- 8 Temmuz 2023
- 1.803
- 4.135
2 çocuklu olanlardan birimiz aldatıldı metresin biri ipucu vermişti..Keramet 3 çocuksa çocukların yaş farkı 1 olmasi gerekiyorsa ..o aşamaya nasıl gecicez?Keramet 3 çocukta + çocukların arasındaki yaş farkınin da en fazla 1 olması gerekiyor
Ya 3 cocuk olaydi belki ama iki cocuk kurtarmadiValla bende boşanmış bi kadınım müge anlı diyor ya nerden buluyorsunuz diyeişim gücüm var memurum altımda güzel bir arabam var. Evim barkım herşeyim var çocukta 2 tane öyle yaşlarıda büyük. Güzellik desen oda var ama öyle kimse peşimden falan koşmuyor. Yok mu bunum bi formülü falan hahababa şaka bi yana aman kimse öyle kolay kolay cesaret edemez bana birşey demeye
Üç tane kız evladınız var büyüyecek kadın olacaklar nasıl böyle konusabiliyorsunuz? 3.ye kadar erkek olsun diye mi hamile kaldinizBu konuda engellemeyeceğim çünkü siz zaten kendi kendinizi imha edeceksiniz.
Erkekler çok iyi arkadaş olur kolay kolay birini satmaz. Ama Kadın kadının kurdudur birbirini yer. Afiyet olsun
Tamam siz öyle yaparsınızEvlenirken o seçimi iyi yapmak lazım. Bile bile lades dememek lazım. Bir.şeyleri zorlamamak lazım. İşaretleri görüp anlamak lazım
Peki tamam en mutsuz benimİnsanın acıları ile kimse eğlenmez. Belli ki mutsuzsun. Pat diye bekarlığı özlüyorum diye yazarsanız pat diye boşan cevabını alırsınız. Öfkenizi bize yöneltmeden önce neye öfkelisiniz gerçekten onu düşünün.
Ne küçüğü batman gayet büyük bi yer.anca köyde oturmaniz lazım haberin bu kadar erken duyulması icinSanırım küçük yer olmasının dezavantajı her şey çabuk duyuluyor.
Kadınlara şu cevabı veren kişi de nasıl oluyorsa internetten kendine asılan adama ağzının payını verip yollayamıyor. Adamı da engellemeyeceğiniz tutmuş demekki. Aynen kadın kadının kurdudur ciğerini bilir.Bu konuda engellemeyeceğim çünkü siz zaten kendi kendinizi imha edeceksiniz.
Erkekler çok iyi arkadaş olur kolay kolay birini satmaz. Ama Kadın kadının kurdudur birbirini yer. Afiyet olsun
Bir sakin olun, yavaş olun 3 çocuğunuz var bunu hatırlatın sık sık kendinizeGeçen gün kamu kurumunda çalıştığını söyleyen biri sosyal medya hesabım üzerinden bana ulaştı ve tanışmak istediğini söyledi. Kendisi de bekarmış ve 30 yaşındaymış
Aynen suyu çıktı.. Hiçbir konusunda desteklemedim hep bana samimiyetsiz gelmişti açıkçası.Son 3 konuya kadar iyi gidiyordun Began.
Sana destek mesajım bile vardır şu forumda.
Ama çok suyu çıktı artık haberin olsun.
Birde muayenehanesine davet eden doktor vardıBirinde okuldaki öğretmen sıraya geçiyordu, diğerinde sosyal medyadan mesaj atan devlet memuru kapına gelirim diyor.
Azıcık daha geliştir kendini Began, abaza tiplemesi değilde daha kültürlü, aklı başında kişiler uydur kendine asılan. Ben hikaye yazsam orada bile kendime yakıştırmam şu tipleri.Ha pazulu delikanlı vardı birde.
Nasıl bir fantezi dünyan varsa artık.
Böyle yazanla zaten ilişki olsa d ahayır gelmez. Bu tipler herkese yazıyor inanın bana. Cevap bile vermeden engelleyin geçin.Merhaba Hanımlar,
Bugün doğum günüm. Yeni yaşıma bekar girmekten çok memnunum. Ancak alışmam, yeniden öğrenmem gereken şeyler var galiba.
