E şıkkı hepsi diyorum benYa gerçekten konu sahibi konunuzu yeni okuyorum editle beraber. Bakın ciddi cevaplayacagim . Size erkeklerin bu kadar hadsizce yazması için üç sebep olabilir .
1) Siz sınır bilmez bir şekilde aşırı flörtöz davrandığınız için adamlar Allahu Ekber deyip koşuyor
2) Ya siz dünyanın en güzel kadınsiniz gören dayanamiyor afrodizyak etkili falansiniz
3) cidden hayal dünyanızda böyle bir hayat yaşıyor ve buna inanıyorsunuz
Herhangi bir seçenekten biriyse bile çocuklarınız için ciddi guvenlik zafiyeti var konuda. Yani güzel bir kadın olduğuma inanıyorum beni geçin ben kadın olarak bakarken bile oha taş gibi dedigim kadınlarla çalıştım . Erkeklerin çoğunlukta olduğu işlerde . Onlar bile böyle şeylerle karşılaşmadı. Siz yani yasiniz olmuş 45 üç tane çocuk doğurmuşsunuz neden yapıyorsunuz.? Hangi manyakları pesinize takiyorsunuz ya da ne yaşıyorsunuz bilmiyorum ama lütfen kendinize gelin
Niyetini ben burdan anladım. Normal insanlar olarak biz şikayetçi oluruz. Siz bunu nasıl düşünemiyorsunuz? Adam toplayın dövdürün veya.Merhaba Hanımlar,
Bugün doğum günüm. Yeni yaşıma bekar girmekten çok memnunum. Ancak alışmam, yeniden öğrenmem gereken şeyler var galiba.
Geçen gün kamu kurumunda çalıştığını söyleyen biri sosyal medya hesabım üzerinden bana ulaştı ve tanışmak istediğini söyledi. Kendisi de bekarmış ve 30 yaşındaymış. Benden çok küçük ve tanımadığım biri olduğu için reddettim. Ancak hayır kelimesini kabul etmediğini, evimin önüne kadar gelip benimle yüz yüze görüşmek istediğini söyledi. Ev ve iş adresimi bildiğini söyleyince tedirgin oldum.
Niyetini bilmiyorum. Kamuda çalıştığı için aşırı bir hareket yapmaktan çekineceğini düşünüyorum. Bu durumlara nasıl engel olacağım konusunda fikirler istiyorum hanımlar.
Zoraki edit: Sert kırıcı veya empati gereği duymadan sadece konuyla alakalı doğrudan fikirlerini yazanlara sonsuz saygı duyuyorum.
Ancak kendi konum dışında, diğer konularda da sürekli dalga, alay ve kıskançlık içerikli cevaplar yazan arkadaşların gerçek hayatında çok mutsuz, ezik ve görünmez olduğunu düşünüyorum. Kişilere saldırı dili kullanmak yerine konu odaklı ve düzgün cevaplarınız olsa, herkese en azından ufak bir şey katabilirsiniz. Ancak bu şekildeki davranış, üslup ve itici tavırlarınızla kadınları bu forumdan uzaklaştırıyorsunuz. Sizin gibiler yüzünden insanlar konu açtığına pişman oluyor ve üyelik iptali yaptırıyor bence.
O yüzden sizin gibileri dikkate almamayı öğrendim. Siz kendi aranızda bir grup olarak gülüp eğlenebilir kendi acılarınızı unutabilirsiniz.
Şurada 10 sayfa mesaj varsa 9 sayfası sizin hiçbir işe yaramayan, ego tatmini yapmaya çalıştığınız mesajlardan ibaret.
evet sohbete girmiş zaten adamlaBazi şeyleri eksik anlatiyor bence ve sanki herkes durduk yere basina toplaniyor gibi gorunuyor ve anlamsiz geliyor tabi.
Kaç kişi sosyal medyadan rastgele mesaj atan biriyle "belki farklidir" bir aşk doğar sohbete girer ki?
Boyle yaparsa boyle seyler olabilir.
Çok haklısın Began'cım74 bildirimin hepsine bakamayacağım. Yalnız bir iki tanesine baktım. Milli Eğitim Bakanlığı'nın Türkçe notuyla geçme şartını getirmesi çok iyi olmuş. Çünkü okuduğumuzu anlamıyoruz. Bu gerçek bu konuda aşikar olmuş. Ben kendimle alakalı bir konu açtım fakat çoğunluk alakasız bir şekilde ve olumsuz olarak üzerine alınmış. Gerçekten çok şaşırıyorum bazı mesajlara.
Açtığım konuyla alakalı yanlış düşündüğüm bir şeyler varsa onları dile getirirsiniz ya da bir öneriniz varsa onu yazarsınız. Bunu kişisel saldırı haline dönüştürmeniz çok garip. Aslında garip değil genel olarak bir kısmının tavrı böyle. Diğerleri de modaya uyuyor gibi geliyor.
şimdi ayıp olacak ama kocaman ohaaaa demek istiyorumYaşıtım biri olsa belki tanışmayı kabul edebilirim ama en az 15 yaş küçük biri olmaz. İmkansız ve saçma.
