Ama sizde hiç bişeyden memnun olmuyorsunuz ama yaSert kırıcı veya empati gereği duymadan sadece konuyla alakalı doğrudan fikirlerini yazanlara sonsuz saygı duyuyorum.
Ancak kendi konum dışında, diğer konularda da sürekli dalga, alay ve kıskançlık içerikli cevaplar yazan arkadaşların gerçek hayatında çok mutsuz, ezik ve görünmez olduğunu düşünüyorum. Kişilere saldırı dili kullanmak yerine konu odaklı ve düzgün cevaplarınız olsa, herkese en azından ufak bir şey katabilirsiniz. Ancak bu şekildeki davranış, üslup ve itici tavırlarınızla kadınları bu forumdan uzaklaştırıyorsunuz. Sizin gibiler yüzünden insanlar konu açtığına pişman oluyor ve üyelik iptali yaptırıyor bence.
O yüzden sizin gibileri dikkate almamayı öğrendim. Siz kendi aranızda bir grup olarak gülüp eğlenebilir kendi acılarınızı unutabilirsiniz.
Şurada 10 sayfa mesaj varsa 9 sayfası sizin hiçbir işe yaramayan, ego tatmini yapmaya çalıştığınız mesajlardan ibaret.
Şey gibi bu yaa hani bizim ergenlik dönemlerinde böyle ıslak ruyali romans kitaplar vardı ya bu cümle onlara benziyor he .Odaya girdiğimde pazularını okşuyordu
Yazmıyorlarki bana sosyal medyadan değilim o dediklerindenEvli,mutlu,çocukluHemi de iki çocuklu vaybı alıyordum senden.
Çok karikatürize bi tip değil mi ya pazuları gösteren eleman.Wlrlwşdle şu yorumu görünce çok güldüm. Sonra bu konuyu okumalıyım diyip buldum. Konuyu okuyunca daha çok güldüm. ya bu nasıl konu? Began Allah senin iyiliğini versin, adam johnny bravo muydu?
Ben seninle dalga geçmedim ama bu yorumuna katılmıyorum.Sert kırıcı veya empati gereği duymadan sadece konuyla alakalı doğrudan fikirlerini yazanlara sonsuz saygı duyuyorum.
Ancak kendi konum dışında, diğer konularda da sürekli dalga, alay ve kıskançlık içerikli cevaplar yazan arkadaşların gerçek hayatında çok mutsuz, ezik ve görünmez olduğunu düşünüyorum.
Çok karikatürize bi tip değil mi ya pazuları gösteren eleman.
övünmedimYaa ama siz de geçen gün övünmüyo muydunuz günde en az 3 teklif alıyorum diye?
Şeyi farkettin mi konudan kimse engellenmemiş, avukatlar da gelmemiş
Valla kitle oluşturup yönetmek de beceri işi. Sabır da gerektiren bir şey aynı zamanda. Zamanında biri yaptı. Hakkını verdim yıllar sonra şu an.Ben seninle dalga geçmedim ama bu yorumuna katılmıyorum.
Acayip kıvrak zekalı kadınlar var.
Ki sen hep bu tür yorumları cevaplıyorsun. "Doğru düzgün" yorumları pek gördüğün yok. Ve sen de bundan besleniyorsun. Bunun için konu açıyorsun. Eh gönlün de ister ki şurada bir Began ordusu olsun, haklısın Began, Go girl Began desin herkes. Ama yok işte. Sen de olmadığını biliyorsun, yine de konu açıyorsun.
Hiç kimse gerçek hayatta da, başka bir platformda da boşanalı iki hafta olmuş birine git ilk gördüğünle flörtleş demez.
Uyansan mı artık?
Buna da katılmıyorum. Sen benim arkadaşım olsan yine aynı yorumu yapardım. Saçmala boşanalı bir ay olmamış, ne aşkı meşki, başlatma aşkından derdim.Bu konuda engellemeyeceğim çünkü siz zaten kendi kendinizi imha edeceksiniz.
Erkekler çok iyi arkadaş olur kolay kolay birini satmaz. Ama Kadın kadının kurdudur birbirini yer. Afiyet olsun
Valla kitle oluşturup yönetmek de beceri işi. Sabır da gerektiren bir şey aynı zamanda. Zamanında biri yaptı. Hakkını verdim yıllar sonra şu an.
Neyse Katip bir şey diyemiyorum ben.Valla kitle oluşturup yönetmek de beceri işi. Sabır da gerektiren bir şey aynı zamanda. Zamanında biri yaptı. Hakkını verdim yıllar sonra şu an.
Bekar kasap tanıdığım var. Boşanırsan yaz bana yönlendiririmBoşansam bana kasap yazsın isterim.
Etin kilosu çok pahalı.
Memur da kimmiş peh.