Yıllar sonra bekar kadın olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya gerçekten konu sahibi konunuzu yeni okuyorum editle beraber. Bakın ciddi cevaplayacagim . Size erkeklerin bu kadar hadsizce yazması için üç sebep olabilir .

1) Siz sınır bilmez bir şekilde aşırı flörtöz davrandığınız için adamlar Allahu Ekber deyip koşuyor
2) Ya siz dünyanın en güzel kadınsiniz gören dayanamiyor afrodizyak etkili falansiniz
3) cidden hayal dünyanızda böyle bir hayat yaşıyor ve buna inanıyorsunuz

Herhangi bir seçenekten biriyse bile çocuklarınız için ciddi guvenlik zafiyeti var konuda. Yani güzel bir kadın olduğuma inanıyorum beni geçin ben kadın olarak bakarken bile oha taş gibi dedigim kadınlarla çalıştım . Erkeklerin çoğunlukta olduğu işlerde . Onlar bile böyle şeylerle karşılaşmadı. Siz yani yasiniz olmuş 45 üç tane çocuk doğurmuşsunuz neden yapıyorsunuz.? Hangi manyakları pesinize takiyorsunuz ya da ne yaşıyorsunuz bilmiyorum ama lütfen kendinize gelin
E şıkkı hepsi diyorum ben 😁

Merhaba Hanımlar,
Bugün doğum günüm. Yeni yaşıma bekar girmekten çok memnunum. Ancak alışmam, yeniden öğrenmem gereken şeyler var galiba.

Geçen gün kamu kurumunda çalıştığını söyleyen biri sosyal medya hesabım üzerinden bana ulaştı ve tanışmak istediğini söyledi. Kendisi de bekarmış ve 30 yaşındaymış. Benden çok küçük ve tanımadığım biri olduğu için reddettim. Ancak hayır kelimesini kabul etmediğini, evimin önüne kadar gelip benimle yüz yüze görüşmek istediğini söyledi. Ev ve iş adresimi bildiğini söyleyince tedirgin oldum.
Niyetini bilmiyorum. Kamuda çalıştığı için aşırı bir hareket yapmaktan çekineceğini düşünüyorum. Bu durumlara nasıl engel olacağım konusunda fikirler istiyorum hanımlar.

Zoraki edit: Sert kırıcı veya empati gereği duymadan sadece konuyla alakalı doğrudan fikirlerini yazanlara sonsuz saygı duyuyorum.

Ancak kendi konum dışında, diğer konularda da sürekli dalga, alay ve kıskançlık içerikli cevaplar yazan arkadaşların gerçek hayatında çok mutsuz, ezik ve görünmez olduğunu düşünüyorum. Kişilere saldırı dili kullanmak yerine konu odaklı ve düzgün cevaplarınız olsa, herkese en azından ufak bir şey katabilirsiniz. Ancak bu şekildeki davranış, üslup ve itici tavırlarınızla kadınları bu forumdan uzaklaştırıyorsunuz. Sizin gibiler yüzünden insanlar konu açtığına pişman oluyor ve üyelik iptali yaptırıyor bence.

O yüzden sizin gibileri dikkate almamayı öğrendim. Siz kendi aranızda bir grup olarak gülüp eğlenebilir kendi acılarınızı unutabilirsiniz.

Şurada 10 sayfa mesaj varsa 9 sayfası sizin hiçbir işe yaramayan, ego tatmini yapmaya çalıştığınız mesajlardan ibaret.
Niyetini ben burdan anladım. Normal insanlar olarak biz şikayetçi oluruz. Siz bunu nasıl düşünemiyorsunuz? Adam toplayın dövdürün veya.

