- 30 Mart 2023
- 3.371
- 9.918
Kendi paralel evreninde düne kadar kocasinin her dediğine he he dedim geçtim diyen kadından ezik damgası da yedik yaKıskanç, mutsuz, haset, fesat ve türevleri ilan edildiysek oturduğumuz yerden, bu konu yeterli olgunluğa erişmiştir. Olmuşsun sen. Hayırlı olsun.
Ne veriyorum kızzzHiç bekar kadın vaybı vermiyorsun
Maksat bu muhabbetler olsun işte.Bana yazılsa valla gururum incinir.
Bilmiyorum 3 çocuklu kadın olarak boşanmış olsam elbette etrafımda bu tip insanlar olacaktır ama tutup nasıl engellerim ecebağğğ diye de sormam yani.
N'apacağımı bilmiyor olamam herhalde :)
3 çocugum var yazanlara yürüyenlere koşanlara şans vermek istiyorum ne yapmam lazım diye sorsa fikrini yazar herkes.
Wlrlwşdle şu yorumu görünce çok güldüm. Sonra bu konuyu okumalıyım diyip buldum. Konuyu okuyunca daha çok güldüm. ya bu nasıl konu? Began Allah senin iyiliğini versin, adam johnny bravo muydu?Begana kocasının yanında pazularını gösteriyor, asılıyorlardi daha evliyken.
Kadın boşanmış daha neler olur neler.
Yorumlari henüz okumadım ama kiskanc kadınlar konuya inanmamazlik etmemişlerdir umarım.
Selam hanımlar.
Çalışmaya başladım. İşe girmek için evrakları hazırlama safhasını eşimle beraber hallettik. Bir kurumda belge sırası beklerken orada bizim işle ilgilenen çalışan, bizimle sohbet etmeye başladı. Sonra tüm konuşmayı benimle yaptı ve hiç alakasız bir şekilde spor yaptığından bahsedip, tişörtünün kollarını sıyırıp kaslarını göstermeye başladı. Şaşkınlıkla eşime döndüm. Eşim gülerek adamı dinlemeye devam etti. Ben rahatsız oldum. Öğleden sonra belgeyi almaya geliriz dedim kalktım.
Eşim bu durumu hiç umursamadı.
Neyse geçen gün maaşları alınca gelir gider hesabı yaparken bana kurduğu cümle şu: Para kazanmaya başlayınca özgüven patlaması yaşadın galiba. Tartışma çıktı haliyle.
Para söz konusu olunca tartışma çıkaran adam, yukarıdaki olayda dut yemiş bülbüldü.
Evli,mutlu,çocukluNe veriyorum kızzz
Seksli meksli ne yaNeyse ben fikrimi yaziciiim.
Şimdi began hanımcımcım.
3 çocukla bir erkekle kendi evinde görüşemezsin.
Cafelerde buluşmaya çalışsan hani küçük yer ya herkeşler seni tanıyor ya oooo neler derler neler, o sebeble buluşamazsın da.
Amacın seks ise ya onun evine ya da ilçe dışında bir otelde seks yapabilirsiniz.
Yok amacın sanalda aşk meşk ise bari başka hesap aç oradan yazış sen oldugun anlaşılmasın, tehdit ederse salağa yatarsın.
Telefonunu sakın verme telefonda olur ki seksli meksli şeyler konusursun sen oldugun ortaya çıkar.
Odaya girdiğimde pazularını okşuyorduWlrlwşdle şu yorumu görünce çok güldüm. Sonra bu konuyu okumalıyım diyip buldum. Konuyu okuyunca daha çok güldüm klöskmd ya bu nasıl konu? Began Allah senin iyiliğini versin, adam johnny bravo muydu?
