Gebeliğe Hazırlık Yılın Son Şansı-Aralık (1-31 Batlılar)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçe ay kendimi hamile olarak hayal edip internetten bi kaç kıyafet satın almıştım onlar geldikçe içim bi tuhaf oluyor kendi kendime gelin güvey oldum giymek nasip olmadı inşallah bu ay nasip olur

Geçe ay kendimi hamile olarak hayal edip internetten bi kaç kıyafet satın almıştım onlar geldikçe içim bi tuhaf oluyor kendi kendime gelin güvey oldum giymek nasip olmadı inşallah bu ay nasip olur
O psikolojiye bende girmistim insan kendini dinleyince ne belirtiler buluyo. Bide regl olunca offf.. bu defa ciddi belirtim olmadikca esime bile soylemicem yazik oda hevesleniyo

Ben size bir şey sormak istiyorum acayip şekilde kasıklarımda ağrı var bazen hafifliyor bazen bıçak saplanmış gibi artıyor sizce neden daha 12 gün var hastalıgıma

Benim de 9 ve ya 12 si çünkü bu ara değişiyor günler.

Birde dün akşam peçeteye açık kırmızı ve içinde iplik gibi koyu kırmızı renkli akıntı geldi acaba yerlesme kanamasi vs olabilir mi?

Ben size bir şey sormak istiyorum acayip şekilde kasıklarımda ağrı var bazen hafifliyor bazen bıçak saplanmış gibi artıyor sizce neden daha 12 gün var hastalıgıma
canım ovülasyonun zamanındır o zaman değerlendir bence bugünü benimde bata 13 gün var bugün ovülasyonun son günü gözüküyor kullandığım programda

O psikolojiye bende girmistim insan kendini dinleyince ne belirtiler buluyo. Bide regl olunca offf.. bu defa ciddi belirtim olmadikca esime bile soylemicem yazik oda hevesleniyo
Eşime değilde, ablamlara sölemiştim kendi aramızda çok sevinmiştik Eşimede kesinleşince süpriz yapcaktım. Adet olunca bahsetmedim bile pozitif cıkan testlerden

Benimde dun yumurtlama gunumdu bugunde calisma olur sonrada beklemeli gunler baslasin off ya vakit geciremiyorum

Merhabalar. Benimde bat 27 klomen ve yumurta takibi yapilacak. İnşallah bu defa ise yarar hepimizden guzel haberler gelir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…