Yıllar sonra bekar kadın olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kıskanç, mutsuz, haset, fesat ve türevleri ilan edildiysek oturduğumuz yerden, bu konu yeterli olgunluğa erişmiştir. Olmuşsun sen. Hayırlı olsun.
Kendi paralel evreninde düne kadar kocasinin her dediğine he he dedim geçtim diyen kadından ezik damgası da yedik yaBence de konu gereken olgunluğa erişti.

Neyse ben fikrimi yaziciiim.
Şimdi began hanımcımcım.
3 çocukla bir erkekle kendi evinde görüşemezsin.
Cafelerde buluşmaya çalışsan hani küçük yer ya herkeşler seni tanıyor ya oooo neler derler neler, o sebeble buluşamazsın da.
Amacın seks ise ya onun evine ya da ilçe dışında bir otelde seks yapabilirsiniz.
Yok amacın sanalda aşk meşk ise bari başka hesap aç oradan yazış sen oldugun anlaşılmasın, tehdit ederse salağa yatarsın.
Telefonunu sakın verme telefonda olur ki seksli meksli şeyler konusursun sen oldugun ortaya çıkar.

Maksat bu muhabbetler olsun işte.
Başka bir amacı yok.
Önceki konusunda Begana inanıp, uzun uzun yazıp, merak edenler, inanmayanlara laf edenler düşünsün artık. Her şey kabak gibi ortadaydi onda da.

Wlrlwşdle şu yorumu görünce çok güldüm. Sonra bu konuyu okumalıyım diyip buldum. Konuyu okuyunca daha çok güldüm. ya bu nasıl konu? Began Allah senin iyiliğini versin, adam johnny bravo muydu?

Seksli meksli ne ya

Evet çok doğru bu, benim artık arkadaş olmadığım bir arkadaşım böyleydi. Başka bir arkadaşa benim yanımda geçen olayı anlatıyor "adını söyledi surda çalışıyormuş gözünü benden ayırmadı üstüme düştü sırf ben duyayım diye birkaç kere evlenmek istediğini söyledi " gibi anlattı ben şaşırdım. O çocuk düzgün biridir nasıl öyle davranmış dedim sende yanımızdaydın ya dedi. Çocuk arkadaşıma hayatta bakmaz, aşırı yakışıklı, aşırı düzgün bir çocuk karşı cinste aradığı kriterlerin yüzde biri yok arkadaşımda ama kız öyle bı anlatti ki başkası duysa kıza vurulmuş derdi yarısını uydurdu diğer yarısını da üstüne alınıp anlatti. O günden sonra çok inandırıcılığı kalmadı o arkadaşın. Began da kuvvetle muhtemel böyle bir arkadaş, hepsini yattığı yerden uydurmuyorsa.

Hemen biriyle ilişki yaşayacak kadar kendiniz hazır mı hissediyorsunuz. Kaldı ki bu kadar kolay nasıl size yazabiliyorlar. Ev adresini biliyorum dediği anda şikayetçi olacağınızı söyleyip engellemeniz lazım. Madem küçük yer böyle adamlara cevap verdiğiniz kulaktan kulağa kolay yayılır. Orada adınız çıkar benden söylemesi

33 yasinda profesyonel bekar kadınım, evime gelecek kadar göz koyan olmadi.

Gece yastigima sarilip ağlayacağım
Aa kiz kendime haksizlik etmisim. Konumumdan bulup olduğum bara pesimden gelip mesaj atan sapigim vardi ya benim. Sonra yanımdakileri gorunce geri geri basıp donmustu.

Oh benim de sapığım varmis ya içim rahatladi simdi.

Konunuzun gerçek olup olmadığından bağımsız olarak, bence sizinle aynı çevredeki bekar kızlardan daha fazla istek görmeniz bana normal geldi açıkçası. Şimdi ideal olanı/olması gerekeni konuşursak evet evlenmiş boşanmış, çocuklu bir kadın da sonrasında aşık olabilir, ciddi ilişkiler yaşayabilir. Fakat mevcut durumu konuşursak, ailelerin ve kültürel kodların bu kadar baskın olduğu, "birey" olma bilincinin çok düşük olduğu bu topraklarda ben bir erkeğin boşanmış ve çocuklu kadına cinsellik, vakit geçirmek dışında yaklaşacağına inanmıyorum. İstisnalar vardır, evet ama onda da başka parametreler olabilir. Sizin 3 çocuğunuz var, tek çocuğunuz olsa da bakış açısı olarak farklı olmazdı. Bu ekonomik krizde, insanlar hem çalışan hem bekar kadınlarla evlenirken defalarca sorun yaşıyor, maddi manevi sorumluluklar açısından bir de bir erkek olarak (bizim kültürümüzde kadın çalışsa da evin sorumluluğu erkeğe yüklenir) bir başkasından olan çocuk/çocukların sorumluluğunu almak bence delilikle eşdeğer.
Bir de çocuklu boşanmış kadınlar çocuklardan dolayı, çevreden dolayı ilişkiyi daha uzak, saklayarak yaşamayı kabul ediyorlar, bence bu da erkeğe rahat geliyor. Hem sürekli görüşme baskısı yok, zaten kadının zamanı da yok. Bu da çevrenin baskısı olmadan, erkeğin sosyal bir yük taşımadan rahat takılmasını sağlıyor, hem ekonomik yönden de avantajlı. Günün sonunda da "ben istiyordum, fakat işte ailem çevrem seni kabul etmiyor" minvalinde rahatça ayrılabiliyorlar.

Bu nedenle bana çok garip gelmedi size daha çok istek olması. Yine de dikkat edecek olan sizsiniz nasıl bir ilişki beklediğinize bağlı olarak.

aman bana da bir sürü mesaj geliyor bende boşandım boşverin belli ki tanıdık biri yaptırıyor yani hemen kara kaşınıza gözünüze vurulmamıştır engelle gitsin kolayı mevcut herseyin.

Flört etmek, sevilmek istiyor olabilirsiniz ama sizinki gibi bir eşten ayrılınca insan erkekten soğurdu bana göre. Yine de ilişki ararsanız eşinden ayrılmış, ergen yaşta olmayan, 3 çocuklu bir kadın sosyal medya üzerinden ilişki kuramaz. Kurulmaz yani, sosyal medyadan yazanlar herkese olta atan tipler oluyor genelde ve gençler için tanışmak adına daha uygun. Siz cevap vereyim belki bana uygundur diyerek kendinizi sabote ediyorsunuz.

Siz sosyal medya üzerinden değil gerçekte insanlarla tanışıp görüşürseniz zamanla her şey olur. Zaten yeni boşanmış üç çocuklu kadının bir şeyleri atlatmadan üzerine gelen erkekten eş olmaz. Takılmak vs de sizin durumunuzda uygun değil bence.

Başıma bir iş gelmeyecekse evet
Konu sahibinin davası bitti mi acaba devam ediyordu hala sanki

Çok hasret kalmış flörte
Eski kocasının kaç tane makarna aldığına kadar öğrenecektik nerdeyse de minnik ilçede koca adayı çok ama avukat az galiba.. 200 binlik avukata kimse inanmadığından sonra çok yazmadı aldığı tazminat nafaka vs apar topar boşandı konu kapandı

Bizim bi bekar arkadaş birini bulup ağız tadıyla zevüşecek oldu, aklımıza her fenalık geldi, yok evine çaaarma musallat olur, yok aman dikkat et kayıt mayıt almasın, hpv var mı diye bi sor, amaaan bi ton dert ya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…