Yıllar sonra bekar kadın olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Screenshot_20231124_031413_Samsung Internet.jpg
Sizin böyle sanrılarınız hep varmış zaten. Boşanmayla ilgisi yok. Durum ciddi görünüyor bir profesyonelden destek alın.

Yüksek lisans yapan bir genç, 41-42 yaşında bir kadına hürmetten selam verir.

Bu değil bundan önceki konuydu sanırım yine biri asılmıştı. O zaman inandiriciligini kaybetmişti benim için konu. Yazmamıştim ama bu vesile ile yazayım. Ve bir örnek vereyim.

Kk da anne gruplarında çok sevdiğimiz bir arkadaş grubumuz oldu. Facebook'a taşındı olay. Tanısildi bulusuldu. Bir arkadasimiz adı Ayşe olsun. Ayşe o kadar gerçekti ki. Her buluşmaya da çok gerçekçi bir sebepten gelemkyordu. Çocuğunun kendisinin eşinin fotograflarini falan görüyorduk ama Instagram'dan. Sonra bunun hayatı giderek çetrefilli hale geldi. Eşiyle kavga etti. Kayınvalidesi boşanma aşamasında olmayacak şeyler yaptı. Buraya kadar inandık. Aslında kavga sebebi bile çok saçmaydı ama gerçek hayatta da böyle sacma insanlar olduğu için inandık..önce yurtdışına gitti iş için kısa süreliğine. mesleği gereği ona da inandık. Sonra dönüşünde bodrumdan iş teklifi aldı..pat oraya taşındı..çok güzel bir ev. Onun fotolarını attı. Bunlarda bir yerde normal ama o kadar hızlı oldu ki bu olaylar adeta bir yaz dizisi kivamindaydi. Neyse sonra ortaya çıktı ki. Çocuğu gerçek. Kendisinin fotoğrafları arkadasinin kardeşine ait. Mesleği doğru. Eş ile olan hikaye tümden yalan. Eşi ile hala birlikteymis. Neden boyle yalanlara başvurdu cevap vermedi. Bizim için çok ilginç oldu çünkü o attığı foto ile çizdiği karakter çok ortusuyordu. Çocuğu ile gerçek fotosunu görünce sanki cocugu çalmış gibi hissettik. Bizim için o kadar gerçek bir profildi. Bu arada kapalı olduğu halde açık birinin fotolarını kullanmıştı. İçki ictigini falan söylüyordu. Özellikle boşanma aşamasında.

Began da bir noktaya kadar gerçek olabilir ama bir yerden sonra uydurdugunu düşünüyorum. Bence eşi ile ayrı şehirde ama boşanmadi bile.

Eki Görüntüle 3340471 Sizin böyle sanrılarınız hep varmış zaten. Boşanmayla ilgisi yok. Durum ciddi görünüyor bir profesyonelden destek alın.

Bazı insanlar cidden böyle. Benim bir arkadaşım vardı. Çok güzel de değildi ama aşırı özgüvenliydi. Her bakanı kendisine aşık zannederdi. Sınıfın ve hatta okulun en yakışıklı çocuğu ile bakistigini söylerdi. Hatta öğretmene bile söylemişti. Sonra çocuk buna sürekli bana bakıyorsun rahatsız oluyorum dedi :)

Began hanım boşanma konularınızda bende size destekleyici mesajlar yazmıştım, gerçekliğinize inanmıştım ama şuan malesef bende sadece dikkat çekmeye çalıştığınızı düşünüyorum. Okumuş, atanmış insansınız. Şu durumda nasıl davranacağını bilir insan. Kaldı ki küçük bir yer de olsa nasıl duyulacak hemen boşandığınız. Maşallah erkeklerde hemen size bir şekilde ulaşıyorlar. Yani adamın kamu görevlisi olduğunu, 30 yaşında olduğunu öğrenecek kadar konuşmuşsunuz sizde. Engelleyin geçin bu kadar şikayetçiyseniz.
Bana bu kadar erkek yazmıyor valla helal olsun nasıl dikkat çekiciyseniz :)
Yazsa da olay olmuyor. Bana yetişkin bir öğrencim bu şekilde yazdı. Hatta büyük ihtimal kurstan öğretmeni olduğumu bile unuttu. Listesindeki kadınlara rastgele yazıyordu. Hemen savcılık mavcılık dedim. İşte yanlış anladınız bilmem ne korktu anında. Yine iki hafta arayla değil ama 3-4 yıl önce telefonuma bir veli böyle bir şey yazmıştı. Savcılık diyince yine eşi falan aradı. Yanlışlıkla başka biri atmış vs vs.
Yani her mesaj yazanın olay bile olmaması lazım. Ben eşime bile demeye gerek duymam.

