Yıllar sonra bekar kadın olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sadece o yüzden değil. Evlenene kadar hiç flört, sevgili vb tecrübem olmadı. Bu duyguları yaşamak istiyorum günü geldiğinde, doğru kişiyle. Ancak nasıl bulunur, nasıl tanışılır, bilmiyorum.
Böyle bir hayaliniz vardı neden 3 çocuk yaptınız?

Keramet 3 çocuktamı acaba?
Malum bende 2 tane ama peşimden çöpcü bile koşmuyor.
Anca çöpüm yanlışlıkla yer düşerse kaldır şunu diye azarlıyorlar
Yaşımda oldu 40, daha yapmam yahu

Keramet 3 çocukta + çocukların arasındaki yaş farkınin da en fazla 1 olması gerekiyor

Bir konuda da koskoca doktor muayeneden sonra vajinana güzellik övgüleri mi yağdırmıştı neydi Began iyice uçtun yahu
Benim doktorum da övmüştü ama kadındı benimki ve özel muayenehane davet etmedibeni
Şey için övmüştü çocuk bir tane vardı ikinci için gayet genç demişti

Benim doktorum da övmüştü ama kadındı benimki ve özel muayenehane davet etmedibeni
Şey için övmüştü çocuk bir tane vardı ikinci için gayet genç demişti
Ben hep erkek jinekologa gittiğimden herhalde hiç övgü almadım. Çatın müsait doğurursun demesi de övgü değil yergidir hatta sanırım koca popolu demek istemiş olabilir

Valla bende boşanmış bi kadınım müge anlı diyor ya nerden buluyorsunuz diye işim gücüm var memurum altımda güzel bir arabam var. Evim barkım herşeyim var çocukta 2 tane öyle yaşlarıda büyük. Güzellik desen oda var ama öyle kimse peşimden falan koşmuyor. Yok mu bunum bi formülü falan hahababa şaka bi yana aman kimse öyle kolay kolay cesaret edemez bana birşey demeye

Bir konuda da koskoca doktor muayeneden sonra vajinana güzellik övgüleri mi yağdırmıştı neydi Began iyice uçtun yahu
ama bir doktordan bu övgüyü almakta önemli şimdi düşünelim adam günde ort 10 muayene yapsa kendisi de 10 yıllık doktor olsa otuz bin kadından en iyisi seçilmiş

Began akıllı bir kadin ve muhtemelen akşamları can sıkıntısına uçuk bir konu ortaya atıp beş çayının yanına bizim sazan yorumları kek yapıp kahkahayla gülüyor..Ah minnoş kalplerimizle bizde ciddi ciddi yorum yapıyoruz..kukusuna övgü yağdıran doktor yorumundan sonra kesin ikna oldum artik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…