-
- Konu Sahibi MucizelerBenimle
Öncesinde yumurta takibi yaptırmadığım için kaç tane oluyordu bilmiyorum ama bi muayenede yumurtanın büyüklüğü şu demişti. Bi taneydi sanırım. Bu ay 6 tane dedi doktorNormalde kaç yumurtan oluyodu bir de klomen kullanınca kaç yumurtan oldu?
Amin inşallah canım. Eğer senin yada eşinin bi problemi yoksa bi sene dolmadan doktora gitmeyi önermiyolar. Eğer bi problem yoksa yaşınızda fazla değilse bencede hemen gidilmeneli doktora insan strese giriyor canı sıkılıyor kendi haline bırakmak lazımTeşekkür ederim ayrıntılı bilgiler için ne kadar süre çocuğumuz olmazsa doktora görünmeliyim. Bu arada inşallah bunca emek boşuna çıkmaz Allah hepimizin yüzünü güldürsünn
Valla cnm ben yumurtlamadım daha adete 3 4 gun varkızlar benim bat 5 aralıktı 3 gün geçti hala adet belirtim de yok eğer bugün de olmazsam yarın kan tahliline gidicem yok mu bu ay hamiş kalan
kızlar benim bat 5 aralıktı 3 gün geçti hala adet belirtim de yok eğer bugün de olmazsam yarın kan tahliline gidicem yok mu bu ay hamiş kalan
sen yumurtlama gününü hissediyor musun canım ben hiç anlamıyorum avülasyon testi de kullanmıyorumBenimde bat 10 aralık. Ama hiç bir belirti yok..
1 gün geçince yaptımValla cnm ben yumurtlamadım daha adete 3 4 gun varıdrar testı yaptınmı
sen yumurtlama gününü hissediyor musun canım ben hiç anlamıyorum avülasyon testi de kullanmıyorum
ya bende adet takibi yapiyorum akıntim sürekli var benim normalde adetten önce kasık ağrım olmaz ama bu ay 10 gündür sağ tarafımda ağrı ve batma hissediyorum son ilişkiden sonra 16 gün geçti bugün test yapsammı kiEvet anlıyorum akıntım oluyor. Kasıklarımda da ufak ufak sancım oluyor ama çok az. Zaten adet takibi yaptığım için tahmin ediyorum aşağı yukarı.
ya bende adet takibi yapiyorum akıntim sürekli var benim normalde adetten önce kasık ağrım olmaz ama bu ay 10 gündür sağ tarafımda ağrı ve batma hissediyorum son ilişkiden sonra 16 gün geçti bugün test yapsammı ki
3 gün geçti canımGünün geçti mi?
2 gün önce test yaptım negatif ti3 gün geçti canım
3 gün geçti canım
ama sabah ilk idrarla yapmak gerekmiyor muO zaman yap tabii hemen. Niye bekliyorsun.. İnşallah sonuç pozitiftir. Bizi de sevindir
ama sabah ilk idrarla yapmak gerekmiyor mu
Kizlar merhaba
Bat 15 aralik. Dun aksam bi atesim cikti 3 4 saat titredigimi biliyorum. Kesin usuttum falan dedim. Ama suan ne bi usutme ne bi grip yok. O ates neydi kizlar ?