Yıllar sonra bekar kadın olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bekar olmak yada evli olmak arasında bir fark göremiyorum ben,bütün yaşantınız ilişkiler üzerine kuruluysa bunu bilemem tabi,hani vardır ya tamamen eş kişisine bağımlı kadınlar onlara marketten su al desen afallar,bayılıyorum her işini kendisi yapan ben hallederim diyen kadınlara,siz özgür bir bireysiniz ve bunun boşanmanızla bir ilgisi yok,rahatlayın hayatınızı dilediğiniz gibi yaşayın,öncedende çokça konu açmışsınız boşanmanız üzerine,bu travmatik bir olay elbetteki ama çokta önemli değil,bekar olmak tuhaf bişey değil,evlenmeden öncede,boşanıncada illaki sizinle ilgilenenler olmuştur olacaktır bunlar gayet normal şeyler,bana günde elli tane istek geliyor hiçbirini tanımıyorum soruyosanız fotoğrafım bile yok hesabımda, kafadan millete istek gönderip msj atıyorlar,hatta geçen gün 67 yaşında annem kadıncağıza çok güzelsiniz tanışalım yazmış birisiciddiye alınacak şeyler değil engelleyin gitsin,gerçekten etrafınızda olupta sizden etkilenen birisi olursa karşınıza çıkar zaten,istemiyorsanızda konuşursunuz biter bu kadar basit.

Gerçekten öğretmen ve 3 çocuk annesi misiniz?

Yaşın 21 olsa garipsemem. Bilmiyordur derim. Ama pes.

İnternetten sanal ortamdaki adamı ciddiye mi aldın? O adamlar kim bilir gerçekte kaç yaşında ne iş yapar belli değil. Ne olduğu belirsiz adama birde red ettiğine dair açıklama yapıp sohbet etmişsin.

Bunun böyle ikili ilişkiler konusunda tecrübesiz olmakla alakası yok, yaptığın akılsızlık.

Ya gerçekten konu sahibi konunuzu yeni okuyorum editle beraber. Bakın ciddi cevaplayacagim . Size erkeklerin bu kadar hadsizce yazması için üç sebep olabilir .

1) Siz sınır bilmez bir şekilde aşırı flörtöz davrandığınız için adamlar Allahu Ekber deyip koşuyor
2) Ya siz dünyanın en güzel kadınsiniz gören dayanamiyor afrodizyak etkili falansiniz
3) cidden hayal dünyanızda böyle bir hayat yaşıyor ve buna inanıyorsunuz

Herhangi bir seçenekten biriyse bile çocuklarınız için ciddi guvenlik zafiyeti var konuda. Yani güzel bir kadın olduğuma inanıyorum beni geçin ben kadın olarak bakarken bile oha taş gibi dedigim kadınlarla çalıştım . Erkeklerin çoğunlukta olduğu işlerde . Onlar bile böyle şeylerle karşılaşmadı. Siz yani yasiniz olmuş 45 üç tane çocuk doğurmuşsunuz neden yapıyorsunuz.? Hangi manyakları pesinize takiyorsunuz ya da ne yaşıyorsunuz bilmiyorum ama lütfen kendinize gelin

PP deki kadın meşhur dizisinde çok çılgın hatta uzaylı çıktı sevgilisi belki onu örnek alıyordur
Oyy oyy köfte dudak Kim Soo Hyun nerde burada öylesi
Arkadaşlar bu konu için görsel ekledim hikâyeyi gözünüzde canlandırın

Eklentiler

• images.jpeg
    20,3 KB · Görüntüleme: 69

Bazi şeyleri eksik anlatiyor bence ve sanki herkes durduk yere basina toplaniyor gibi gorunuyor ve anlamsiz geliyor tabi.
Kaç kişi sosyal medyadan rastgele mesaj atan biriyle "belki farklidir" bir aşk doğar sohbete girer ki?
Boyle yaparsa boyle seyler olabilir.

Hiç cevap vermeyin engelleyin böyle mesajları.
Muhtemelen birileri dalga geçiyor.

Evli olmak milletin salça olmasina engel oluyor mu ki? Ne adamlar var bana sarkmış durmuş, gelip esimle olan fotomu begenio yüzsüz yüzsüz rahatsiz ediliyosaniz sikayet edin. Ama iyi kotu yuzune bakilan bi kadinsaniz salça olan hep oluyor medeni halden bağımsız. Ben şahsen seviorum oo iyi bende is bitmemis hissini. Dozunda iltifatlari falan. Ama evine gelirim hayiri cevap kabul etmem diosa biri tehlikelidir yahu.

