Yıllar sonra bekar kadın olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen kocası kendisiyle birlikte olmak istemeyen ya da olamayan üye değil misin? Son paragrafa istinaden konuşuyorum.kişi kendinden bilirmiş işi.hemen altına böyle bir açıklama eklemen de manidar.kocaya kendini beğendirememiş abuk sabuk olaylarla ego kasma peşindesin koskoca kadın olarak.ilişki ilişki erkek erkek diye diye kafayı yedik haa hepimiz iyice.niye böyle oldu bizim ülkenin kadınları ya.tümden tozuttuk hepimiz istediğiniz kadar inkar edin valla.allah hepimize şifa versin.eskiden namus namus diye kafayı bozarlardı şimdi hep daha çok daha çok, en çok bana diyerek şimdi bana da saldırıp eziklemeye çalışacaksınız ama benim dediklerimi doğrulamış olacaksını.bu arada en başta kafayı yiyen de benim zaten.en azından açık sözlüyüm.eskiden dertleşme mekanıydı şimdi en çok erkeği kim ayartmış ya da ayartacak yarışına döndü forum.hepimize allahtan şifa diliyorum

Son düzenleme:

Yok konu sahibi boşandı
Avukat 200 bin istedi
Sonra başka avukat buldu boşandı
3 çocuğu var

eli yüzü düzgün işi gücü olan her kadına sosyal medyadan mesaj da gelir
ortamlarda dikkat çeken bi tipse mutlaka bakan eden de olur bunları yadırgamıyorum
anlatırken hikayeye ekleme yapılan kısımlar çok sırıtıyor
hayatın akışına ters şeyler anlatılıyor
ve her erkeğin kendisine bu şekilde yaklaştığını iddia etmesiyle patlıyor hikaye
ha mutlaka sarkıntılık eden , aşırı ilgi gösteren, ağzının içine düşen birileri tek tük olabilir
ama hepsinden aynı muameleyi gördüğünü iddia etmesi inandırıcı değil
hanımefendinin boşanma aşamasında olduğunu bütün kurum duymuş mesela her ne hikmetse
koca kurumda kimsenin işi gücü yok began'ın boşanmasını konuşuyorlar
hepsi sıraya giriyor pusuda bekliyor minvalinde hikayeler falan
geçiniz yani
ya hikaye baştan sona yalan yada kendisi adamlara sürekli yeşil ışık yakıyor kendisi sinyal veriyor adamlar da geliyor
sonra aa böyle oldu diye anlatıyor kendisi hiçbişey yapmamış gibi
başka bi ihtimali yok

İlk kez haklı olduğun kısımlar var
Daha boşandığı 1 ay olmayan 45 yaşında 3 çocuk annesi kadın flört de flört diyor. Bazılarınız gerçekten kafayı bozmuş haklıymışsın ferhans

1.5 yıldır bekar bir kadınım. Ama baş edemediğim hiç bir şey olmadı. Asılan olmuyor mu illaki oluyor ama ona karşı tavrımı görünce tabiki duruyor. Bu kadar abartılacak bir durum görmüyorum ben üstelik benim yaşadığım yer ufak bi yer bende kamu kurumumda çalışıyorum çokta aktif bir yaşamım var. Siz tavrınızı koyduktan sonra kimse bişey yapamaz.

Ayni kişiden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama en son fake cikan bir uyeden hic beklemiyordum cunku forumda başkalari da gercek oldugunu destekliyordu ve gercekte gorustuklerini. Filam.
En beceriklisi senin aklına gelen zaten djdjdjdj yıllarca işletme yapmış ama benim dediğim fake değildi, daha doğrusu onu sorgulayacak kadar done vermedi , tadında bıraktı.

Yanlış alinti

Bu üye takıntılı, gerçekdışı konuları olan, akıl sağlığı yerinde olmayan bir üye.

Şimdi biraz eski konularınıza baktım doktor olayı sonra pazılarını gösterme mevzuları falan üzgünüm ama çok abes biraz sakinleşin. evet boşanmış olabilirsiniz ama çoğu kişi hepsini gerçek sanıp vaktinden ayırarak sizin yanınızda olmaya çalışmış eğer üç çocuğunuz varsa ve boşandıysanız lütfen hemen sudan çıkmış balık gibi birileriyle flörtleşmeye başlamayın. İnstagramdan mesaj isteklerini kapatın kimse size kaşınız gözünüz için yazmıyor. Üç çocuklu bir anneye böyle ısrarla neden yazsınlar? Biraz sakinleşin kendiniz için değilse bile evlatlarınız için çünkü onlar zarar görür.

ben niye göremiyom şu eski konuları ya? Bende profili kısıtlı gözüküyor. beni mi engelledi acaba hiç daha muhatap olmamışken?
böyle giderse “Kadının kurdu kadındır”daki kurt olmama az kaldı

En beceriklisi senin aklına gelen zaten djdjdjdj yıllarca işletme yapmış ama benim dediğim fake değildi, daha doğrusu onu sorgulayacak kadar done vermedi , tadında bıraktı.

