Yıllar sonra bekar kadın olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu sarışın, renkli gözlü tamlaması neden güzellik ifadesi olarak kullanılır hiç anlamam.ne alakası var? Karşıyım ben bu algıya.

Şu sarışın, renkli gözlü tamlaması neden güzellik ifadesi olarak kullanılır hiç anlamam.ne alakası var? Karşıyım ben bu algıya.
Türkiye’de az bulunduğu için olabilir mi? Benimde en yakın arkadaşım aynen sarışın, yeşil gözlü. Bir de boyu 1.74 Lisede okulun yarısı peşinden koşuyordu.

Öyle bir algım yok, sadece tarif ettim :) senin sarışın travman da mı vardı, bilmiyorduk, onu da öğrenmiş olduk:) yok ama arkadaş gerçekten güzel şarışınlardan:) senden güzel olmasın da baya güzel:)

Engelleyin doğrudan

Süper bir açıklama siz böyle toplanıp bir grup kursanıza birbirinizle eğlenir her şeye gülersiniz gahshdjd
İnsanın acıları ile kimse eğlenmez. Belli ki mutsuzsun. Pat diye bekarlığı özlüyorum diye yazarsanız pat diye boşan cevabını alırsınız. Öfkenizi bize yöneltmeden önce neye öfkelisiniz gerçekten onu düşünün.

Siz bu durumu nasil engelleriz diyosunuz. Bizde bu kadar yazanınız, begeneniniz olmasina sasiriyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…