bekar olmak yada evli olmak arasında bir fark göremiyorum ben,bütün yaşantınız ilişkiler üzerine kuruluysa bunu bilemem tabi,hani vardır ya tamamen eş kişisine bağımlı kadınlar onlara marketten su al desen afallar,bayılıyorum her işini kendisi yapan ben hallederim diyen kadınlara,siz özgür bir bireysiniz ve bunun boşanmanızla bir ilgisi yok,rahatlayın hayatınızı dilediğiniz gibi yaşayın,öncedende çokça konu açmışsınız boşanmanız üzerine,bu travmatik bir olay elbetteki ama çokta önemli değil,bekar olmak tuhaf bişey değil,evlenmeden öncede,boşanıncada illaki sizinle ilgilenenler olmuştur olacaktır bunlar gayet normal şeyler,bana günde elli tane istek geliyor hiçbirini tanımıyorum soruyosanız fotoğrafım bile yok hesabımda, kafadan millete istek gönderip msj atıyorlar,hatta geçen gün 67 yaşında annem kadıncağıza çok güzelsiniz tanışalım yazmış birisiMerhaba Hanımlar,
Bugün doğum günüm. Yeni yaşıma bekar girmekten çok memnunum. Ancak alışmam, yeniden öğrenmem gereken şeyler var galiba.
Geçen gün kamu kurumunda çalıştığını söyleyen biri sosyal medya hesabım üzerinden bana ulaştı ve tanışmak istediğini söyledi. Kendisi de bekarmış ve 30 yaşındaymış. Benden çok küçük ve tanımadığım biri olduğu için reddettim. Ancak hayır kelimesini kabul etmediğini, evimin önüne kadar gelip benimle yüz yüze görüşmek istediğini söyledi. Ev ve iş adresimi bildiğini söyleyince tedirgin oldum.
Niyetini bilmiyorum. Kamuda çalıştığı için aşırı bir hareket yapmaktan çekineceğini düşünüyorum. Bu durumlara nasıl engel olacağım konusunda fikirler istiyorum hanımlar.
Zoraki edit: Sert kırıcı veya empati gereği duymadan sadece konuyla alakalı doğrudan fikirlerini yazanlara sonsuz saygı duyuyorum.
Ancak kendi konum dışında, diğer konularda da sürekli dalga, alay ve kıskançlık içerikli cevaplar yazan arkadaşların gerçek hayatında çok mutsuz, ezik ve görünmez olduğunu düşünüyorum. Kişilere saldırı dili kullanmak yerine konu odaklı ve düzgün cevaplarınız olsa, herkese en azından ufak bir şey katabilirsiniz. Ancak bu şekildeki davranış, üslup ve itici tavırlarınızla kadınları bu forumdan uzaklaştırıyorsunuz. Sizin gibiler yüzünden insanlar konu açtığına pişman oluyor ve üyelik iptali yaptırıyor bence.
O yüzden sizin gibileri dikkate almamayı öğrendim. Siz kendi aranızda bir grup olarak gülüp eğlenebilir kendi acılarınızı unutabilirsiniz.
Şurada 10 sayfa mesaj varsa 9 sayfası sizin hiçbir işe yaramayan, ego tatmini yapmaya çalıştığınız mesajlardan ibaret.
Merhaba Hanımlar,
Bugün doğum günüm. Yeni yaşıma bekar girmekten çok memnunum. Ancak alışmam, yeniden öğrenmem gereken şeyler var galiba.
Geçen gün kamu kurumunda çalıştığını söyleyen biri sosyal medya hesabım üzerinden bana ulaştı ve tanışmak istediğini söyledi. Kendisi de bekarmış ve 30 yaşındaymış. Benden çok küçük ve tanımadığım biri olduğu için reddettim. Ancak hayır kelimesini kabul etmediğini, evimin önüne kadar gelip benimle yüz yüze görüşmek istediğini söyledi. Ev ve iş adresimi bildiğini söyleyince tedirgin oldum.
Niyetini bilmiyorum. Kamuda çalıştığı için aşırı bir hareket yapmaktan çekineceğini düşünüyorum. Bu durumlara nasıl engel olacağım konusunda fikirler istiyorum hanımlar.
Zoraki edit: Sert kırıcı veya empati gereği duymadan sadece konuyla alakalı doğrudan fikirlerini yazanlara sonsuz saygı duyuyorum.
Ancak kendi konum dışında, diğer konularda da sürekli dalga, alay ve kıskançlık içerikli cevaplar yazan arkadaşların gerçek hayatında çok mutsuz, ezik ve görünmez olduğunu düşünüyorum. Kişilere saldırı dili kullanmak yerine konu odaklı ve düzgün cevaplarınız olsa, herkese en azından ufak bir şey katabilirsiniz. Ancak bu şekildeki davranış, üslup ve itici tavırlarınızla kadınları bu forumdan uzaklaştırıyorsunuz. Sizin gibiler yüzünden insanlar konu açtığına pişman oluyor ve üyelik iptali yaptırıyor bence.
