emira_86 Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Mart 2011 78 60 38 4 Ocak 2018 Konu Sahibi MucizelerBenimle #381 Sseerraayy .!.: Kızlaaar yardımm bugun daganamayıp test yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı bat 4ocak ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... canım test yaptın mı tekrar sonucun ne çıktı.. kesin hamişsin sen zaten de
Sseerraayy .!.: Kızlaaar yardımm bugun daganamayıp test yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı bat 4ocak ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... canım test yaptın mı tekrar sonucun ne çıktı.. kesin hamişsin sen zaten de
Sseerraayy Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Haziran 2017 1.392 769 4 Ocak 2018 Konu Sahibi MucizelerBenimle #382 emira_86 .!.: canım test yaptın mı tekrar sonucun ne çıktı.. kesin hamişsin sen zaten de Genişletmek için tıkla... Yaptım cnm negatif 2,1 çıktı hala kanamam yok bu hafta olmazsa söktürücü vercem dedi
emira_86 .!.: canım test yaptın mı tekrar sonucun ne çıktı.. kesin hamişsin sen zaten de Genişletmek için tıkla... Yaptım cnm negatif 2,1 çıktı hala kanamam yok bu hafta olmazsa söktürücü vercem dedi
Sseerraayy Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Haziran 2017 1.392 769 4 Ocak 2018 Konu Sahibi MucizelerBenimle #383 CitirTurtam .!.: Silik çıktıysa hamile olabilirsin. Yarın sabah ilk işin kan vermek Genişletmek için tıkla... Kan 2,1 çıktı bugun regl günümdü
CitirTurtam .!.: Silik çıktıysa hamile olabilirsin. Yarın sabah ilk işin kan vermek Genişletmek için tıkla... Kan 2,1 çıktı bugun regl günümdü
Sseerraayy Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Haziran 2017 1.392 769 4 Ocak 2018 Konu Sahibi MucizelerBenimle #384 CitirTurtam .!.: Sence bende hama ümit varmıdır? Yani yumurtlamadan 10 gün sonra negatif çıktı geç döllenme falan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Regl günüm kan testim 2,1 çıktı bu hafta olmazsan gel adet söktürücü vercem dedi
CitirTurtam .!.: Sence bende hama ümit varmıdır? Yani yumurtlamadan 10 gün sonra negatif çıktı geç döllenme falan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Regl günüm kan testim 2,1 çıktı bu hafta olmazsan gel adet söktürücü vercem dedi
emira_86 Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Mart 2011 78 60 38 4 Ocak 2018 Konu Sahibi MucizelerBenimle #385 Sseerraayy .!.: Yaptım cnm negatif 2,1 çıktı hala kanamam yok bu hafta olmazsa söktürücü vercem dedi Genişletmek için tıkla... Allah allah.. geç olmuştur belki sen adet söktürücü içmeden bir kere daha kan testi yaptır bence
Sseerraayy .!.: Yaptım cnm negatif 2,1 çıktı hala kanamam yok bu hafta olmazsa söktürücü vercem dedi Genişletmek için tıkla... Allah allah.. geç olmuştur belki sen adet söktürücü içmeden bir kere daha kan testi yaptır bence
Sseerraayy Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Haziran 2017 1.392 769 4 Ocak 2018 Konu Sahibi MucizelerBenimle #386 emira_86 .!.: Allah allah.. geç olmuştur belki sen adet söktürücü içmeden bir kere daha kan testi yaptır bence Genişletmek için tıkla... Blmiyorum hiç umudum ypk eve geldim tekrar idrar testi yaptım o da net çıktı negatif bugun bayagı kırmısı kart gördüm anlıycagınız
emira_86 .!.: Allah allah.. geç olmuştur belki sen adet söktürücü içmeden bir kere daha kan testi yaptır bence Genişletmek için tıkla... Blmiyorum hiç umudum ypk eve geldim tekrar idrar testi yaptım o da net çıktı negatif bugun bayagı kırmısı kart gördüm anlıycagınız
emira_86 Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Mart 2011 78 60 38 4 Ocak 2018 Konu Sahibi MucizelerBenimle #387 Sseerraayy .!.: Blmiyorum hiç umudum ypk eve geldim tekrar idrar testi yaptım o da net çıktı negatif bugun bayagı kırmısı kart gördüm anlıycagınız Genişletmek için tıkla... Üzme kendini.. Önümüzdeki ay olur inşallah..
Sseerraayy .!.: Blmiyorum hiç umudum ypk eve geldim tekrar idrar testi yaptım o da net çıktı negatif bugun bayagı kırmısı kart gördüm anlıycagınız Genişletmek için tıkla... Üzme kendini.. Önümüzdeki ay olur inşallah..
Sseerraayy Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Haziran 2017 1.392 769 4 Ocak 2018 Konu Sahibi MucizelerBenimle #388 emira_86 .!.: Üzme kendini.. Önümüzdeki ay olur inşallah.. Genişletmek için tıkla... Yapcak bir şey yok hevesim hep kursagımda kalıyo
emira_86 .!.: Üzme kendini.. Önümüzdeki ay olur inşallah.. Genişletmek için tıkla... Yapcak bir şey yok hevesim hep kursagımda kalıyo
emira_86 Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Mart 2011 78 60 38 4 Ocak 2018 Konu Sahibi MucizelerBenimle #389 Sseerraayy .!.: Yapcak bir şey yok hevesim hep kursagımda kalıyo Genişletmek için tıkla... Benimde öyle.. Bu aydan çok ümitliydim ama sonuçlar hep negatif..
Sseerraayy .!.: Yapcak bir şey yok hevesim hep kursagımda kalıyo Genişletmek için tıkla... Benimde öyle.. Bu aydan çok ümitliydim ama sonuçlar hep negatif..
Sseerraayy Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Haziran 2017 1.392 769 4 Ocak 2018 Konu Sahibi MucizelerBenimle #390 emira_86 .!.: Benimde öyle.. Bu aydan çok ümitliydim ama sonuçlar hep negatif.. Genişletmek için tıkla... Hyrlısı olsun ne diyelim yapcak bişi yok
emira_86 .!.: Benimde öyle.. Bu aydan çok ümitliydim ama sonuçlar hep negatif.. Genişletmek için tıkla... Hyrlısı olsun ne diyelim yapcak bişi yok