Evet çok doğru bu, benim artık arkadaş olmadığım bir arkadaşım böyleydi. Başka bir arkadaşa benim yanımda geçen olayı anlatıyor "adını söyledi surda çalışıyormuş gözünü benden ayırmadı üstüme düştü sırf ben duyayım diye birkaç kere evlenmek istediğini söyledi " gibi anlattı ben şaşırdım. O çocuk düzgün biridir nasıl öyle davranmış dedim sende yanımızdaydın ya dedi. Çocuk arkadaşıma hayatta bakmaz, aşırı yakışıklı, aşırı düzgün bir çocuk karşı cinste aradığı kriterlerin yüzde biri yok arkadaşımda ama kız öyle bı anlatti ki başkası duysa kıza vurulmuş derdihep bi herkes bana aşık herkes bana yürüyor modunda
ben hiç inandırıcı bulmuyorum
sizi gibi herkes benim peşimde sendromu yaşayan 2 kız arkadaşım var
ne zaman konuşsak maşallah yürümeyen kalmamış oluyor hepte bi "aman ben istemiyorum ama karşı taraf
çok ısrarcı" modundalar
Merhaba Hanımlar,
Bugün doğum günüm. Yeni yaşıma bekar girmekten çok memnunum. Ancak alışmam, yeniden öğrenmem gereken şeyler var galiba.
Geçen gün kamu kurumunda çalıştığını söyleyen biri sosyal medya hesabım üzerinden bana ulaştı ve tanışmak istediğini söyledi. Kendisi de bekarmış ve 30 yaşındaymış. Benden çok küçük ve tanımadığım biri olduğu için reddettim. Ancak hayır kelimesini kabul etmediğini, evimin önüne kadar gelip benimle yüz yüze görüşmek istediğini söyledi. Ev ve iş adresimi bildiğini söyleyince tedirgin oldum.
Niyetini bilmiyorum. Kamuda çalıştığı için aşırı bir hareket yapmaktan çekineceğini düşünüyorum. Bu durumlara nasıl engel olacağım konusunda fikirler istiyorum hanımlar.
Zoraki edit: Sert kırıcı veya empati gereği duymadan sadece konuyla alakalı doğrudan fikirlerini yazanlara sonsuz saygı duyuyorum.
Ancak kendi konum dışında, diğer konularda da sürekli dalga, alay ve kıskançlık içerikli cevaplar yazan arkadaşların gerçek hayatında çok mutsuz, ezik ve görünmez olduğunu düşünüyorum. Kişilere saldırı dili kullanmak yerine konu odaklı ve düzgün cevaplarınız olsa, herkese en azından ufak bir şey katabilirsiniz. Ancak bu şekildeki davranış, üslup ve itici tavırlarınızla kadınları bu forumdan uzaklaştırıyorsunuz. Sizin gibiler yüzünden insanlar konu açtığına pişman oluyor ve üyelik iptali yaptırıyor bence.
O yüzden sizin gibileri dikkate almamayı öğrendim. Siz kendi aranızda bir grup olarak gülüp eğlenebilir kendi acılarınızı unutabilirsiniz.
Şurada 10 sayfa mesaj varsa 9 sayfası sizin hiçbir işe yaramayan, ego tatmini yapmaya çalıştığınız mesajlardan ibaret.
Aa kiz kendime haksizlik etmisim. Konumumdan bulup olduğum bara pesimden gelip mesaj atan sapigim vardi ya benim. Sonra yanımdakileri gorunce geri geri basıp donmustu.33 yasinda profesyonel bekar kadınım, evime gelecek kadar göz koyan olmadi.
Gece yastigima sarilip ağlayacağım
Konunuzun gerçek olup olmadığından bağımsız olarak, bence sizinle aynı çevredeki bekar kızlardan daha fazla istek görmeniz bana normal geldi açıkçası. Şimdi ideal olanı/olması gerekeni konuşursak evet evlenmiş boşanmış, çocuklu bir kadın da sonrasında aşık olabilir, ciddi ilişkiler yaşayabilir. Fakat mevcut durumu konuşursak, ailelerin ve kültürel kodların bu kadar baskın olduğu, "birey" olma bilincinin çok düşük olduğu bu topraklarda ben bir erkeğin boşanmış ve çocuklu kadına cinsellik, vakit geçirmek dışında yaklaşacağına inanmıyorum. İstisnalar vardır, evet ama onda da başka parametreler olabilir. Sizin 3 çocuğunuz var, tek çocuğunuz olsa da bakış açısı olarak farklı olmazdı. Bu ekonomik krizde, insanlar hem çalışan hem bekar kadınlarla evlenirken defalarca sorun yaşıyor, maddi manevi sorumluluklar açısından bir de bir erkek olarak (bizim kültürümüzde kadın çalışsa da evin sorumluluğu erkeğe yüklenir) bir başkasından olan çocuk/çocukların sorumluluğunu almak bence delilikle eşdeğer.Merhaba Hanımlar,
Bugün doğum günüm. Yeni yaşıma bekar girmekten çok memnunum. Ancak alışmam, yeniden öğrenmem gereken şeyler var galiba.
