akışta hiç olmamışsınız anlaşılan,baştan okuyun akışı,sonra yorum yapınKonunun akışına göre kadın evli olmadığı için alyans takmıyor olabilir mi sadece merakımdan soruyorum ahshahshahsh
Bu arada ne kocam ne ben 10 senedir alyans takmadık. Sevmiyoruz, ama damacayana bile yürüyen ülkem insanı bize hiç yürümedi artık nasıl çirkinsek...
20 yıldan sonra gerçekten çok muhteşem bir duygu.Nasıl bir his yıllar sonra bekar kalmak… Özgürlüğümü çok özlüyorum da
Evet ben de öyle düşünüyordum. Ama evlenmeden önce de evliyken de şu anda da bana yavşayan tipler var. Ve bunun benimle hiçbir alakası olmadığına eminim.20 yıldır erkeklerle çalışıyorum,iş ortamında.
erkekler konusunda hiç yanılmadım ,iyi tanırım.
hiçbir erkek, 3 çocuklu boşanmış kadına ,isterse angelina jolie olsun,o kadından ışık bulmazsa cesaret edip de yavşamaz kusura bakmayın
ha yavşayan vardır ama onlar da istisnadır,ya sapık ya takıntılıdır.
ama genel olarak inanmam.
bazı arkadaşlarım bana gelip dertlenirdi,ay işte şu adam bana şöyle bir kelime kullandı diye.
niye bana söyleyemiyorlar,ya da benim gibi bir başkasına,neden sen? insan bunu düşünmesi lazım...
ben sınırları net biriyim, güler eğlenirim hatta eğlenceli oldupumu söylerler,arkdaş çevrem bu yüzden geniş ,ama hiç bir yavşama ile karşılaşmadım bugüne kadar.
bir de sabahtan akşama erkeklerle çalışıyorum.
çok çirkinim galiba:)
bakıyordum arkadaşlarımın tavırlarında sıkıntı var,fazla genişler,o kadar geniş olup da neden sızlanıyorsun
istemiyorsan tavrını ona göre koyacaksın.
bu arkadaşlarla samimi olmamak demek değil,eğlen,gül yeri geldiğinde .
ama her zaman bir sınır olacak ki karşındaki durması gereken yeri bilecek,öğreteceksin
böylece saygı çerçevesinde kurulmuş arkdaşlıklar oluyor ve uzun süre devam ediyor.
burada kadınları suçlamıyorum,ama kadınların gücünü anlatmaya çalışıyorum
siz istemedikten sonra hiçbir erkek size yavşayamaz,açık net.
ayrıca ben bir gün boşanacak olsam, çocuklarımdan başka birey düşünmezdim.
çünkü 3 evladımla tekrar evlenmek aklımın ucundan geçmezdi,kendi hayatımı elbette ki en güzel haliyle yaşar,gezer tozardım ,ama 3 çocuklu, hele de çalışan bir kadının flörtmüş,bana bir iyavşamış vs filan düşünmeye vakti bile olmaz.
3 çocuklu çalışan bir kadın olarak söylüyorum bunları.
Sizin başınıza gelmeyen şeyler niye hayal ürünü oluyor? Niye bu konuda bu kadar iddialı cümleler kuruyorsunuz ben anlamıyorum. Başıma geleni anlatıyorum. Ve burada yazdığım şeylerin ispata haiz olduğunu düşünmüyorum. Çünkü dediğim gibi ben başıma geleni anlatıyorum inanıp inanmamak size kalmış. İnanmıyorsanız da yorum yapmazsınız geçersiniz.Eki Görüntüle 3340471 Sizin böyle sanrılarınız hep varmış zaten. Boşanmayla ilgisi yok. Durum ciddi görünüyor bir profesyonelden destek alın.
Yüksek lisans yapan bir genç, 41-42 yaşında bir kadına hürmetten selam verir.
Kusura bakma ama 25-30 yaş bandında bir erkek neden 40lı yaşlarında birini kessin kütüphanede. Siz bence de havadan nem kapıyorsunuz.Sizin başınıza gelmeyen şeyler niye hayal ürünü oluyor? Niye bu konuda bu kadar iddialı cümleler kuruyorsunuz ben anlamıyorum. Başıma geleni anlatıyorum. Ve burada yazdığım şeylerin ispata haiz olduğunu düşünmüyorum. Çünkü dediğim gibi ben başıma geleni anlatıyorum inanıp inanmamak size kalmış. İnanmıyorsanız da yorum yapmazsınız geçersiniz.
Gerçekten sizin ile alakası olmadığını düşünüyor ve bukadar eminseniz neden size selam veren her erkek için ayrı konu açıyorsunuz? Herkese yazdıklarını bile bile neden bukadar önemseyip anlam yüklüyorsunuz madem?Evet ben de öyle düşünüyordum. Ama evlenmeden önce de evliyken de şu anda da bana yavşayan tipler var. Ve bunun benimle hiçbir alakası olmadığına eminim.
Sırf rimel çekmiş diye kadınlara asılan tipler varken, sürekli her ortamda kadın kuyruk sallamış gibi davranılması çok yanlış. Bu erkeklerin eline koz vermekten başka bir şey değil. Sırf kadın gülümseyerek merhaba dedi diye ya bu bana aşık diye düşünen bir ırktan bahsediyoruz.
Hayır instagramda bana da bir sürü mesaj isteği geliyor. Birine bile cevap vermedim. Neden vereyim? Aklı başında kimse de vermez benceGerçekten sizin ile alakası olmadığını düşünüyor ve bukadar eminseniz neden size selam veren her erkek için ayrı konu açıyorsunuz? Herkese yazdıklarını bile bile neden bukadar önemseyip anlam yüklüyorsunuz madem?
