Yıllar sonra bekar kadın olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Keramet 3 çocukta + çocukların arasındaki yaş farkınin da en fazla 1 olması gerekiyor 😅
2 çocuklu olanlardan birimiz aldatıldı metresin biri ipucu vermişti..Keramet 3 çocuksa çocukların yaş farkı 1 olmasi gerekiyorsa ..o aşamaya nasıl gecicez?
Uff aklım karıştı galiba ben ...oy vercem😁

Valla bende boşanmış bi kadınım müge anlı diyor ya nerden buluyorsunuz diye😂😂 işim gücüm var memurum altımda güzel bir arabam var. Evim barkım herşeyim var çocukta 2 tane öyle yaşlarıda büyük. Güzellik desen oda var😂😂 ama öyle kimse peşimden falan koşmuyor. Yok mu bunum bi formülü falan hahababa😂😂😂 şaka bi yana aman kimse öyle kolay kolay cesaret edemez bana birşey demeye😉
Ya 3 cocuk olaydi belki ama iki cocuk kurtarmadi 🥹 Duzgun insanlarla karsilassin insallah herkes

Bu konuda engellemeyeceğim çünkü siz zaten kendi kendinizi imha edeceksiniz.

Erkekler çok iyi arkadaş olur kolay kolay birini satmaz. Ama Kadın kadının kurdudur birbirini yer. Afiyet olsun
Üç tane kız evladınız var büyüyecek kadın olacaklar nasıl böyle konusabiliyorsunuz? 3.ye kadar erkek olsun diye mi hamile kaldiniz

Sadece şunu anlayamıyorum

Her konuda sessiz ve pasif kalan, yapılan her tacize karşı hakkını sonuna kadar arayamayan, suç duyurusunda bulunamayan bir kadın nasıl oluyor da instagramda kendisini rastgele ekleyen bir erkekle bu kadar ileri düzey konuşabilir?

Yani belli bir zeka seviyesinin altında olmak gerekir bunu yapmak için ve çocuklu bir kadınsınız yeni boşanmışsınız bu ne cesaret belki adam sahte hesap eşiniz konuşuyor sizle?

Soru sahibi bence yazışmanın ekran görüntüsünü atın, varsa tabi.

Bana konularınız biraz abartı geliyor.daha bosanali 2 hafta oldu ne ara sizi buldular böyle.onceden de bı konunuz vardı buna benzer.kusura bakmayın anca dünya güzeli falan olmalısınız böyle talep edilmemiş için. millet yıllardır bekar böyle üst üste teklif almıyor.buyuk ihtimal eşiniz sizi işletiyodur.

İnsanın acıları ile kimse eğlenmez. Belli ki mutsuzsun. Pat diye bekarlığı özlüyorum diye yazarsanız pat diye boşan cevabını alırsınız. Öfkenizi bize yöneltmeden önce neye öfkelisiniz gerçekten onu düşünün.
Peki tamam en mutsuz benim

Bu konuda engellemeyeceğim çünkü siz zaten kendi kendinizi imha edeceksiniz.

Erkekler çok iyi arkadaş olur kolay kolay birini satmaz. Ama Kadın kadının kurdudur birbirini yer. Afiyet olsun
Kadınlara şu cevabı veren kişi de nasıl oluyorsa internetten kendine asılan adama ağzının payını verip yollayamıyor. Adamı da engellemeyeceğiniz tutmuş demekki. Aynen kadın kadının kurdudur ciğerini bilir.

Bütün konularınızı sakız gibi uzatmayı nasıl başarıyorsunuz ya valla helal olsun.kadın kalmadı herhalde herkes size yazıyor😂daha dün ex eşi güya peşinizde koşturup zevk içinde acı çekişini izliyordunuz ne ara boşandınız erkekler yazmaya başladı?cool story bro🤔

Geçen gün kamu kurumunda çalıştığını söyleyen biri sosyal medya hesabım üzerinden bana ulaştı ve tanışmak istediğini söyledi. Kendisi de bekarmış ve 30 yaşındaymış
Bir sakin olun, yavaş olun 3 çocuğunuz var bunu hatırlatın sık sık kendinize🙄

Yorumlarını okurken bu kadar eğlendiğim başka bir konu olmamıştı.
Süpersiniz kızlar 😂😂