O yüzden sizin gibileri dikkate almamayı öğrendim. Siz kendi aranızda bir grup olarak gülüp eğlenebilir kendi acılarınızı unutabilirsiniz.
Şurada 10 sayfa mesaj varsa 9 sayfası sizin hiçbir işe yaramayan, ego tatmini yapmaya çalıştığınız mesajlardan ibaret.
Arkadaşlar bu konu için görsel ekledim hikâyeyi gözünüzde canlandırınPP deki kadın meşhur dizisinde çok çılgın hatta uzaylı çıktı sevgilisi belki onu örnek alıyordur
Oyy oyy köfte dudak Kim Soo Hyun nerde burada öylesi
işte bi aranma sonucu böyle olayları yaşamakla
durduk yere durup dururken bunları yaşamak arasında fark var bence
acaba kendisi mi gel gel yapıyor adamlara ve sonrasında işler bu noktaya gidiyor
gel gel yaparsan herkes gelir sonuçta :) slogan gibi oldu ahaha
çünkü arayan belasını da bulur mevlasını da
Beni boynundaki beyaz fular derinden etkiliyor, fular kirmizi cizgim, gorunce dayanamiyorum.PP deki kadın meşhur dizisinde çok çılgın hatta uzaylı çıktı sevgilisi belki onu örnek alıyordur
Oyy oyy köfte dudak Kim Soo Hyun nerde burada öylesi
O yüzden ben hep diyorum zaten.kimse memnun değil bu dünyada olmaktan niye çocuk yapıp duruyorsunuz ki?Başıma bir iş gelmeyecekse evet
Konu sahibinin davası bitti mi acaba devam ediyordu hala sanki
Çok hasret kalmış flörte
Hayir began gonul eglendirme denilen olay icinde kotu bir tercih degil mi .3 cocuklu kadinla ne ara cinsellik yasicaksin hani adam yaziyor desek beklentisi ne adamin .gece cocuklar uyuduktan sonra mi adam eve gelcek yada cocuklar uyutulup otele mi gidilecek tovbe est hic mantikli degil .hadi gezelim eglenelim desen cocuklarla mi gezcek bu 30 yasinda adam .valla ben iki cocugumla gezerken beynim akmis sekilde eve donuyorum .Hani aileler eski es falan ayri yerde olsa beganin bos gunu olur da suan cocuklardan ayri hic zamani yok ki .Bu devirde insanlar kendine cocuk yapmiyor deli gibi asik olmadiktan sonra yada kendinin eski bir evlilikten cocugun yoksa 3 cocuklu anneyi tercih etmezsin yani mantik orgusunde hata var .Para desen o da yok beganda
Teşekkür ederim doğru düzgün cevap verenlerden biri olduğunuz için. Ben de sizin gibi düşünüyorum ama ya farklıysa hissi de var aklımın bir köşesinde.
15 sayfayı okuyamadım. Bazı mesajları da alıntılamayı üşendim. Okuyunca konu sahibinin flört meseleleri çok saçma geliyor ama ben olabileceğini düşünüyorum. Sebep de malum akrabam. Size yemin ederim ki bu tip olayları var ve her bir olayını anlattığında veya duyduğumda hangi köşeye bayılacağımı şaşırıyorum.
Benzer olayı geçen baharda yaşadı. Çocuklarının okulundan bir veli, kamudaki bağlantılarından yola çıkıp adresi dahil kişisel bilgilerini bulmuş. Evine geleceğim diye tehdit de etmiş ki bizim safo da sokağa çıkmaya korkuyordu. Yaşı da küçük. Sülük gibi yapışmış. İki taraf da evli bu arada. Düşünüyorum da daha evliyken yolunu gözleyenler varken bir boşansa neler yaşanacak. Akraba da az değil yalnız. Karşı cinsle münasebetini ayarlayamıyor. Biraz sevgiye de aç ve takıntılı da. Beni nereden buldu diye karşı tarafın ağzını arıyordu. Bulmuşsa bulmuş, et şikayetini emniyete veya adliyeye geç git. Daha lafını geçirmiyor ama şu aralar görüştüklerini düşünüyorum. Bizim aptalda da suç var.
O yüzden de konu sahibi, eğer size taciz eder gibi yaklaşıyorlarsa uzatmayıp ilişiğinizi kesin. Ayrıca boşanır boşanmaz ilişki için biriyle görüşmeye başlarsanız da duyanlarda mide bulandırır. Dış görünüş olarak da çevrenizdekilerden daha dikkat çekiciyseniz biraz sadeleşin. Birileri Batman demiş, sırıtıyor olabilirsiniz fazlasıyla. Sizi biri işletiyor da olabilir. Kim olduğunu öğrenmeye çalışmayın, paçanızı kurtaramayabilirsiniz.