O kisiyi bilmiyorum. Ben fake yakalayabilecek kadar hatirlamiyorum konulari galiba cook buyuk olay olmus olmasi lazim. Bahsettigim kişinin fake cikmasini da kirk yil sonra ogrendim olay olup bittikten sonra.
Began baska konularina yorum yapmisimdir belki ama hatirlamiyorum suan insanlar yazdikca hatirliyorum bazi konularini.

Bir de herkes sıra olmuş gibi anlatiyor ama bu konuda mesela adamin calistigi yeri vs biliyor. Ee karsiliginda kendi de demistir su civardayim, suralarda calisiyorum yani belli ki bir sohbet olmus kimse durduk yere ev adresini cikartip evine gelmeye calismiyor yani.

Bu işleri başina acan yine biraz da kendisi ondan hep O nun basina geliyor gibi oluyor aslinda.
Flort aramasi var yani.

Kimse size pazularini gostermiyor, 200 bin milyor tl'lik avukatlarla dolandirilmiyorsunuz diye hepiniz began'i kiskaniyorsunuz artik itiraf edin.

Yalnız kadin oyle guzel bir pp koymus ki, asiri ciddi gerçekçi hissettiriyor, yemin ederim o pp yuzunden uzun sure kendisini cok ciddiye aldim.

Bence konu sahibi boşanma travmasını atlatamıyor bir türlü.sürekli kendine değerli olduğunu hissettirebilmek için erkek peşinde koşma ihtiyacı hissediyor.keşke bu derece olgunlaşmamış kişiler çocuk yapmasa.ondan sonra 12, 13 yaşında ergen çocuklar anayı babayı adam etmeye uğraşıyor erkenden büyümek zorunda kalıp.

Aynen spam da kalıyor benimde
Bizim garipsedigimiz daha ilk mesajinda söyledikleri (!)...15 yaş küçük bekar adamın daha boşandığı ayda 3 çocuklu kadina evin önüne geleceğim kabul etmezsen diye ilanı aşk etmesi
Uuuu yahşi cazibe çok kiskaniyozz çook

Hayir began gonul eglendirme denilen olay icinde kotu bir tercih degil mi .3 cocuklu kadinla ne ara cinsellik yasicaksin hani adam yaziyor desek beklentisi ne adamin .gece cocuklar uyuduktan sonra mi adam eve gelcek yada cocuklar uyutulup otele mi gidilecek tovbe est hic mantikli degil .hadi gezelim eglenelim desen cocuklarla mi gezcek bu 30 yasinda adam .valla ben iki cocugumla gezerken beynim akmis sekilde eve donuyorum .Hani aileler eski es falan ayri yerde olsa beganin bos gunu olur da suan cocuklardan ayri hic zamani yok ki .Bu devirde insanlar kendine cocuk yapmiyor deli gibi asik olmadiktan sonra yada kendinin eski bir evlilikten cocugun yoksa 3 cocuklu anneyi tercih etmezsin yani mantik orgusunde hata var .Para desen o da yok beganda

Altındanmış onunki

işte bi aranma sonucu böyle olayları yaşamakla
durduk yere durup dururken bunları yaşamak arasında fark var bence

acaba kendisi mi gel gel yapıyor adamlara ve sonrasında işler bu noktaya gidiyor
gel gel yaparsan herkes gelir sonuçta :) slogan gibi oldu ahaha
çünkü arayan belasını da bulur mevlasını da

Yalnız kadin oyle guzel bir pp koymus ki, asiri ciddi gerçekçi hissettiriyor, yemin ederim o pp yuzunden uzun sure kendisini cok ciddiye aldim.
PP deki kadın meşhur dizisinde çok çılgın hatta uzaylı çıktı sevgilisi belki onu örnek alıyordur
Oyy oyy köfte dudak Kim Soo Hyun nerde burada öylesi

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-23-15-26-08-760-edit_com.android.chrome.jpg
    107,6 KB · Görüntüleme: 65
Bu yazdığınız bana çok tehlikeli geldi. Eğer duygularınızla hareket ediyor iseniz muhtemelen yanlış ilişkiler yaşayacaksınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…