Yalniz ben began hanim kadar hayati hizli degisen birini gormedim. Ben Temmuz'da uye oldugumda kocasindan dert yaniyordu, sonra atanmayi bekliyorum diyordu. Pat diye atandi.
Pat diye kocayi bosama karari aldi.
Arada galiba doktor tacizi var.
Sonra 200bin milyorluk avukat olayi
Sonra yeni avukat ee bu koca cekismeli bosar diyodum, cunku beganin trilyor dolarlik maasinda gozu vardi, o da olmamis ki pat diye bosanmislar... simdi began hanım yeni yasina bekar girmis ve flortler onune patir patir dusmeye baslamis.

Bakin bunların hepsi 3.5 ayda oldu?

Bu arada 1 yildir bosanmaya calisan nuranka'miz var, onun da bosanma davasi bi gorulemedi...

Bazen düşünüyorum, eşimden ayrılsam yada ölüm bizi ayirsa (Allahım gecinden versin) ne yaparım diye, şükür sizin gibi ögretmenim,kazancın var,bu saatten sonra 2 çocuguma adar yoluma bakarım,asla risk almazdım,yeni birini hayatına şok,ona zaman emek harcamak demek çocuklarıma ayiracagim zamandan çalmak demek olurdu.

Yorumlardan çoguna hak veriyorum,daha çok yeni boşandınız.
30 yaşinda bekar biri 3 çocuklu birine ne diye uazsın,hadi yazdı diyelim,amacı ne olabilir sizce?
yapmayın,bir hataya daha düşmeyin,çok sert dille uyarın yada şikayetçi olun

15 sayfayı okuyamadım. Bazı mesajları da alıntılamayı üşendim. Okuyunca konu sahibinin flört meseleleri çok saçma geliyor ama ben olabileceğini düşünüyorum. Sebep de malum akrabam. Size yemin ederim ki bu tip olayları var ve her bir olayını anlattığında veya duyduğumda hangi köşeye bayılacağımı şaşırıyorum.

Benzer olayı geçen baharda yaşadı. Çocuklarının okulundan bir veli, kamudaki bağlantılarından yola çıkıp adresi dahil kişisel bilgilerini bulmuş. Evine geleceğim diye tehdit de etmiş ki bizim safo da sokağa çıkmaya korkuyordu. Yaşı da küçük. Sülük gibi yapışmış. İki taraf da evli bu arada. Düşünüyorum da daha evliyken yolunu gözleyenler varken bir boşansa neler yaşanacak. Akraba da az değil yalnız. Karşı cinsle münasebetini ayarlayamıyor. Biraz sevgiye de aç ve takıntılı da. Beni nereden buldu diye karşı tarafın ağzını arıyordu. Bulmuşsa bulmuş, et şikayetini emniyete veya adliyeye geç git. Daha lafını geçirmiyor ama şu aralar görüştüklerini düşünüyorum. Bizim aptalda da suç var.

O yüzden de konu sahibi, eğer size taciz eder gibi yaklaşıyorlarsa uzatmayıp ilişiğinizi kesin. Ayrıca boşanır boşanmaz ilişki için biriyle görüşmeye başlarsanız da duyanlarda mide bulandırır. Dış görünüş olarak da çevrenizdekilerden daha dikkat çekiciyseniz biraz sadeleşin. Birileri Batman demiş, sırıtıyor olabilirsiniz fazlasıyla. Sizi biri işletiyor da olabilir. Kim olduğunu öğrenmeye çalışmayın, paçanızı kurtaramayabilirsiniz.

cogu yoruma o kadar şaşırdım ki diyecek söz yok

Ve 45 yaşında 3 çocuklu olduğunuzu bilmiyordum daha önceki konularınızı gördüm yazmadım

Konuyu açıp burda şöyle birileri var bunlar şöyle böyle deyip

Kendinizin açtığı konunun farkında değilsiniz bunu bilerek açtığımızı düşünüyorum

Bilerek isteyerek insanların damarına basıp bir yandan da büyük tepki alacağınız bir konu açmak
Sanırım boşanmış olmanın verdiği boşluktan bi konuyu uydurayım yazayım ortalık bi karışsın bende eğleneyim dediniz dimi

Yapılan yorumlardan rahatsız olup dahada rahatsız verecek konu açmak pekte akli selim ici değil...

