Gebeliğe Hazırlık Yılın Son Şansı-Aralık (1-31 Batlılar)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar benım gıbı bata 10 gun kalan varmı ve yumurtlama akıntısı yasamayan daha 19.gunde

Klomeni neden kullanıyorsunuz ve çatlar a iğnesi nasıl oluyor kaç aydır deniyorsunuz ben 4 aylık evliyim 2 aydır korunmuyoruz da pek bilgim yok o yüzden soru yağmuruna tuttum sizi
1 yıldır bebek istiyoruz bizde nasip olmadı, testler normal görünüyor, klomen yumurtayı kaliteli büyüten bir ilaç doktor verdi sonrasında çatlatma iğnesi yapıldı. Klomen kullanınca normale göre daha fazla yumurtam oluştu. Çatlatma iğnesi yapılınca belli bi saat sonra ilişkiye girmek gerekiyor. Doğru zamanda buluşmaları için.

Normalde kaç yumurtan oluyodu bir de klomen kullanınca kaç yumurtan oldu?

Teşekkür ederim ayrıntılı bilgiler için ne kadar süre çocuğumuz olmazsa doktora görünmeliyim. Bu arada inşallah bunca emek boşuna çıkmaz Allah hepimizin yüzünü güldürsünn

Bende varım bat tarihimi tam kestiremiyorum geç oluyorum ama yumurtamın çatladığı tarih 29 kasımdı 2 hafta geçmesi gerekiyor adet olmam için bakalım (gerci adet olmak istemiyorum)
Klomen kullandım artık günümü bekliyorum mutlu haberlerimizi veririz inşallah

Slm kızlar bende 15 aydır bebiş istiyorum ama olmuyor. Aslında bi oğlum var 4 yaşında. Ona hamileliğimde çok kolay oldu. Niyetine girdim ikinci ayı hamile kaldım.
Bu nedense olmamak için direniyor. Hiç adet düzensizliğim yok hormonlarım normal çıktı. Eşimde test yaptırdı onda da bir sorun çıkmadı. En son bir doktora gittim 10 aralık BAT ikinci günü gel yumurtlama ilacına başlayacağız dedi. Sonrasında yumurtlama takibi yapacak. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah en kısa zamanda gelir bebişler daha fazla bekletmezler bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…