- 30 Mart 2017
- 1.267
- 942
- 35
-
- Konu Sahibi MucizelerBenimle
Canım inşallah güzel haberini alırızCanim oyle pek belirti dusunmek istemiyorum sanki psikolojik gibi hissetmeyim diye sadece cok bas agrim var oda benim migren ve sunizittten kaynakli sanirim bide goguslerim aciyor boyle dokunuca onun disinda birsey yok
Canım inşallah güzel haberini alırız
Düşündükçe sanki olmuyor gibi zaten çok kafaya takmamak gerek ama işte elimizde değil
Amin canım benim inşallahInsAllah canim valla isteyen herkes icin dua ediyorum Rabbim kimsenin kucagini bos koymasin.. Takmiyorum cok ama merak ediyorum illaki 26aylik bir oglum var ve 1 tane daha olsun ikisi bir arada buyusun hemde beklersem de sonradan olmazsa diye istiyorum bakalim nasip Rabbim ol der olur insAllah
Amin canım benim inşallah
Merhaba kızlar ben şu ovülasyon testini bir türlü anlayamadım. 1 kutu folik asit bitirdim2. Kutuya geçtim 2 aydır deniyoruz
Ben doktora gitmiştim folik asidi doktor önermişti ama yine de 2 aydır deniyoruz herhangi bir şey olmadıMerhaba canim.. valla ovulasyon konusunda bir bildigim yok yapmadim cunku hic.. folik asit ben hic icmedim ama bir sorun olur mu ki
İki gün önce regli oldum canım otomatik olarak bi sonraki aya atladım :) şimdi başa sar yeniden adetin bitmesini bekle onu bekle bunu bekle işin yoksa :)))ALLAH yardim etsin benim 7 gun gecmiyor senin daha cok varmis insani beklemek olduruyor valla kac gundur gun say say deli oluyorum :) Rabbim bekledigimize degdirsin insAllah en yakin zamanda isteyen herkesin kucaklari hayirli saglikli bebislerle dolsun su mubarek gunun yuzu suyu hurmetine aminn
Gunaydın kuzum az kalmış hadi hayırlısı :)Günaydın arkadaşlar... Benimde aralık ama kaçı belirsiz.. aşılama tedavisi görüyorum.. Bakalım herşey belli olcak bu ay sonuna kadar
Merhaba. Doktora gitmediniz mi? Bir çocuğunuz daha varmış. Doktorlar gebelikten en az üç ay önce folik asit öneriyorlar. Zeka gelişimi için çok önemli. İhmal etmeyin, hemen başlayın. Doktora gidemiyorsanız eczacınıza danışın. Size uygun bir folik asit önerecektir.Merhaba canim.. valla ovulasyon konusunda bir bildigim yok yapmadim cunku hic.. folik asit ben hic icmedim ama bir sorun olur mu ki
Merhaba, ben de geldimGunaydın kuzum az kalmış hadi hayırlısı :)
Ben direk imom diye bi hapla başladım. İçinde hem folik asit hemde cocuk için faydalı bütün vitaminlerden var takviye amaçlı omega 3 agırlıklı :)Merhaba. Doktora gitmediniz mi? Bir çocuğunuz daha varmış. Doktorlar gebelikten en az üç ay önce folik asit öneriyorlar. Zeka gelişimi için çok önemli. İhmal etmeyin, hemen başlayın. Doktora gidemiyorsanız eczacınıza danışın. Size uygun bir folik asit önerecektir.
Hadi hayırlısı bakalım :) İnşallah vardır bişeyler :)Merhaba, ben de geldim
Pkoluyum, yaklaşık üç yıllık evliyiz, iki aydır da klomen kullanıyorum. Bu ay her ne kadar ümitsiz olsam da benim de bat 5-6 Aralık. Gerçi geçen ay klomenden sonraki döngüyü baz alırsam bat 1 Aralık yani yarın
Kafaya takmamak çişini tutmaya çalışmak gibi bişeyCanım inşallah güzel haberini alırız
Düşündükçe sanki olmuyor gibi zaten çok kafaya takmamak gerek ama işte elimizde değil
Gunaydın kuzum az kalmış hadi hayırlısı :)