Bazi şeyleri eksik anlatiyor bence ve sanki herkes durduk yere basina toplaniyor gibi gorunuyor ve anlamsiz geliyor tabi. 😀
Kaç kişi sosyal medyadan rastgele mesaj atan biriyle "belki farklidir" bir aşk doğar sohbete girer ki?
Boyle yaparsa boyle seyler olabilir.
evet sohbete girmiş zaten adamla
yaşını biliyor bekar olduğunu biliyor vs sormadan nasıl öğrensin bunları
dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama ilk mesajında, niyetini bilmiyorum gibi bişi demiş
niyetini nasıl bilmiyor bu da ilginç yani tanışmak isteyen adamla sohbete girip
adam evine gelmek istiyorum diyorsa nasıl bi niyeti olabilir :)
hayır yani şu konuyu açarken "sosyal medyadan biri yazdı, benimde ilgimi çekti sonuçta artık bekar bi kadınım
adamla biraz sohbet ettik sonrasında ben bana uygun olmadığını düşünüp tanışma talebini reddettim
bunun üzerine ısrarcı olup evime bile gelmek istedi adreslerini biliyorum şeklinde tehdit etti
tedirgin oluyorum" şeklinde yazsa bu kadar alaya alınmazdı
en azından ben daha farklı bi yorum yazardım
bu duruma nasıl engel olabilirim demiş bi de
tanımadığı tiplerin mesajlarını cevapsız bırakması yeterli yani engel olmak için

74 bildirimin hepsine bakamayacağım. Yalnız bir iki tanesine baktım. Milli Eğitim Bakanlığı'nın Türkçe notuyla geçme şartını getirmesi çok iyi olmuş. Çünkü okuduğumuzu anlamıyoruz. Bu gerçek bu konuda aşikar olmuş. Ben kendimle alakalı bir konu açtım fakat çoğunluk alakasız bir şekilde ve olumsuz olarak üzerine alınmış. Gerçekten çok şaşırıyorum bazı mesajlara.

Açtığım konuyla alakalı yanlış düşündüğüm bir şeyler varsa onları dile getirirsiniz ya da bir öneriniz varsa onu yazarsınız. Bunu kişisel saldırı haline dönüştürmeniz çok garip. Aslında garip değil genel olarak bir kısmının tavrı böyle. Diğerleri de modaya uyuyor gibi geliyor.
Çok haklısın Began'cım
30 yasında senden 15 yaş küçük bir kamu memuru irkekin niyetini bilmeyip bize sorman, eski konunda da aynı minvalde yakındıgın derdine istinaden sana yazılanları zerre anlamadığını göstermiş ve 3 çocukla nasıl olmuşsa hala peçeteden kendi imkanları ile doğmaya çalışan bir optimist (çünkü dünya düzeni bu kadar iyi niyete çok fazla) olarak tekrar bize sormuşsun.
Oysaki biz sana bunu künefeyle anlattık.
Saksafonla anlattık.
Saksıyla anlattık.
Klaksonla anlattık.
İkidir aynı konuyla buraya gelip ''Niyetini bilmiyore'' diyerek türkçe dersinden anlamanız kıt diye sınıfta bıraktığın kadınlara sana bir şeyleri anlatma gayretine 100 verip beklemen de ayrı bir ironi tabikisi.

Yaşıtım biri olsa belki tanışmayı kabul edebilirim ama en az 15 yaş küçük biri olmaz. İmkansız ve saçma.
şimdi ayıp olacak ama kocaman ohaaaa demek istiyorum
daha yeni boşandın began bu ne hız ve ne cesaret
ya biri seni işletiyorsa? iyi misin sen?

74 bildirimin hepsine bakamayacağım. Yalnız bir iki tanesine baktım. Milli Eğitim Bakanlığı'nın Türkçe notuyla geçme şartını getirmesi çok iyi olmuş. Çünkü okuduğumuzu anlamıyoruz. Bu gerçek bu konuda aşikar olmuş. Ben kendimle alakalı bir konu açtım fakat çoğunluk alakasız bir şekilde ve olumsuz olarak üzerine alınmış. Gerçekten çok şaşırıyorum bazı mesajlara.

Açtığım konuyla alakalı yanlış düşündüğüm bir şeyler varsa onları dile getirirsiniz ya da bir öneriniz varsa onu yazarsınız. Bunu kişisel saldırı haline dönüştürmeniz çok garip. Aslında garip değil genel olarak bir kısmının tavrı böyle. Diğerleri de modaya uyuyor gibi geliyor.
Sanki bilmiyordun açtığın konunun nasıl karşılanıp, tepki alacağını.
Öneriymis.
Çok şaşırıyormuş.
Safa yatmaya çalışmanda çok komik.
Zeka seviyesi düşük konulardan vazgeç biraz acabaya düşür buradakileri bir dahakine.
Belki geçer şaşkınlığın.