Geçen gün kamu kurumunda çalıştığını söyleyen biri sosyal medya hesabım üzerinden bana ulaştı ve tanışmak istediğini söyledi. Kendisi de bekarmış ve 30 yaşındaymış. Benden çok küçük ve tanımadığım biri olduğu için reddettim. Ancak hayır kelimesini kabul etmediğini, evimin önüne kadar gelip benimle yüz yüze görüşmek istediğini söyledi. Ev ve iş adresimi bildiğini söyleyince tedirgin oldum.
Niyetini bilmiyorum. Kamuda çalıştığı için aşırı bir hareket yapmaktan çekineceğini düşünüyorum. Bu durumlara nasıl engel olacağım konusunda fikirler istiyorum hanımlar.
Zoraki edit: Sert kırıcı veya empati gereği duymadan sadece konuyla alakalı doğrudan fikirlerini yazanlara sonsuz saygı duyuyorum.
Ancak kendi konum dışında, diğer konularda da sürekli dalga, alay ve kıskançlık içerikli cevaplar yazan arkadaşların gerçek hayatında çok mutsuz, ezik ve görünmez olduğunu düşünüyorum. Kişilere saldırı dili kullanmak yerine konu odaklı ve düzgün cevaplarınız olsa, herkese en azından ufak bir şey katabilirsiniz. Ancak bu şekildeki davranış, üslup ve itici tavırlarınızla kadınları bu forumdan uzaklaştırıyorsunuz. Sizin gibiler yüzünden insanlar konu açtığına pişman oluyor ve üyelik iptali yaptırıyor bence.
O yüzden sizin gibileri dikkate almamayı öğrendim. Siz kendi aranızda bir grup olarak gülüp eğlenebilir kendi acılarınızı unutabilirsiniz.
Şurada 10 sayfa mesaj varsa 9 sayfası sizin hiçbir işe yaramayan, ego tatmini yapmaya çalıştığınız mesajlardan ibaret.
Eski kocasının kaç tane makarna aldığına kadar öğrenecektik nerdeyse de minnik ilçede koca adayı çok ama avukat az galiba.. 200 binlik avukata kimse inanmadığından sonra çok yazmadı aldığı tazminat nafaka vs apar topar boşandı konu kapandıBaşıma bir iş gelmeyecekse evet
Konu sahibinin davası bitti mi acaba devam ediyordu hala sanki
Çok hasret kalmış flörte
Bizim bi bekar arkadaş birini bulup ağız tadıyla zevüşecek oldu, aklımıza her fenalık geldi, yok evine çaaarma musallat olur, yok aman dikkat et kayıt mayıt almasın, hpv var mı diye bi sor, amaaan bi ton dert ya.Neyse ben fikrimi yaziciiim.
Şimdi began hanımcımcım.
3 çocukla bir erkekle kendi evinde görüşemezsin.
Cafelerde buluşmaya çalışsan hani küçük yer ya herkeşler seni tanıyor ya oooo neler derler neler, o sebeble buluşamazsın da.
Amacın seks ise ya onun evine ya da ilçe dışında bir otelde seks yapabilirsiniz.
Yok amacın sanalda aşk meşk ise bari başka hesap aç oradan yazış sen oldugun anlaşılmasın, tehdit ederse salağa yatarsın.
Telefonunu sakın verme telefonda olur ki seksli meksli şeyler konusursun sen oldugun ortaya çıkar.