Teşekkür ederim doğru düzgün cevap verenlerden biri olduğunuz için. Ben de sizin gibi düşünüyorum ama ya farklıysa hissi de var aklımın bir köşesinde.

boşanmışsın hayırlı olsun.
ama bi dur daha yeni boşandın. farklısını anlayacak durumda değilsin henüz. ayrıca farklısını sosyal hayatında haşır neşir olduğun zaman anlarsın. sosyal medyadan yazan adama niye cevap veriyorsun? adın çıkar söyleyeyim o küçücük şehirde. bir tanesi ben yazdım cevap verdi dese bin tanesi yazar ne yapacaksın farklı mı acaba diye hepsine cevap mı vereceksin?

ben editi şu anda gördüm.
itiraf ediyorum: biz seni çok kıskanıyoruz B Began . keşke üç çocukla doğunun ücra köşesinde bir başımıza kalsak da doktorundan memuruna kadar herkes bizi güzelce taciz etse. yemin ederim durduk yerde insanın canı çekiyor be!
şaka bir yana, adam bekar olduğunu nereden öğrendi ki? batman yerel gazetesine tam sayfa ilan vermemiştir herhalde

Ay evet ya herkes size aşık, herkes size takıntılı. Bi salın artık

Began icin demiyorum ama var boyle kadinlar, sanirim boyle flortoz bi enerji yayiyorlar. Misal benim enerjim cok ulasilmazdir, o yuzden boyle 138830405 tane flortum olmadı, hos karakterime de bu uydugu icin hic rahatsiz olmadim ama bir akrabam var o da mesela cevresinde erkekler pervane olmazsa rahat hissedemiyor, bir iliskiyi daha bitirirken cebindeki adami cikartiveriyor pat diye.

20 yıldır erkeklerle çalışıyorum,iş ortamında.
erkekler konusunda hiç yanılmadım ,iyi tanırım.
hiçbir erkek, 3 çocuklu boşanmış kadına ,isterse angelina jolie olsun,o kadından ışık bulmazsa cesaret edip de yavşamaz kusura bakmayın
ha yavşayan vardır ama onlar da istisnadır,ya sapık ya takıntılıdır.
ama genel olarak inanmam.
bazı arkadaşlarım bana gelip dertlenirdi,ay işte şu adam bana şöyle bir kelime kullandı diye.
niye bana söyleyemiyorlar,ya da benim gibi bir başkasına,neden sen? insan bunu düşünmesi lazım...
ben sınırları net biriyim, güler eğlenirim hatta eğlenceli oldupumu söylerler,arkdaş çevrem bu yüzden geniş ,ama hiç bir yavşama ile karşılaşmadım bugüne kadar.
bir de sabahtan akşama erkeklerle çalışıyorum.
çok çirkinim galiba:)
bakıyordum arkadaşlarımın tavırlarında sıkıntı var,fazla genişler,o kadar geniş olup da neden sızlanıyorsun
istemiyorsan tavrını ona göre koyacaksın.
bu arkadaşlarla samimi olmamak demek değil,eğlen,gül yeri geldiğinde .
ama her zaman bir sınır olacak ki karşındaki durması gereken yeri bilecek,öğreteceksin
böylece saygı çerçevesinde kurulmuş arkdaşlıklar oluyor ve uzun süre devam ediyor.
burada kadınları suçlamıyorum,ama kadınların gücünü anlatmaya çalışıyorum
siz istemedikten sonra hiçbir erkek size yavşayamaz,açık net.
ayrıca ben bir gün boşanacak olsam, çocuklarımdan başka birey düşünmezdim.
çünkü 3 evladımla tekrar evlenmek aklımın ucundan geçmezdi,kendi hayatımı elbette ki en güzel haliyle yaşar,gezer tozardım ,ama 3 çocuklu, hele de çalışan bir kadının flörtmüş,bana bir iyavşamış vs filan düşünmeye vakti bile olmaz.
3 çocuklu çalışan bir kadın olarak söylüyorum bunları.

74 bildirimin hepsine bakamayacağım. Yalnız bir iki tanesine baktım. Milli Eğitim Bakanlığı'nın Türkçe notuyla geçme şartını getirmesi çok iyi olmuş. Çünkü okuduğumuzu anlamıyoruz. Bu gerçek bu konuda aşikar olmuş. Ben kendimle alakalı bir konu açtım fakat çoğunluk alakasız bir şekilde ve olumsuz olarak üzerine alınmış. Gerçekten çok şaşırıyorum bazı mesajlara.

Açtığım konuyla alakalı yanlış düşündüğüm bir şeyler varsa onları dile getirirsiniz ya da bir öneriniz varsa onu yazarsınız. Bunu kişisel saldırı haline dönüştürmeniz çok garip. Aslında garip değil genel olarak bir kısmının tavrı böyle. Diğerleri de modaya uyuyor gibi geliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…