Yıllar sonra bekar kadın olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cok yakın iki arkadaşım var, biri 7 yıl biri de 2 yıl oluyor bosanali. Öğretmeniz hepimiz. Bazen tanıştırma teklif edenler oluyor. Ama israrcilik, sosyal medyadan rahatsızlık verme, telefonla arayıp herhangi bir teklifte bulunma gibi durumlarla karşılaşmadık şimdiye kadar. Tabi biz buyuksehirdeyiz, yaşadığınız yerden de kaynaklanıyor olabilir. Ama üç çocuklu, yeni boşanmış, çalışan bir kadını yine kamuda çalışan bir erkeğin rahatsız etmesi, siz hayır dedikten sonra ısrarcı olması, evinin önüne kadar gelmesi bana absürt geldi açıkçası...

Ayyy ben de bu konudan çok muzdaribim ya. 18imden sonra sıraya dizildiler. Neyse birini seçtim güç bela evlendim çünkü diğerleri düğünü falan bastılar ay ne rezillikler ne rezillikler.
Hala belki boşanır diye sırada bekleyenler var. Bir de apartman bahçe kapısının önüne sıramatik koymuşlar olası bir boşanma durumunda hak yenmesin diye herkesin sıra numarası var. O yüzden kimse ilk sıraya beni al, beşinci sıraya onu koy demiyor. Bunu güzel düşünmüşler bence.

Kahve yapıp pencereden dışarıyı izlemek istesem bahçede dizilmiş umutla bekleyen adamları görüyorum. Çimleri hep ezdikleri için kurak toprağa döndü bahçe. Adam ekmişsin gibi görünüyor. Bu konu beni bir miktar üzüyor.

Bazen bu durumu kullanıyorum ne yalan söyleyeyim, markete pazara giderken sıra numarası söylüyorum birkaç tane, benimle gelip çantamı poşetimi taşıyorlar.
Geçen gün bahçede alkış sesleri yükseldi, noluyor diye bir baktım pasta kesmişler. Meğer aralarından biri bu ay içinde çantamı üç defa taşımış. Onu kutluyorlar.

Evliyken bu derece mağdurum, boşansam başımı alamam. Çok iyi anlıyorum sizi o yüzden. Hofff ne yapacağız biz yaa.

şimdi ayıp olacak ama kocaman ohaaaa demek istiyorum
daha yeni boşandın began bu ne hız ve ne cesaret
ya biri seni işletiyorsa? iyi misin sen?
İyidir zaar.
Bilemiyorum altan
İnsanın en içinde bitirdigi evlilikten bile çıktından sonra 3 çocugu ile hayata adapte olma süreci mantıklı diyerek özellikle altını çiziyorum mantıklı ve aklı selim insanların bir adaptasyon süreci olur.
Her kendisine atlayana ''acaba farklı mı'' diyerek bir ışık yakmaz.
3 çocugu var, elin ipsizi sapsızı evinin önüne geleyim konuşalım diyecek kadar sohbet edebilmiş ve hayırı bir cevap olarak kabul etmiyorum diyebilmişse önce çocuklarının can güvenliğini düşünür.
mimir diyi kiti bir siyi yiltinmiz diyi disiniyirim demez yani hhshs

Birinde okuldaki öğretmen sıraya geçiyordu, diğerinde sosyal medyadan mesaj atan devlet memuru kapına gelirim diyor.
Azıcık daha geliştir kendini Began, abaza tiplemesi değilde daha kültürlü, aklı başında kişiler uydur kendine asılan. Ben hikaye yazsam orada bile kendime yakıştırmam şu tipleri. Ha pazulu delikanlı vardı birde.
Nasıl bir fantezi dünyan varsa artık.

Ben de milletin abidik gubidik dilekçelerini okumaktan hık deseler aaaa aynı zamanda da zık vardı di mi diyecek duruma geldim. Evet zık diye bir şey varmış.

twitter'da gökçe hız diye bir kadın vardı. acaba bu hanım da gökçe hız mıdır?

Bu mesaj nedeniyle yönetimden alkış butonu eklenmesini istiyorum beğeni eksik kalıyor.

+1000
Ses tonu bile mesafe koyar insana benimde bu şekilde saygıyı geçecek durum yaşamadım Face Abaza mesajlara da cvp vermem . Farklı platformlardaki üyelerlede sizli bizli konuşurum hiç sorun yaşamadım heryere evliyim diye bağırmadan kısaca üslup çok önemli

Son düzenleme:
Kıskançlık içerikli cevaplar yazıyorsunuz demiş bir de. Kendi konusunu ayrı tutup diger konularda diyerek de belirtmiş ki beni kıskandınız havası estirmesin diye ama yemezler.
Peki şu forumda kim 45 yasında 3 çocuklu işe yaramayan bir herifi boşanmış ve yeni atanmış bir öğretmeni kıskanır ?
Kıskanacak olsam theblackswan kıskanırım yahu
Bir kere kadın güzel abi.
Yani hayatı dolu dolu da yaşıyor.
Baktıgımda maşallah da çekiyorum.
Ne yani şimdi ?

Son düzenleme:
şuan sosyal medyamda hesabım gizli ve onay vermeden kimse beni ekleyemiyor,abartmıyorum 1.000 küsr erkek takipçi duruyor ekranda ,onay vermediğim için ekleyemiyorlar.
minyon bir kadınım,yaşımı göstermiyrıum, 38 bedenim,3 çocuk doğurduğuma kimse inanmaz,profil resmim kendi gözlerim,gözlerimle döverim:) farklı bir giyim tarzım var ,hemen dikkat çeker, hatta moda ile de ilgilen deyip durur arkadaşlar bana, 3 üniv bitirdim, güzel bir işim var, cv desen dopdolu ,yani genel geçer standartlarda herkesin isteyebileceği bir profilim var.
ama tüm bunlara rağmen en ufak bir ima bile olmadı bu zamana kadar.
yok ,öyle kolay değil o işler
kadın istemesin hele,o anlamda bir adım dahi kimse yanaşamaz.
şu psikoljiyi kıramayan kadınlara üzülüyorum .
bunlara gerek varmı?
hem kendilerine hem etrafındakilere yük yeminle.
angelina olsan ne olur,açıkçası bana bu durumda biri yavşamış olsaydı ben kendimi sorgulardım,acaba bir hareketimden cesaret mi aldı diye?

Ben Yengeç diyorum

instagramdan hesap ayarlarına gir, orada arkadaşlarımdan başka kimse mesaj atmasın seçeneği var ona tıklayabilirsiniz. bundan sonra kimse mesaj atmaz size.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…