Konu gercek, ben kutuphanedeki masayim.şimdi son durum nedir ona göre okumaya devam edeceğim veya sonlandıracağım.
began diye biri var mı.makarnacı koca varmıydı yok muydu.3 cocuk var mı hayal ürünü mü.boşanma gerçekleşti mi cidden?nuranka online kocasından boşanmadı daha began 3 cocukla nasıl şip diye boşandı bunun nafakası velayeti zartı zurtu yok mu.
began fake mı
Anneniz size çocukluğunuzdan beri çirkin demiş dışlamış. bu sanrilarinizin sebebi anneniz olabilir. bir psikiyatriste görünün bence...Sizin başınıza gelmeyen şeyler niye hayal ürünü oluyor? Niye bu konuda bu kadar iddialı cümleler kuruyorsunuz ben anlamıyorum. Başıma geleni anlatıyorum. Ve burada yazdığım şeylerin ispata haiz olduğunu düşünmüyorum. Çünkü dediğim gibi ben başıma geleni anlatıyorum inanıp inanmamak size kalmış. İnanmıyorsanız da yorum yapmazsınız geçersiniz.
Ay Rainy gibi.Hayır instagramda bana da bir sürü mesaj isteği geliyor. Birine bile cevap vermedim. Neden vereyim? Aklı başında kimse de vermez bence
Kadın yazışmış o mesajlarla niyeti ciddi mi diyor.
Kaç yaşında kadın oraya yazan adamın niyetini anlamaz mı? Bu kadar toy olunur mu?
Zaten belliydi ama bu konu bir kez daha garantiledi.Merhaba Hanımlar,
Bugün doğum günüm. Yeni yaşıma bekar girmekten çok memnunum. Ancak alışmam, yeniden öğrenmem gereken şeyler var galiba.
Geçen gün kamu kurumunda çalıştığını söyleyen biri sosyal medya hesabım üzerinden bana ulaştı ve tanışmak istediğini söyledi. Kendisi de bekarmış ve 30 yaşındaymış. Benden çok küçük ve tanımadığım biri olduğu için reddettim. Ancak hayır kelimesini kabul etmediğini, evimin önüne kadar gelip benimle yüz yüze görüşmek istediğini söyledi. Ev ve iş adresimi bildiğini söyleyince tedirgin oldum.
Niyetini bilmiyorum. Kamuda çalıştığı için aşırı bir hareket yapmaktan çekineceğini düşünüyorum. Bu durumlara nasıl engel olacağım konusunda fikirler istiyorum hanımlar.
Zoraki edit: Sert kırıcı veya empati gereği duymadan sadece konuyla alakalı doğrudan fikirlerini yazanlara sonsuz saygı duyuyorum.
Ancak kendi konum dışında, diğer konularda da sürekli dalga, alay ve kıskançlık içerikli cevaplar yazan arkadaşların gerçek hayatında çok mutsuz, ezik ve görünmez olduğunu düşünüyorum. Kişilere saldırı dili kullanmak yerine konu odaklı ve düzgün cevaplarınız olsa, herkese en azından ufak bir şey katabilirsiniz. Ancak bu şekildeki davranış, üslup ve itici tavırlarınızla kadınları bu forumdan uzaklaştırıyorsunuz. Sizin gibiler yüzünden insanlar konu açtığına pişman oluyor ve üyelik iptali yaptırıyor bence.
O yüzden sizin gibileri dikkate almamayı öğrendim. Siz kendi aranızda bir grup olarak gülüp eğlenebilir kendi acılarınızı unutabilirsiniz.
Şurada 10 sayfa mesaj varsa 9 sayfası sizin hiçbir işe yaramayan, ego tatmini yapmaya çalıştığınız mesajlardan ibaret.
O zaman kendinle iliskilendirdigin tüm erkekler için neden konu açıyorsun? Neden yer ediyor kütüphanedeki çocuk hayatında, sosyal medyadan engelleyince geçip gidecek biri neden mevzu oluyor? Adamla yazısıp ay evime gelecekmiş gibi gereksiz bir moda giriyorsun.Evet ben de öyle düşünüyordum. Ama evlenmeden önce de evliyken de şu anda da bana yavşayan tipler var. Ve bunun benimle hiçbir alakası olmadığına eminim.
Sırf rimel çekmiş diye kadınlara asılan tipler varken, sürekli her ortamda kadın kuyruk sallamış gibi davranılması çok yanlış. Bu erkeklerin eline koz vermekten başka bir şey değil. Sırf kadın gülümseyerek merhaba dedi diye ya bu bana aşık diye düşünen bir ırktan bahsediyoruz.
Şimdi baktım bana hiç msj gelmemiş.Hayır instagramda bana da bir sürü mesaj isteği geliyor. Birine bile cevap vermedim. Neden vereyim? Aklı başında kimse de vermez bence
Kadın yazışmış o mesajlarla niyeti ciddi mi diyor.
Kaç yaşında kadın oraya yazan adamın niyetini anlamaz mı? Bu kadar toy olunur mu?
Ya instadan oradan buradan herkese yazan adamlari ciddiye alip konusmaya baslarsa normal devamli birilerini reddetmesiZaten belliydi ama bu konu bir kez daha garantiledi.
Tamamen sallıyosunuz:))
Nasıl muhteşem ötesi mükemmel bir insanmışsınız ki 3 çocuğunuzla sürekli milyooorlarca erkek reddediyosunuz? Adriana Lima falan mısınız?
Eğer gerçekten çocuğunuz varsa mutlaka psikiyatriste görünün. Bunları dalga geçmek için yazmıyosanız ciddi bir vakasınız.