülü kadının tepkisinden daha da çekiniyor bence erkek milleti benim gördüğüm kadarıyla
başına gelende bi anormallik yokSizin başınıza gelmeyen şeyler niye hayal ürünü oluyor? Niye bu konuda bu kadar iddialı cümleler kuruyorsunuz ben anlamıyorum. Başıma geleni anlatıyorum. Ve burada yazdığım şeylerin ispata haiz olduğunu düşünmüyorum. Çünkü dediğim gibi ben başıma geleni anlatıyorum inanıp inanmamak size kalmış. İnanmıyorsanız da yorum yapmazsınız geçersiniz.