Son düzenleme:

Began Hanım, ben eskiden edebiyat öğretmeniydim. Şu an kamuda memurum. Okuduğumu çok iyi anlıyorum. Sizi hiç tanımıyorum. Herkes sizi yadırgarken ben size dinleyeceğimi yazdım, beni hiç iplemediniz. eski konularınızı bilmediğim için bu konunuzda yorum yapamadım, eski konularınıza profil kısıtlamanızdan dolayı bakamıyorum. Bu mesajı hiç üstüme alınmadım :63: KudrAlobar KudrAlobar sen üstüne alın, sen kadın düşmanısın :KK53: C Calcifer de bildiğim kadın düşmanlarından :KK53:

Anket olsa keşke oylasak .. ben 74 bildirimin hepsini okuduguna eminim 🤭

Sadece o yüzden değil. Evlenene kadar hiç flört, sevgili vb tecrübem olmadı. Bu duyguları yaşamak istiyorum günü geldiğinde, doğru kişiyle. Ancak nasıl bulunur, nasıl tanışılır, bilmiyorum.
Evlenene kadar hiçbir bir erkekle bu şekilde bir iletişimim olmadı. Ailem çok katıydı bu konuda. Gerçekten bu içerikteki kadın erkek ilişkilerinin cahiliyim. Kısaca Sevmek ve sevilmek istiyorum ama bunun nasıl başladığını, nasıl ilerlediğini bilmiyorum.
Maaşla mı yapılıyor acaba?

Began Hanım, ben eskiden edebiyat öğretmeniydim. Şu an kamuda memurum. Okuduğumu çok iyi anlıyorum. Sizi hiç tanımıyorum. Herkes sizi yadırgarken ben size dinleyeceğimi yazdım, beni hiç iplemediniz. eski konularınızı bilmediğim için bu konunuzda yorum yapamadım, eski konularınıza profil kısıtlamanızdan dolayı bakamıyorum. Bu mesajı hiç üstüme alınmadım :63: KudrAlobar KudrAlobar sen üstüne alın, sen kadın düşmanısın :KK53: C Calcifer de bildiğim kadın düşmanlarından :KK53:

Bak şu yorumun muhteşemliğine. Nerede düşmanlık var :63:

Hemen biriyle ilişki yaşayacak kadar kendiniz hazır mı hissediyorsunuz. Kaldı ki bu kadar kolay nasıl size yazabiliyorlar. Ev adresini biliyorum dediği anda şikayetçi olacağınızı söyleyip engellemeniz lazım. Madem küçük yer böyle adamlara cevap verdiğiniz kulaktan kulağa kolay yayılır. Orada adınız çıkar benden söylemesi

Bence sen kendinle ilgili konu açmadın
Burdaki üyelere laf atmak amaclı actin bundan da büyük keyif aldın

Ara ara yazıp halen kışkırtıcı yazmaya devam ediyorsun

Yeni boşanmış birinin eğer evliyken sevgilisi yoksa boşandıktan sonra erkek görmek istemez bu işlere girmek istemez yanlız kalmak ister biraz atlatmak ister bir düzen kurmak ister

Heleki 45 yaşında 3 çocuklu bir kadın gururlu olur olgun olur duruşu olur

Birileri mesaj attı memur evime geldi demez

Yanı dul oluyorsun ve dullara böyle yapıyorlar der gibi ama gel gelelim bu işler böyle değil

Bir kadın boşanmış ise dünya güzeli zengini olsun kendini bilen kendine saygısı olan biri ise

Kimse yanına yaklaşamaz ama hiç kimse...

Siz ortalığı karıştırmak istediniz ...bunu da yaptınız ama kendinizin düştüğü durumun farkındamısınız bilmiyorum ..

Ozel hayatinizin detaylarina niye herkes sahip. 2.dir actiginiz konuyu okuyunca soyle tipler canlaniyor gozumde.nasil bir cevreniz var onu da anlamadim.
SmartSelect_20231123_162835_Chrome.jpg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X