Gebeliğe Hazırlık Yılın Son Şansı-Aralık (1-31 Batlılar)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim ayrıntılı bilgiler için ne kadar süre çocuğumuz olmazsa doktora görünmeliyim. Bu arada inşallah bunca emek boşuna çıkmaz Allah hepimizin yüzünü güldürsünn
Amin inşallah canım. Eğer senin yada eşinin bi problemi yoksa bi sene dolmadan doktora gitmeyi önermiyolar. Eğer bi problem yoksa yaşınızda fazla değilse bencede hemen gidilmeneli doktora insan strese giriyor canı sıkılıyor kendi haline bırakmak lazım

kızlar benim bat 5 aralıktı 3 gün geçti hala adet belirtim de yok eğer bugün de olmazsam yarın kan tahliline gidicem yok mu bu ay hamiş kalan

adetim geçtikten bi gün sonra yaptım negatif ama soğan kürü yaptım bu ay acaba o mu geciktirdi dersiniz

Evet anlıyorum akıntım oluyor. Kasıklarımda da ufak ufak sancım oluyor ama çok az. Zaten adet takibi yaptığım için tahmin ediyorum aşağı yukarı.
ya bende adet takibi yapiyorum akıntim sürekli var benim normalde adetten önce kasık ağrım olmaz ama bu ay 10 gündür sağ tarafımda ağrı ve batma hissediyorum son ilişkiden sonra 16 gün geçti bugün test yapsammı ki

Kizlar merhaba
Bat 15 aralik. Dun aksam bi atesim cikti 3 4 saat titredigimi biliyorum. Kesin usuttum falan dedim. Ama suan ne bi usutme ne bi grip yok. O ates neydi kizlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…