Birinde okuldaki öğretmen sıraya geçiyordu, diğerinde sosyal medyadan mesaj atan devlet memuru kapına gelirim diyor.
Azıcık daha geliştir kendini Began, abaza tiplemesi değilde daha kültürlü, aklı başında kişiler uydur kendine asılan. Ben hikaye yazsam orada bile kendime yakıştırmam şu tipleri. :KK70: Ha pazulu delikanlı vardı birde.
Nasıl bir fantezi dünyan varsa artık.
Birde muayenehanesine davet eden doktor vardı

Began hanım boşanma konularınızda bende size destekleyici mesajlar yazmıştım, gerçekliğinize inanmıştım ama şuan malesef bende sadece dikkat çekmeye çalıştığınızı düşünüyorum. Okumuş, atanmış insansınız. Şu durumda nasıl davranacağını bilir insan. Kaldı ki küçük bir yer de olsa nasıl duyulacak hemen boşandığınız. Maşallah erkeklerde hemen size bir şekilde ulaşıyorlar. Yani adamın kamu görevlisi olduğunu, 30 yaşında olduğunu öğrenecek kadar konuşmuşsunuz sizde. Engelleyin geçin bu kadar şikayetçiyseniz.
Bana bu kadar erkek yazmıyor valla helal olsun nasıl dikkat çekiciyseniz :)

Merhaba Hanımlar,
Bugün doğum günüm. Yeni yaşıma bekar girmekten çok memnunum. Ancak alışmam, yeniden öğrenmem gereken şeyler var galiba.

Geçen gün kamu kurumunda çalıştığını söyleyen biri sosyal medya hesabım üzerinden bana ulaştı ve tanışmak istediğini söyledi. Kendisi de bekarmış ve 30 yaşındaymış. Benden çok küçük ve tanımadığım biri olduğu için reddettim. Ancak hayır kelimesini kabul etmediğini, evimin önüne kadar gelip benimle yüz yüze görüşmek istediğini söyledi. Ev ve iş adresimi bildiğini söyleyince tedirgin oldum.
Niyetini bilmiyorum. Kamuda çalıştığı için aşırı bir hareket yapmaktan çekineceğini düşünüyorum. Bu durumlara nasıl engel olacağım konusunda fikirler istiyorum hanımlar.

Zoraki edit: Sert kırıcı veya empati gereği duymadan sadece konuyla alakalı doğrudan fikirlerini yazanlara sonsuz saygı duyuyorum.

Ancak kendi konum dışında, diğer konularda da sürekli dalga, alay ve kıskançlık içerikli cevaplar yazan arkadaşların gerçek hayatında çok mutsuz, ezik ve görünmez olduğunu düşünüyorum. Kişilere saldırı dili kullanmak yerine konu odaklı ve düzgün cevaplarınız olsa, herkese en azından ufak bir şey katabilirsiniz. Ancak bu şekildeki davranış, üslup ve itici tavırlarınızla kadınları bu forumdan uzaklaştırıyorsunuz. Sizin gibiler yüzünden insanlar konu açtığına pişman oluyor ve üyelik iptali yaptırıyor bence.

O yüzden sizin gibileri dikkate almamayı öğrendim. Siz kendi aranızda bir grup olarak gülüp eğlenebilir kendi acılarınızı unutabilirsiniz.

Şurada 10 sayfa mesaj varsa 9 sayfası sizin hiçbir işe yaramayan, ego tatmini yapmaya çalıştığınız mesajlardan ibaret.
Böyle yazanla zaten ilişki olsa d ahayır gelmez. Bu tipler herkese yazıyor inanın bana. Cevap bile vermeden engelleyin geçin.

amiyane tabirle aranıyorsunuz. her yeşil ışığa da koşuyorsunuz.içinizde sevmek ve sevilmeye karşı çok büyük bir açlık ve merak var. genelde 15-25 yaş arasında yaşanması gerekenleri 40 lı yaşlarda deneyimlenmek istiyorsunuz yaşamadığınız için. benim gözlemim bu. yalnız sizi uyarmak isterim naçizane
1. merak ettiğim hesapları çaktırmadan takip etmek için açtığım fake hesabın adını merve olarak girmiştim. resim yok bilgi yok hiçbir şey yok. mesaj kutuma
merhaba güzel bayan yazan mı dersin
çiçekler gibi kokun geliyor yazan mı dersin
abartmıyorum tek done kadın ismiydi. velhasıl ülke abaza dolu genci yaşlısı azgın işsiz kıro kaynıyor.
yaşadığım en iğrenç şey de çocuklarım ve eşimin olduğu profil fotomun olduğu hesaba gelen mesajdı. ona küfretmeştim. evli çocukluyum o. çocuğu görmüyor musun ahlaksız dedim yani.
sonuç olarak böyle numaraları yemeyin lütfen belli ki çok tecrübesizsiniz. ayrıca eşiniz de olabilir
2. boşanmış kadın toplumsal ahlaksızlarımız tarafından direkt yatağa atılabilen kolay seks objesi olarak görülebiliyor. yani yatacak kadın bulamayıp sizle işini hal etmek isteyen mikropların radarına düşmüş olabilirsiniz. lütfen dikkat edin
3. cevaplarınız ve olaylara yaklaşımınız bana biraz saf olduğunuzu hissettirdi. açlık ve saflık sizi oralarda berbat durumlara düşürebilir lütfen ince eleyip sık dokuyun

