- 3 Nisan 2015
- 89
- 49
- 37
-
- Konu Sahibi MucizelerBenimle
Geçmiş olsun.. Ben duymadım gebelik belirtilerinde öle bişey.. Araştır sen biraz daha
Merhaba canim benimde 7 aralik bakalim nasip :) senin ne zaman
Benim de 7 aralik beklemek ne zormus
Merhaba, ben de geldim
Pkoluyum, yaklaşık üç yıllık evliyiz, iki aydır da klomen kullanıyorum. Bu ay her ne kadar ümitsiz olsam da benim de bat 5-6 Aralık. Gerçi geçen ay klomenden sonraki döngüyü baz alırsam bat 1 Aralık yani yarın
Merhaba kızlar...
Benim de bat 4-5 Aralık çok az kaldı.... Bu ay ovulasyon testi denedik ama çizgi kopkoyu olduğunda değil silikleştiğinde tek ilişki malesef
O yüzden bu aydan umutlu değilim ama yine de olsun bat bekliyorum ben de biraz laf olsun diye
Selam bayalar benimde bat 4 aralık son 4 gün kasıklarımda bir sağ bir sol ağrıyıp duruyo bu arada 2 yıldır istiyoruz 2 kez kimyasal yaşadım bu ay eşime söz verdim geçmeden hiç bir test yapmıyacağıma dair yoksa çoktan yapmıştım ilk çocukta ilk ayda olup bunda olmayınca zorlandık ama şükürler olsun yinede rabbim her isteyene sağlıkla evlat kokusunu nasip etsin...
Slm kızlar benimde 7 aralık gelmesi 10 senelik evliyim iki oğlum var birde kızım olsun istiyorum göğüslerim de sızilama var az bi mide bulantısı var
bende geldim:) 20 kasımda catlatma iğnesi vuruldum heycanla gün sayıyorum pek umudum yok ama bat 5-6 aralık yine de bekliyorum işte:)
Merhaba kızlar bugünde bitti gibi son 6 gün bata :)
As benimde 6 yada 5 aralik umarim hamileyizdr
İyi akşamlar bat 5 aralık aynı tarihli batlar var mı
kızlar benim bat 5 aralıktı 3 gün geçti hala adet belirtim de yok eğer bugün de olmazsam yarın kan tahliline gidicem yok mu bu ay hamiş kalan
Benimde bat 10 aralık. Ama hiç bir belirti yok..
Yeni bat 3 ocakKızlaaar BATlar ne durumda güzel haberler bekliyoruz inşallah?
Kızlaaar BATlar ne durumda güzel haberler bekliyoruz inşallah?
ben 5 aralıkta olmam gereken regli olmadımm 1 tane test yaptım 6 aralıkta tabiki negatifti hala beklemeye devammKızlaaar BATlar ne durumda güzel haberler bekliyoruz inşallah?
ama bu gece rüyamda hamileydimm ve haraketlerini kıpır kıpır hissediyordum sanki gerçek gibiydi hcg bile 79 du hatırlıyorumm rabbim inşallah bu umutlarımı boşa çıkarmaz cok ümitlendirdim ben bu ay kendimiben 5 aralıkta olmam gereken regli olmadımm 1 tane test yaptım 6 aralıkta tabiki negatifti hala beklemeye devamm
hayırlı olsun canim rabbim kucağına sağ sağlim aldığın günleri gösterir inşallah çok mutlu oldum senin adınacanım ben hamileyim :) Rabbime şükür
nasipse bende hamileyim rabbim nasip ederse devamını 5 haftalık rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahKızlaaar BATlar ne durumda güzel haberler bekliyoruz inşallah?
hayırlı olsun canim rabbim kucağına sağ sağlim aldığın günleri gösterir inşallah çok mutlu oldum senin adına
nasipse bende hamileyim rabbim nasip ederse devamını 5 haftalık rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin canım Allah razı olsungözünaydın canım Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşAllah
Herhangi bi tedavi göreceknisinbenm de yeni bat 7 Ocak
Benim de 27 Aralık. Hakkımızda hayırlısı olsunKızlaaar BATlar ne durumda güzel haberler bekliyoruz inşallah?
amin canımsagol canım benim amin insallah RABBİM isteyen herkese nasip etsin inşallah en yakin zamanda hayırlı sağlıklı
Bende öyleSelam kızlar benim de 15 Aralık. Her topiğe yazıyorum deli gibiAllah bir an önce hayırlısıyla ve sağlıcakla bebekler versin tüm isteyenlere inşallah.
benim de öyle :)bende varım kızlar 16 17 aralık bat .