Instagramda eğer arkadaş değilseniz karşı tarafın mesajını asla alamıyorsunuz . Eğer olay gerçekse muhtemelen arkadaş isteğini kabul ettiniz adam da yazdı size. Bu şekilde erkeklerden hepimize mesaj geliyordur, siz atlayıp belki adama yazdınız 🤣 size ve konularınıza güvenmiyorum nedense. Doğruysa bile engeller geçersiniz, artık herkes sizinle alay edercesine konuşmasına rağmen yine de saçma konular açıyorsunuz.

Benim de boşanalı çok yeni oldu,bırak çevreyi, akrabalarımdan bile doğru dürüst kimse bilmiyor daha. Siz ne yaptınız, küçük yerde davul zurna mı çaldırıp ilan ettiniz de talibiniz çıktı hemen?
Hanımefendi bosaninca Türkiye çapında konfeti patlattı bekar ve pazulu 185lik çıtır çıtır herifler . Nasıl duymadıniz ???

Eki Görüntüle 3340471 Sizin böyle sanrılarınız hep varmış zaten. Boşanmayla ilgisi yok. Durum ciddi görünüyor bir profesyonelden destek alın.

Vay arkadaş
Kadın yıllardır bu anı bekliyormuş meğer
Herkesin kendine hayran ve aşık sanmasının sebebi buymuş
Konularından çok emin olamiyorum ama inşallah boşanma kısmı doğrudur. İnşallah doğrudur ki kadın gölündeki gibi yaşayıp aşka doysun. Boşanma kısmı doğru değilse bile bu arzuyla evli mevli dinlemez bir süre sonra. Her şekilde olan tabiki çocuklarına olacak ama artık onları da kendi anneleri düşüncek ben değil.

Tabi canım ben hiç vajinal güzelliğimden ötürü doktorun özel muayenehanesine davet edilmedim mesela 😂 Ama o edildi
Ahahaha şimdi başka konusunu gördüm üç çocuk annesiyken yuzuk takmadığı için yl öğrencisi de ondan hoslanip hep kütüphanede karşısında oturmuş . İşte kadın gibi kadin . İşte asalet işte feraset

Yaş takıntısı da var o zaman 🤔 Neden seçtiği erkekler hep yaşca çok genç olanlar?

alyans neden takılmıyor?
ben karşıyım.
ne olursa olsun kadın da erkek de alyans takacak
sonra bekar sanıp yavşıyorlar.
ben alyanssız hiç çıkmam ,hatta altın alyansım allerji yapıyor bazen,yedek alyansım arabada hep,biri olmazsa ötekini takıyorm:)

Vay arkadaş
Kadın yıllardır bu anı bekliyormuş meğer
Herkesin kendine hayran ve aşık sanmasının sebebi buymuş
Konularından çok emin olamiyorum ama inşallah boşanma kısmı doğrudur. İnşallah doğrudur ki kadın gölündeki gibi yaşayıp aşka doysun. Boşanma kısmı doğru değilse bile bu arzuyla evli mevli dinlemez bir süre sonra. Her şekilde olan tabiki çocuklarına olacak ama artık onları da kendi anneleri düşüncek ben değil.
Ya çocukları da yoksa?:KK28:

Ya çocukları da yoksa?:KK28:
Ay okadar atarmı mı ya? Sayısı 3 değilde 2 dir belki ama vardır herhalde?
Çocuklar hangi soyisimine karar vermişler acaba bende onu merak ettim. Anam kadının çocukları bile çok değişik fikirliler.
Bu yaşımda annem babam boşansa, annemin soy ismini almayı akıl edemem vallahi.

alyans neden takılmıyor?
ben karşıyım.
ne olursa olsun kadın da erkek de alyans takacak
sonra bekar sanıp yavşıyorlar.
ben alyanssız hiç çıkmam ,hatta altın alyansım allerji yapıyor bazen,yedek alyansım arabada hep,biri olmazsa ötekini takıyorm:)

Konunun akışına göre kadın evli olmadığı için alyans takmıyor olabilir mi sadece merakımdan soruyorum ahshahshahsh

Bu arada ne kocam ne ben 10 senedir alyans takmadık. Sevmiyoruz, ama damacayana bile yürüyen ülkem insanı bize hiç yürümedi artık nasıl çirkinsek...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X