son olarak çok yakın bir arkadaşım da ilk olarak Batman’a atandı. kimseyi ve bir şehri zan altında bırakmak istemem ama kız tekti ailesiyle sorunluydu kimsesiz görünce çok ciddi tacizlere maruz kaldı okuldaki öğretmen(!) ve etraftaki pislikler tarafından. ciddi anlamda psikolojik sıkıntılar yaşadı sonrasında. yani yalnız kadınlara dadanan böyle sapıklar var

dediğim gibi konu sahibi elbet ilişkiniz olacak ancak lütfen acele etmeyin bi kendinize gelin ve zamana bırakın. kimseye de kanmayın açık kapı bırakmayın

Çok ilginç ne ara boşandınız Ayrıca boşanınca kafanızda yeşil bir ışık mı yanmaya başladı Siz nereye giderseniz oraya gelen bu Bekar Bu bekar diye Mütemadiyen söylenen çok şaşırdım komiğime gitti beni bilenler bilir Eşimin işi sebebiyle Ben 17 yıldır Bir nevi bekarım fakat bana karşı duruşunu bozan boza bilen bir kişi bile olmadı ha sosyal medyadan gelen istenmeyen mesajların haddi hesabı yok bir tanesini bile durup okumamışımdır merak bile etmem Tanımadığım insan bana ne söyleyecek ki

Merhaba Hanımlar,
Bugün doğum günüm. Yeni yaşıma bekar girmekten çok memnunum. Ancak alışmam, yeniden öğrenmem gereken şeyler var galiba.

Geçen gün kamu kurumunda çalıştığını söyleyen biri sosyal medya hesabım üzerinden bana ulaştı ve tanışmak istediğini söyledi. Kendisi de bekarmış ve 30 yaşındaymış. Benden çok küçük ve tanımadığım biri olduğu için reddettim. Ancak hayır kelimesini kabul etmediğini, evimin önüne kadar gelip benimle yüz yüze görüşmek istediğini söyledi. Ev ve iş adresimi bildiğini söyleyince tedirgin oldum.
Niyetini bilmiyorum. Kamuda çalıştığı için aşırı bir hareket yapmaktan çekineceğini düşünüyorum. Bu durumlara nasıl engel olacağım konusunda fikirler istiyorum hanımlar.

Zoraki edit: Sert kırıcı veya empati gereği duymadan sadece konuyla alakalı doğrudan fikirlerini yazanlara sonsuz saygı duyuyorum.

Ancak kendi konum dışında, diğer konularda da sürekli dalga, alay ve kıskançlık içerikli cevaplar yazan arkadaşların gerçek hayatında çok mutsuz, ezik ve görünmez olduğunu düşünüyorum. Kişilere saldırı dili kullanmak yerine konu odaklı ve düzgün cevaplarınız olsa, herkese en azından ufak bir şey katabilirsiniz. Ancak bu şekildeki davranış, üslup ve itici tavırlarınızla kadınları bu forumdan uzaklaştırıyorsunuz. Sizin gibiler yüzünden insanlar konu açtığına pişman oluyor ve üyelik iptali yaptırıyor bence.

O yüzden sizin gibileri dikkate almamayı öğrendim. Siz kendi aranızda bir grup olarak gülüp eğlenebilir kendi acılarınızı unutabilirsiniz.

Şurada 10 sayfa mesaj varsa 9 sayfası sizin hiçbir işe yaramayan, ego tatmini yapmaya çalıştığınız mesajlardan ibaret.
Iyıkı doğdunuz. Kaç yasındasınız. Sızın evınızı vs nerden bılıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X