Gebeliğe Hazırlık Yılın Son Şansı-Aralık (1-31 Batlılar)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam bayalar benimde bat 4 aralık son 4 gün kasıklarımda bir sağ bir sol ağrıyıp duruyo bu arada 2 yıldır istiyoruz 2 kez kimyasal yaşadım bu ay eşime söz verdim geçmeden hiç bir test yapmıyacağıma dair yoksa çoktan yapmıştım ilk çocukta ilk ayda olup bunda olmayınca zorlandık ama şükürler olsun yinede rabbim her isteyene sağlıkla evlat kokusunu nasip etsin...

Slm kızlar benimde 7 aralık gelmesi 10 senelik evliyim iki oğlum var birde kızım olsun istiyorum göğüslerim de sızilama var az bi mide bulantısı var

Ay inş herkesin yüzü gülerde herkes derin bir ohh çeker arkadaşlar hayat oyle zor oyle zor ki ama hep beterın beterı var dıye sukretmek gerek zaman geçer beklenir önemli olan güzel sonlar Allah baska seylerle sınamasın uzun heyecanlı ve bu guzel bekleyıslerın emınım bır sonu olacak herkese sabır diliyorum

Benimde 20 Aralık...üç seneyi devirdik bebek isteyeli...Bir kızım var 9 yaşında... Doktorlar hiç sorun yok diyor bende ve eşimdede..eşim son iki aydır promotil şase diye bir vitamin alıyo.. Bakalım nasipten öte yol yok... sabretmek gerek..Takmamak gerek becerebilirsek:)))

Benim bat 12 aralık. 25 kasım çatlatma iğnesi yapıldı. Henüz gebelikle ilgili hiçbir belirtim yok. Açıkcası 1 senedir hamile kalamadığımdan biraz umudum da kırıldı. Bu ay sonuç alamazsam eşimi sperm tahliline ikna etmem gerekecek ki bu çok çok çok zor

Ben doktora gitmiştim folik asidi doktor önermişti ama yine de 2 aydır deniyoruz herhangi bir şey olmadı

insAllah bu ay hamile kalırsın hayırlı sağlıklı canım

İki gün önce regli oldum canım otomatik olarak bi sonraki aya atladım :) şimdi başa sar yeniden adetin bitmesini bekle onu bekle bunu bekle işin yoksa :)))

hayırlısı canım ya

ben ilk hamileligimde de hic içmedim canım ya Bulantim çok olmuştu hic vitamin kan ilacı falanda içmedim

Bugun yumurtlamamın son günü (benim deyisimle gıdaklamamın son günü )
Bakalim aralikta insallah mutlu haberlerimizi veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…