Sanki bilmiyordun açtığın konunun nasıl karşılanıp, tepki alacağını.74 bildirimin hepsine bakamayacağım. Yalnız bir iki tanesine baktım. Milli Eğitim Bakanlığı'nın Türkçe notuyla geçme şartını getirmesi çok iyi olmuş. Çünkü okuduğumuzu anlamıyoruz. Bu gerçek bu konuda aşikar olmuş. Ben kendimle alakalı bir konu açtım fakat çoğunluk alakasız bir şekilde ve olumsuz olarak üzerine alınmış. Gerçekten çok şaşırıyorum bazı mesajlara.
Açtığım konuyla alakalı yanlış düşündüğüm bir şeyler varsa onları dile getirirsiniz ya da bir öneriniz varsa onu yazarsınız. Bunu kişisel saldırı haline dönüştürmeniz çok garip. Aslında garip değil genel olarak bir kısmının tavrı böyle. Diğerleri de modaya uyuyor gibi geliyor.
Hem de 70 puanla atanmış, bize de 70 puanla Türkçe dersi veriyorBegan 45 yasinda mi?
45 yaşında öğretmen atamasi oluyor mu? Bilmedigimden soruyorum?
Began Hanım, ben eskiden edebiyat öğretmeniydim. Şu an kamuda memurum. Okuduğumu çok iyi anlıyorum. Sizi hiç tanımıyorum. Herkes sizi yadırgarken ben size dinleyeceğimi yazdım, beni hiç iplemediniz. eski konularınızı bilmediğim için bu konunuzda yorum yapamadım, eski konularınıza profil kısıtlamanızdan dolayı bakamıyorum. Bu mesajı hiç üstüme alınmadım74 bildirimin hepsine bakamayacağım. Yalnız bir iki tanesine baktım. Milli Eğitim Bakanlığı'nın Türkçe notuyla geçme şartını getirmesi çok iyi olmuş. Çünkü okuduğumuzu anlamıyoruz. Bu gerçek bu konuda aşikar olmuş. Ben kendimle alakalı bir konu açtım fakat çoğunluk alakasız bir şekilde ve olumsuz olarak üzerine alınmış. Gerçekten çok şaşırıyorum bazı mesajlara.
Anket olsa keşke oylasak .. ben 74 bildirimin hepsini okuduguna eminim74 bildirimin hepsine bakamayacağım. Yalnız bir iki tanesine baktım. Milli Eğitim Bakanlığı'nın Türkçe notuyla geçme şartını getirmesi çok iyi olmuş. Çünkü okuduğumuzu anlamıyoruz. Bu gerçek bu konuda aşikar olmuş. Ben kendimle alakalı bir konu açtım fakat çoğunluk alakasız bir şekilde ve olumsuz olarak üzerine alınmış. Gerçekten çok şaşırıyorum bazı mesajlara.
Kendisinin yalancısıyızBegan 45 yasinda mi?
Eskiden yaş sınırı vardı ama kaldırıldı o,yani atanabiliyorBegan 45 yasinda mi?
Sadece o yüzden değil. Evlenene kadar hiç flört, sevgili vb tecrübem olmadı. Bu duyguları yaşamak istiyorum günü geldiğinde, doğru kişiyle. Ancak nasıl bulunur, nasıl tanışılır, bilmiyorum.
Maaşla mı yapılıyor acaba?Evlenene kadar hiçbir bir erkekle bu şekilde bir iletişimim olmadı. Ailem çok katıydı bu konuda. Gerçekten bu içerikteki kadın erkek ilişkilerinin cahiliyim. Kısaca Sevmek ve sevilmek istiyorum ama bunun nasıl başladığını, nasıl ilerlediğini bilmiyorum.
Began Hanım, ben eskiden edebiyat öğretmeniydim. Şu an kamuda memurum. Okuduğumu çok iyi anlıyorum. Sizi hiç tanımıyorum. Herkes sizi yadırgarken ben size dinleyeceğimi yazdım, beni hiç iplemediniz. eski konularınızı bilmediğim için bu konunuzda yorum yapamadım, eski konularınıza profil kısıtlamanızdan dolayı bakamıyorum. Bu mesajı hiç üstüme alınmadımKudrAlobar sen üstüne alın, sen kadın düşmanısın C Calcifer de bildiğim kadın düşmanlarından
Hemen biriyle ilişki yaşayacak kadar kendiniz hazır mı hissediyorsunuz. Kaldı ki bu kadar kolay nasıl size yazabiliyorlar. Ev adresini biliyorum dediği anda şikayetçi olacağınızı söyleyip engellemeniz lazım. Madem küçük yer böyle adamlara cevap verdiğiniz kulaktan kulağa kolay yayılır. Orada adınız çıkar benden söylemesi
Özür dilerimBak şu yorumun muhteşemliğine. Nerede düşmanlık var
Bence sen kendinle ilgili konu açmadın74 bildirimin hepsine bakamayacağım. Yalnız bir iki tanesine baktım. Milli Eğitim Bakanlığı'nın Türkçe notuyla geçme şartını getirmesi çok iyi olmuş. Çünkü okuduğumuzu anlamıyoruz. Bu gerçek bu konuda aşikar olmuş. Ben kendimle alakalı bir konu açtım fakat çoğunluk alakasız bir şekilde ve olumsuz olarak üzerine alınmış. Gerçekten çok şaşırıyorum bazı mesajlara.
Alanı ne acaba biliyor musunuzHem de 70 puanla atanmış, bize de 70 puanla Türkçe dersi veriyor