Yıllar sonra bekar kadın olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sadece o yüzden değil. Evlenene kadar hiç flört, sevgili vb tecrübem olmadı. Bu duyguları yaşamak istiyorum günü geldiğinde, doğru kişiyle. Ancak nasıl bulunur, nasıl tanışılır, bilmiyorum.
Böyle bir hayaliniz vardı neden 3 çocuk yaptınız?

Evlenene kadar hiçbir bir erkekle bu şekilde bir iletişimim olmadı. Ailem çok katıydı bu konuda. Gerçekten bu içerikteki kadın erkek ilişkilerinin cahiliyim. Kısaca Sevmek ve sevilmek istiyorum ama bunun nasıl başladığını, nasıl ilerlediğini bilmiyorum.

Keramet 3 çocuktamı acaba?
Malum bende 2 tane ama peşimden çöpcü bile koşmuyor.
Anca çöpüm yanlışlıkla yer düşerse kaldır şunu diye azarlıyorlar
Yaşımda oldu 40, daha yapmam yahu

Keramet 3 çocukta + çocukların arasındaki yaş farkınin da en fazla 1 olması gerekiyor 😅

Bir konuda da koskoca doktor muayeneden sonra vajinana güzellik övgüleri mi yağdırmıştı neydi 😂 Began iyice uçtun yahu 😂
Benim doktorum da övmüştü ama kadındı benimki ve özel muayenehane davet etmedibeni😀
Şey için övmüştü çocuk bir tane vardı ikinci için gayet genç demişti 🧿

Benim doktorum da övmüştü ama kadındı benimki ve özel muayenehane davet etmedibeni😀
Şey için övmüştü çocuk bir tane vardı ikinci için gayet genç demişti 🧿
Ben hep erkek jinekologa gittiğimden herhalde hiç övgü almadım. Çatın müsait doğurursun demesi de övgü değil yergidir hatta sanırım koca popolu demek istemiş olabilir 😁

Hayir began gonul eglendirme denilen olay icinde kotu bir tercih degil mi .3 cocuklu kadinla ne ara cinsellik yasicaksin hani adam yaziyor desek beklentisi ne adamin .gece cocuklar uyuduktan sonra mi adam eve gelcek yada cocuklar uyutulup otele mi gidilecek tovbe est hic mantikli degil .hadi gezelim eglenelim desen cocuklarla mi gezcek bu 30 yasinda adam .valla ben iki cocugumla gezerken beynim akmis sekilde eve donuyorum .Hani aileler eski es falan ayri yerde olsa beganin bos gunu olur da suan cocuklardan ayri hic zamani yok ki .Bu devirde insanlar kendine cocuk yapmiyor deli gibi asik olmadiktan sonra yada kendinin eski bir evlilikten cocugun yoksa 3 cocuklu anneyi tercih etmezsin yani mantik orgusunde hata var .Para desen o da yok beganda
Valla bende boşanmış bi kadınım müge anlı diyor ya nerden buluyorsunuz diye😂😂 işim gücüm var memurum altımda güzel bir arabam var. Evim barkım herşeyim var çocukta 2 tane öyle yaşlarıda büyük. Güzellik desen oda var😂😂 ama öyle kimse peşimden falan koşmuyor. Yok mu bunum bi formülü falan hahababa😂😂😂 şaka bi yana aman kimse öyle kolay kolay cesaret edemez bana birşey demeye😉

Bir konuda da koskoca doktor muayeneden sonra vajinana güzellik övgüleri mi yağdırmıştı neydi 😂 Began iyice uçtun yahu 😂
ama bir doktordan bu övgüyü almakta önemli şimdi düşünelim adam günde ort 10 muayene yapsa kendisi de 10 yıllık doktor olsa otuz bin kadından en iyisi seçilmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X