Yıllar sonra bekar kadın olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben inanıyorum valla kadın burda bile dikkat çekip öyle ya da böyle gündem olmayı başarmış öyle ya da böyle birilerinin ona yazıp çizdiğine de inanıyorum artık

akışta hiç olmamışsınız anlaşılan,baştan okuyun akışı,sonra yorum yapın
konu sahibi evli iken kütüphanede kendisine yavşayan olduğunu yazmış
ona istinaden yazdım
sizin durumunuz beni ilgilendirmiyor
ben genel olarak hoş kaşılamıyorum,kendi fikrim bu yönde.
damacana konusu bambaşka bir ruhsal sapkınlık
alyans takmama ile karşılaştırılacak bir durum değil.

Evet ben de öyle düşünüyordum. Ama evlenmeden önce de evliyken de şu anda da bana yavşayan tipler var. Ve bunun benimle hiçbir alakası olmadığına eminim.
Sırf rimel çekmiş diye kadınlara asılan tipler varken, sürekli her ortamda kadın kuyruk sallamış gibi davranılması çok yanlış. Bu erkeklerin eline koz vermekten başka bir şey değil. Sırf kadın gülümseyerek merhaba dedi diye ya bu bana aşık diye düşünen bir ırktan bahsediyoruz.

Sizin başınıza gelmeyen şeyler niye hayal ürünü oluyor? Niye bu konuda bu kadar iddialı cümleler kuruyorsunuz ben anlamıyorum. Başıma geleni anlatıyorum. Ve burada yazdığım şeylerin ispata haiz olduğunu düşünmüyorum. Çünkü dediğim gibi ben başıma geleni anlatıyorum inanıp inanmamak size kalmış. İnanmıyorsanız da yorum yapmazsınız geçersiniz.

Kusura bakma ama 25-30 yaş bandında bir erkek neden 40lı yaşlarında birini kessin kütüphanede. Siz bence de havadan nem kapıyorsunuz.
Ben 38 yaşındayım, fena da değilimdir bence ama öyle gencecik çocuklar kapımda yatmıyor kesmiyor.ki kız arkadaşlarımla eğlenceye de gittiğimiz oluyor belli yani yaşım başım.
Üç çocuk doğurmuş bir kadınsınız siz
Bu anlattıklarınız feristah yenge tarzı geliyor insana

Gerçekten sizin ile alakası olmadığını düşünüyor ve bukadar eminseniz neden size selam veren her erkek için ayrı konu açıyorsunuz? Herkese yazdıklarını bile bile neden bukadar önemseyip anlam yüklüyorsunuz madem?

Hayır instagramda bana da bir sürü mesaj isteği geliyor. Birine bile cevap vermedim. Neden vereyim? Aklı başında kimse de vermez bence
Kadın yazışmış o mesajlarla niyeti ciddi mi diyor.
Kaç yaşında kadın oraya yazan adamın niyetini anlamaz mı? Bu kadar toy olunur mu?

şimdi son durum nedir ona göre okumaya devam edeceğim veya sonlandıracağım.
began diye biri var mı.makarnacı koca varmıydı yok muydu.3 cocuk var mı hayal ürünü mü.boşanma gerçekleşti mi cidden?nuranka online kocasından boşanmadı daha began 3 cocukla nasıl şip diye boşandı bunun nafakası velayeti zartı zurtu yok mu.
began fake mı

Konu gercek, ben kutuphanedeki masayim.

Anneniz size çocukluğunuzdan beri çirkin demiş dışlamış. bu sanrilarinizin sebebi anneniz olabilir. bir psikiyatriste görünün bence...

Kucuk yerde ben de calistim ilk gorev yerimdi hem de en çıtır zamanlarımda.Boyle seyler olmuyor degil ama 10 kusur yillik memuriyet hayatimda atandigi gibi boyle teklifler alan evli ya da bosanma asamasinda kimseyi gormedim.illa oluyor tabi.23 yaşındaydım.O zamanlar güzeldim tabi simdiki gibi bakimsiz,cirkin degildim.1.80 boy kilo ideal,ee bir albenimiz de vardı.Karadenizin 2000 nufuslu dağ ilcesine Izmirden gelmistim.Inanin illa bir kac kisi araya aracı koymustu,sosyal medyadan ulasmisti ama cevap vermeyince iletisim de kurulmuyor hani.Her yazana cidden cevap veriyor musunuz?

Ay Rainy gibi.

Boşanma sonrasi boşluktayim,kafam dagilir sohbet falan ederiz niyetiyle mi cevap veriyor olabilir misiniz? Ev arkadasim mesela oyleydi.Sektirmez hic cevap verirdi sosyal medyadan her yazana.Ona benzettim bu hareketlerinizi.

Zaten belliydi ama bu konu bir kez daha garantiledi.
Tamamen sallıyosunuz:))
Nasıl muhteşem ötesi mükemmel bir insanmışsınız ki 3 çocuğunuzla sürekli milyooorlarca erkek reddediyosunuz? Adriana Lima falan mısınız?

Eğer gerçekten çocuğunuz varsa mutlaka psikiyatriste görünün. Bunları dalga geçmek için yazmıyosanız ciddi bir vakasınız.

O zaman kendinle iliskilendirdigin tüm erkekler için neden konu açıyorsun? Neden yer ediyor kütüphanedeki çocuk hayatında, sosyal medyadan engelleyince geçip gidecek biri neden mevzu oluyor? Adamla yazısıp ay evime gelecekmiş gibi gereksiz bir moda giriyorsun.
Hayır umrunda değilmiş gibi yapıp, seninle göz teması kurana kadar inip, niye deyip duruyorsun. Komiksin sadece Began.

Üsteki arkadaşın kütüphane ve doğum doktoru mesajınıza istinaden bence ivedilikle bu herkes benle ilgileniyor tavrınızdan kurtulun. Çevrenizdekiler içinde antipati oluşturur böyle bir şey.
Benimde böyle bir kız arkadaşım vardı. Herkes ona aşıktı. Ayrıldığı nişanlısı onu unutamamıştı. Evli adamla ilişki yaşıyordu. Kendini sevdiğini ama karısını örfleri gereği bırakamadığını söylerdi. Hep bir bahanesi vardı. Artık bizde “he” deyip geçiyorduk. 44 yaşına geldi. Ne aile kurabildi, ne çocuk çocuğa karışabildi. Hayatını harcadı, gitti.

Şimdi baktım bana hiç msj gelmemiş.
Ay bana bu msjlar niye gelmiyor yahu?? Çatır çatır çatlicimmm vallah

Ya instadan oradan buradan herkese yazan adamlari ciddiye alip konusmaya baslarsa normal devamli birilerini reddetmesi

Millet de 3 cocuklu olmasina takmis. Sanki adamlr uzun iliski pesinde. Umurlarinda bile degil ki kadin evli olsun, cocuklu olsun. Amaclari cinsellik. Ya tutarsa...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…