Gebeliğe Hazırlık Yılın Son Şansı-Aralık (1-31 Batlılar)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim oyle pek belirti dusunmek istemiyorum sanki psikolojik gibi hissetmeyim diye sadece cok bas agrim var oda benim migren ve sunizittten kaynakli sanirim bide goguslerim aciyor boyle dokunuca onun disinda birsey yok
Canım inşallah güzel haberini alırız
Düşündükçe sanki olmuyor gibi zaten çok kafaya takmamak gerek ama işte elimizde değil

Canım inşallah güzel haberini alırız
Düşündükçe sanki olmuyor gibi zaten çok kafaya takmamak gerek ama işte elimizde değil

InsAllah canim valla isteyen herkes icin dua ediyorum Rabbim kimsenin kucagini bos koymasin.. Takmiyorum cok ama merak ediyorum illaki 26aylik bir oglum var ve 1 tane daha olsun ikisi bir arada buyusun hemde beklersem de sonradan olmazsa diye istiyorum bakalim nasip Rabbim ol der olur insAllah

Amin canım benim inşallah

Merhaba kızlar ben şu ovülasyon testini bir türlü anlayamadım. 1 kutu folik asit bitirdim2. Kutuya geçtim 2 aydır deniyoruz

İki gün önce regli oldum canım otomatik olarak bi sonraki aya atladım :) şimdi başa sar yeniden adetin bitmesini bekle onu bekle bunu bekle işin yoksa :)))

Merhaba canim.. valla ovulasyon konusunda bir bildigim yok yapmadim cunku hic.. folik asit ben hic icmedim ama bir sorun olur mu ki
Merhaba. Doktora gitmediniz mi? Bir çocuğunuz daha varmış. Doktorlar gebelikten en az üç ay önce folik asit öneriyorlar. Zeka gelişimi için çok önemli. İhmal etmeyin, hemen başlayın. Doktora gidemiyorsanız eczacınıza danışın. Size uygun bir folik asit önerecektir.

Gunaydın kuzum az kalmış hadi hayırlısı :)
Merhaba, ben de geldim
Pkoluyum, yaklaşık üç yıllık evliyiz, iki aydır da klomen kullanıyorum. Bu ay her ne kadar ümitsiz olsam da benim de bat 5-6 Aralık. Gerçi geçen ay klomenden sonraki döngüyü baz alırsam bat 1 Aralık yani yarın

Ben direk imom diye bi hapla başladım. İçinde hem folik asit hemde cocuk için faydalı bütün vitaminlerden var takviye amaçlı omega 3 agırlıklı :)

Hadi hayırlısı bakalım :) İnşallah vardır bişeyler :)

Günaydın bayanlar benim de bat 12 aralık.. 27 ekimde çatlatma ignemi oldum bekliyorum.. Daha çok var geçen yıl ilk denememde bu ay hamile kalmıştım gelişmediği için 30 aralıkta kürtaj olmuştum.. Yıl nasıl başlarsa öyle gider diye tabir var ya benim içinde öyle oldu.. Bu yıl hep yeni ay heyecan hep bi hayal kırıklığı .. İnşallah bu ay yüzümüz güler hepimiz daha doğrusu isteyen herkes hamiş kalır..

Merhaba kızlar...

Benim de bat 4-5 Aralık çok az kaldı.... Bu ay ovulasyon testi denedik ama çizgi kopkoyu olduğunda değil silikleştiğinde tek ilişki malesef

O yüzden bu aydan umutlu değilim ama yine de olsun bat bekliyorum ben de biraz laf olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…