Oraya dul yazan bi erkek görmüştüm.Evliler bu şekilde profilinde yazıyormuş. Yazmayanlar otomatik olarak bekar ve flörte müsait olanlar oluyor galiba
Herkes profilini buna göre güncellesin lütfen
Küçük yerlerde biri boşanınca afişe mi ediliyormuşBilmiyorum. Küçük yerin dezavantajı sanırım.
Bazı insanlar cidden böyle. Benim bir arkadaşım vardı. Çok güzel de değildi ama aşırı özgüvenliydi. Her bakanı kendisine aşık zannederdi. Sınıfın ve hatta okulun en yakışıklı çocuğu ile bakistigini söylerdi. Hatta öğretmene bile söylemişti. Sonra çocuk buna sürekli bana bakıyorsun rahatsız oluyorum dedi :)Eki Görüntüle 3340471 Sizin böyle sanrılarınız hep varmış zaten. Boşanmayla ilgisi yok. Durum ciddi görünüyor bir profesyonelden destek alın.
Yüksek lisans yapan bir genç, 41-42 yaşında bir kadına hürmetten selam verir.
Yazsa da olay olmuyor. Bana yetişkin bir öğrencim bu şekilde yazdı. Hatta büyük ihtimal kurstan öğretmeni olduğumu bile unuttu. Listesindeki kadınlara rastgele yazıyordu. Hemen savcılık mavcılık dedim. İşte yanlış anladınız bilmem ne korktu anında. Yine iki hafta arayla değil ama 3-4 yıl önce telefonuma bir veli böyle bir şey yazmıştı. Savcılık diyince yine eşi falan aradı. Yanlışlıkla başka biri atmış vs vs.Began hanım boşanma konularınızda bende size destekleyici mesajlar yazmıştım, gerçekliğinize inanmıştım ama şuan malesef bende sadece dikkat çekmeye çalıştığınızı düşünüyorum. Okumuş, atanmış insansınız. Şu durumda nasıl davranacağını bilir insan. Kaldı ki küçük bir yer de olsa nasıl duyulacak hemen boşandığınız. Maşallah erkeklerde hemen size bir şekilde ulaşıyorlar. Yani adamın kamu görevlisi olduğunu, 30 yaşında olduğunu öğrenecek kadar konuşmuşsunuz sizde. Engelleyin geçin bu kadar şikayetçiyseniz.
Bana bu kadar erkek yazmıyor valla helal olsun nasıl dikkat çekiciyseniz :)
buncacık şeye övgü deme şurda koskoca Began var…Benim doktorum da övmüştü ama kadındı benimki ve özel muayenehane davet etmedibeni
Şey için övmüştü çocuk bir tane vardı ikinci için gayet genç demişti
Tabi canım ben hiç vajinal güzelliğimden ötürü doktorun özel muayenehanesine davet edilmedim meselaama bir doktordan bu övgüyü almakta önemli şimdi düşünelim adam günde ort 10 muayene yapsa kendisi de 10 yıllık doktor olsa otuz bin kadından en iyisi seçilmiş
Eki Görüntüle 3340471 Sizin böyle sanrılarınız hep varmış zaten. Boşanmayla ilgisi yok. Durum ciddi görünüyor bir profesyonelden destek alın.
Hanımefendi bosaninca Türkiye çapında konfeti patlattı bekar ve pazulu 185lik çıtır çıtır herifler . Nasıl duymadıniz ???Benim de boşanalı çok yeni oldu,bırak çevreyi, akrabalarımdan bile doğru dürüst kimse bilmiyor daha. Siz ne yaptınız, küçük yerde davul zurna mı çaldırıp ilan ettiniz de talibiniz çıktı hemen?
Vay arkadaşEki Görüntüle 3340471 Sizin böyle sanrılarınız hep varmış zaten. Boşanmayla ilgisi yok. Durum ciddi görünüyor bir profesyonelden destek alın.
Ahahaha şimdi başka konusunu gördüm üç çocuk annesiyken yuzuk takmadığı için yl öğrencisi de ondan hoslanip hep kütüphanede karşısında oturmuş . İşte kadın gibi kadin . İşte asalet işte ferasetTabi canım ben hiç vajinal güzelliğimden ötürü doktorun özel muayenehanesine davet edilmedim meselaAma o edildi
Yaş takıntısı da var o zamanEki Görüntüle 3340471 Sizin böyle sanrılarınız hep varmış zaten. Boşanmayla ilgisi yok. Durum ciddi görünüyor bir profesyonelden destek alın.
Ya çocukları da yoksa?Vay arkadaş
Kadın yıllardır bu anı bekliyormuş meğer
Herkesin kendine hayran ve aşık sanmasının sebebi buymuş
Konularından çok emin olamiyorum ama inşallah boşanma kısmı doğrudur. İnşallah doğrudur ki kadın gölündeki gibi yaşayıp aşka doysun. Boşanma kısmı doğru değilse bile bu arzuyla evli mevli dinlemez bir süre sonra. Her şekilde olan tabiki çocuklarına olacak ama artık onları da kendi anneleri düşüncek ben değil.
Ay okadar atarmı mı ya? Sayısı 3 değilde 2 dir belki ama vardır herhalde?Ya çocukları da yoksa?
alyans neden takılmıyor?
ben karşıyım.
ne olursa olsun kadın da erkek de alyans takacak
sonra bekar sanıp yavşıyorlar.
ben alyanssız hiç çıkmam ,hatta altın alyansım allerji yapıyor bazen,yedek alyansım arabada hep,biri olmazsa ötekini takıyorm:)