- 4 Şubat 2017
- 2.309
- 2.364
- 32
-
- Konu Sahibi MucizelerBenimle
Ben varım canım ama ben çatlatma iğnesi oldum beklemedeyimMerhaba kızlar benım gıbı bata 10 gun kalan varmı ve yumurtlama akıntısı yasamayan daha 19.gunde
Hayırlısı cnm bende Pazartesi dr gıtcem kost vardo ıns tutmustur bebıslerımzBen varım canım ama ben çatlatma iğnesi oldum beklemedeyim
Klomeni neden kullanıyorsunuz ve çatlar a iğnesi nasıl oluyor kaç aydır deniyorsunuz ben 4 aylık evliyim 2 aydır korunmuyoruz da pek bilgim yok o yüzden soru yağmuruna tuttum siziGünaydın kızlar. Bat 15-16 aralık, bu ay ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi kullandım
1 yıldır bebek istiyoruz bizde nasip olmadı, testler normal görünüyor, klomen yumurtayı kaliteli büyüten bir ilaç doktor verdi sonrasında çatlatma iğnesi yapıldı. Klomen kullanınca normale göre daha fazla yumurtam oluştu. Çatlatma iğnesi yapılınca belli bi saat sonra ilişkiye girmek gerekiyor. Doğru zamanda buluşmaları için.Klomeni neden kullanıyorsunuz ve çatlar a iğnesi nasıl oluyor kaç aydır deniyorsunuz ben 4 aylık evliyim 2 aydır korunmuyoruz da pek bilgim yok o yüzden soru yağmuruna tuttum sizi
Normalde kaç yumurtan oluyodu bir de klomen kullanınca kaç yumurtan oldu?1 yıldır bebek istiyoruz bizde nasip olmadı, testler normal görünüyor, klomen yumurtayı kaliteli büyüten bir ilaç doktor verdi sonrasında çatlatma iğnesi yapıldı. Klomen kullanınca normale göre daha fazla yumurtam oluştu. Çatlatma iğnesi yapılınca belli bi saat sonra ilişkiye girmek gerekiyor. Doğru zamanda buluşmaları için.
Teşekkür ederim ayrıntılı bilgiler için ne kadar süre çocuğumuz olmazsa doktora görünmeliyim. Bu arada inşallah bunca emek boşuna çıkmaz Allah hepimizin yüzünü güldürsünn1 yıldır bebek istiyoruz bizde nasip olmadı, testler normal görünüyor, klomen yumurtayı kaliteli büyüten bir ilaç doktor verdi sonrasında çatlatma iğnesi yapıldı. Klomen kullanınca normale göre daha fazla yumurtam oluştu. Çatlatma iğnesi yapılınca belli bi saat sonra ilişkiye girmek gerekiyor. Doğru zamanda buluşmaları için.
Aynı bende bu ay catlatma ignesi benimde bat 16aralık ins güzel haberler alırızGünaydın kızlar. Bat 15-16 aralık, bu ay ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi kullandım