Geçen gün kamu kurumunda çalıştığını söyleyen biri sosyal medya hesabım üzerinden bana ulaştı ve tanışmak istediğini söyledi. Kendisi de bekarmış ve 30 yaşındaymış. Benden çok küçük ve tanımadığım biri olduğu için reddettim. Ancak hayır kelimesini kabul etmediğini, evimin önüne kadar gelip benimle yüz yüze görüşmek istediğini söyledi. Ev ve iş adresimi bildiğini söyleyince tedirgin oldum.
Niyetini bilmiyorum. Kamuda çalıştığı için aşırı bir hareket yapmaktan çekineceğini düşünüyorum. Bu durumlara nasıl engel olacağım konusunda fikirler istiyorum hanımlar.
Zoraki edit: Sert kırıcı veya empati gereği duymadan sadece konuyla alakalı doğrudan fikirlerini yazanlara sonsuz saygı duyuyorum.
Ancak kendi konum dışında, diğer konularda da sürekli dalga, alay ve kıskançlık içerikli cevaplar yazan arkadaşların gerçek hayatında çok mutsuz, ezik ve görünmez olduğunu düşünüyorum. Kişilere saldırı dili kullanmak yerine konu odaklı ve düzgün cevaplarınız olsa, herkese en azından ufak bir şey katabilirsiniz. Ancak bu şekildeki davranış, üslup ve itici tavırlarınızla kadınları bu forumdan uzaklaştırıyorsunuz. Sizin gibiler yüzünden insanlar konu açtığına pişman oluyor ve üyelik iptali yaptırıyor bence.
O yüzden sizin gibileri dikkate almamayı öğrendim. Siz kendi aranızda bir grup olarak gülüp eğlenebilir kendi acılarınızı unutabilirsiniz.
Şurada 10 sayfa mesaj varsa 9 sayfası sizin hiçbir işe yaramayan, ego tatmini yapmaya çalıştığınız mesajlardan ibaret.
Iyıkı doğdunuz. Kaç yasındasınız. Sızın evınızı vs nerden bılıyorMerhaba Hanımlar,
Bugün doğum günüm. Yeni yaşıma bekar girmekten çok memnunum. Ancak alışmam, yeniden öğrenmem gereken şeyler var galiba.
Geçen gün kamu kurumunda çalıştığını söyleyen biri sosyal medya hesabım üzerinden bana ulaştı ve tanışmak istediğini söyledi. Kendisi de bekarmış ve 30 yaşındaymış. Benden çok küçük ve tanımadığım biri olduğu için reddettim. Ancak hayır kelimesini kabul etmediğini, evimin önüne kadar gelip benimle yüz yüze görüşmek istediğini söyledi. Ev ve iş adresimi bildiğini söyleyince tedirgin oldum.
Niyetini bilmiyorum. Kamuda çalıştığı için aşırı bir hareket yapmaktan çekineceğini düşünüyorum. Bu durumlara nasıl engel olacağım konusunda fikirler istiyorum hanımlar.
Zoraki edit: Sert kırıcı veya empati gereği duymadan sadece konuyla alakalı doğrudan fikirlerini yazanlara sonsuz saygı duyuyorum.
Ancak kendi konum dışında, diğer konularda da sürekli dalga, alay ve kıskançlık içerikli cevaplar yazan arkadaşların gerçek hayatında çok mutsuz, ezik ve görünmez olduğunu düşünüyorum. Kişilere saldırı dili kullanmak yerine konu odaklı ve düzgün cevaplarınız olsa, herkese en azından ufak bir şey katabilirsiniz. Ancak bu şekildeki davranış, üslup ve itici tavırlarınızla kadınları bu forumdan uzaklaştırıyorsunuz. Sizin gibiler yüzünden insanlar konu açtığına pişman oluyor ve üyelik iptali yaptırıyor bence.
O yüzden sizin gibileri dikkate almamayı öğrendim. Siz kendi aranızda bir grup olarak gülüp eğlenebilir kendi acılarınızı unutabilirsiniz.
Şurada 10 sayfa mesaj varsa 9 sayfası sizin hiçbir işe yaramayan, ego tatmini yapmaya çalıştığınız mesajlardan ibaret.