Yıllar sonra bekar kadın olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama sizde hiç bişeyden memnun olmuyorsunuz ama ya
Okadar güzel öneriler geldi. Biri otelde buluşcaksan olduğun şehirden az uzakta buluş bile demiş.
Başka ne gibi öneriler bekliyorsunuz anlamadım ki ben

Valla bu hikayede bir tek kendime üzüldüm, zamanımı boşa harcadığım için.

Boşanma konunuzu biliyordum sadece ve orada öğretmenin size mesaj atmış olmasıyla ilgili olayda ablamın başından geçenleri anlatan bir mesaj yazmıştım. Daha sonra doktorun size söylediği şeyi yazmanızla yalan söyleyebileceğinizi düşündüm ve sonraki konularda da (avukat vs.) inancımı tamamıyla kaybettim. Keşke samimi cevap yazmasaymışım diye bile düşündüm.

Bu konuda da aklımızla alay ediyorsunuz. Neyse size söylenecek çok şey var da arkadaşlar sağ olsun mizah yaparak gayet güzel anlatmışlar, baya güzel espriler de yapılmış hepsine teşekkür ediyorum iyi güldüm

Wlrlwşdle şu yorumu görünce çok güldüm. Sonra bu konuyu okumalıyım diyip buldum. Konuyu okuyunca daha çok güldüm. ya bu nasıl konu? Began Allah senin iyiliğini versin, adam johnny bravo muydu?
Çok karikatürize bi tip değil mi ya pazuları gösteren eleman.

Ben seninle dalga geçmedim ama bu yorumuna katılmıyorum.
Acayip kıvrak zekalı kadınlar var.
Ki sen hep bu tür yorumları cevaplıyorsun. "Doğru düzgün" yorumları pek gördüğün yok. Ve sen de bundan besleniyorsun. Bunun için konu açıyorsun. Eh gönlün de ister ki şurada bir Began ordusu olsun, haklısın Began, Go girl Began desin herkes. Ama yok işte. Sen de olmadığını biliyorsun, yine de konu açıyorsun.
Hiç kimse gerçek hayatta da, başka bir platformda da boşanalı iki hafta olmuş birine git ilk gördüğünle flörtleş demez.
Uyansan mı artık?

Ben ne zamandır bekarım bana niye yazmıyorlar yada evine kadar nasıl biliniyor

Ve yeni hayatınıza yönelmek bu duruma alışmak biraz zaman geçirmek kafa dinlemek istiyorum demek yerine

Niye sosyal medya ve biri mesaj attı oluyor ki konu

Yaa ama siz de geçen gün övünmüyo muydunuz günde en az 3 teklif alıyorum diye?
övünmedim
birisi yeni flörtüyle ciddi bi iletişim sorunu yaşadığını yazmıştı
bende ona cevap olarak gencecik kadınsın işin var gücün var neden beraber zaman geçirebileceğin
kişilere yönelmek yerine bununla zaman kaybediyorsun dedim daha iyilerine layıksın tarzında bi yorum yazdım
onun üzerine başka birisi benim yorumumu durduk yere alıntılayıp vay efenim piyasada erkek yok
kadınlar olarak şöyle yokluktayız böyle yokluktayız kimseyi bulamıyorsa ne yapsın tarzında saçma sapan konuştu
ve her yorumunda sürekli kadınları gömen birisiydi o kişi
kadınların etrafında kimse olmadığını, bulduğunda yapışması gerektiğini, saçma sapan şeylerin bile
sineye çekilmesini savunan bi tip
bende ona cevap olarak kendi adına konuş herkes yoklukta değil deyip kendimden örnek verdim
verdiğim örnekte gelen mesajlara cevap yazmadığımı da söylemiştim
sonra bu kişi bana küfür etti mesela

birinin ay herkes bana aşık şeklinde gezip özellikle bunlar için burda konu açmasıyla
benim bi yorumlaşma sırasında bütün kadınları gömerek genelleme yapan birine kendimden örnek vermem aynı şey değil
ayrıca ben bu konuya yaptığım yorumda sosyal medyadan tanışma mesajlarının gelmesinin normal olduğunu da söyledim
inandırıcı bulmadığım kısım msj gelme kısmı değil
sapla samanı karıştırmayalım

Son düzenleme:
Valla kitle oluşturup yönetmek de beceri işi. Sabır da gerektiren bir şey aynı zamanda. Zamanında biri yaptı. Hakkını verdim yıllar sonra şu an.

Bu konuda engellemeyeceğim çünkü siz zaten kendi kendinizi imha edeceksiniz.

Erkekler çok iyi arkadaş olur kolay kolay birini satmaz. Ama Kadın kadının kurdudur birbirini yer. Afiyet olsun
Buna da katılmıyorum. Sen benim arkadaşım olsan yine aynı yorumu yapardım. Saçmala boşanalı bir ay olmamış, ne aşkı meşki, başlatma aşkından derdim.
Kız kardeşlik mevzusunu epey yanlış anlamışsın sen. Kadın kadına zor durumunda el uzatır ama yanlışında da yanlışını söyler. Bu öyle bir felsefe. Şimdi senin ne tarz bir zor durumun var? Boşandın ve aşksız mı kaldın? Vah vah içim parçalandı bak.
Began sen iyi misin? Aylarca her gün her gün boşanma konusu açtın, bugün sana bu konuda yazanlar taa en başında sana destek oldu. Biraz vefalı ol bence.

Mesaj atılmasını garipsemedim, sosyal medyada sadece çocuğumla olan fotoğrafım görünmesine rağmen bana bile mesaj atıyorlar aylar sonra mesaj istekleri kısmında görüyorum. Cevap vermezsiniz olur biter, neden muhatap olma gereği duydunuz ki?

Valla kitle oluşturup yönetmek de beceri işi. Sabır da gerektiren bir şey aynı zamanda. Zamanında biri yaptı. Hakkını verdim yıllar sonra şu an.

Ayni kişiden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama en son fake cikan bir uyeden hic beklemiyordum cunku forumda başkalari da gercek oldugunu destekliyordu ve gercekte gorustuklerini. Filam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…