Yılda 3 ay kayınvalide ile yaşamak?

Kendinizi de şikayet edin lütfen diyaloğu başlattım diye. Sıkışınca haddinizi aşmayın, siz yersiz tespitlerde bulunup beni idam ederken haddinizi aşmadınız mı?
Ha haa
İdam edemem cellat değilim.
İyi misiniz? (İi yazmadım dikkat)

Tesbitin yerli yersiz olması beğenilerden belli oluyor.

Evleri ayıran siz değil miydiniz sayfalarca neyi tartıştık biz burada? Hayır hayır benim tanıdığım özgür willyy bu değil ne yaptın ona?

Kocasıyla tatile çıkmak yerine yalnız tatile giden willy kaynanayla yaşayacak

Evleri ayıran siz değil miydiniz sayfalarca neyi tartıştık biz burada? Hayır hayır benim tanıdığım özgür willyy bu değil ne yaptın ona?
Siz bunu artik sistemli bir sekilde yapiyorsunuz ben anladim.
Sanki biz “artik birlikte yasayamiyoruz ya hadi ayri ayri evlerde yasayalim” dedik esimle ayrildik…
2 farkli duzenimiz var canimiz isterse birlikteyiz 7/24. Isimiz olursa ayri kaliyoruz, keyfimiz isterse de yalniz kaliyoruz… konuyla ne alakasi var

Kendinizi de şikayet edin lütfen diyaloğu başlattım diye. Sıkışınca haddinizi aşmayın, siz yersiz tespitlerde bulunup beni itham ederken haddinizi aşmadınız mı?
Beraber yaşamayanları merhametsizce taş kalpli ilan ederken çok yerli tespitleriniz vardı sanki.
Herkes sizin gibi kendinden ödün verecek değil. Kayınvalidem iyi biridir. Kötü bir şey de yaşamadım ama istemem. Bu da beni taş kalpli değiş mantıklı ve kendine değer veren biri yapar.

Ha haa
İdam edemem cellat değilim.
İyi misiniz? (İi yazmadım dikkat)

Tesbitin yerli yersiz olması beğenilerden belli oluyor.
Evet güzel kıvırdınız, takıldığınız yere bakın Allah aşkına, düzelttim Türk Dil kurumu başkanım rahatladınız mı? Beğeniler ancak sizin gibilere rehber olur. Dönüp tekrar bir göz atın belki mutlu olmanızı sağlargelip bana musallat olan siZsiniz hatırlatırım. Şimdi geldiğiniz gibi gidin ki akşam akşam tadımız kaçmasın.

İşte bu keyifine göre yaşama olayı kayınvalideyle yaşamaya taban tabana zıt.

Aa evet çok haklısınız, bu platforma bir siz bir de yaveriniz, başka kimse haklı olamaz

Kocasıyla tatile çıkmak yerine yalnız tatile giden willy kaynanayla yaşayacak
bu tatil meselesi de ikinci taktiginiz nokta. Canim kiminle isterse onunla tatile giderim ne var bunda, ailenin kadinlariyla ciktigimiz tatile esimin annesini de davet ediyorum hep birlikte egleniyoruz.
Ama sizin anlamadiginiz sey su ben esimle de tatile gidiyorum, onsuz da giderim tek de giderim.
Annesi gelip bizle yasasa hic itirazim olmaz, cok mu anormal bir sey?

Başlığı görünce geldim, ben yapamazdım.

Hani yersiz tesbit idi doğru tesbit olunca sizin gibiler mi oldu

Bu adam kadir gecesi doğmuş; denizi sana tercih etmesine ses çıkarmıyorsun, anasıyla yaşamayı kabul ediyorsun, e eve kayda değer maddi katkın da var. İyi ki kocam okumuyor buraları çok olumsuz bir örnek.

Hayır çıkamazsınız, sordunuz mu platformun bilirkişilerine hoş sormasanızda onlar gelip musallat olur size

Müjdemi isterim Özgür willy, evet çok anormal ve marjinal. Yine en anormal sen oldun.
Yani kocasıyla ayrı tatile giden, bağımsız kadın evine böyle bağlılık koymaz. Çok çelişiyorsun. Bu da hoşuna gidiyor had yine iyisin. Aşırı farklı ve çelişkili oldun

Bu adam kadir gecesi doğmuş; denizi sana tercih etmesine ses çıkarmıyorsun, anasıyla yaşamayı kabul ediyorsun, e eve kayda değer maddi katkın da var. İyi ki kocam okumuyor buraları çok olumsuz bir örnek.
Deniz olsa yine iyi villa kiralayıp arkadaşlarıyla PC oynuyorlar. Onun için gidiyor her sene tatile

İşte bu keyifine göre yaşama olayı kayınvalideyle yaşamaya taban tabana zıt.
Neden zit olsun? Kayinvalidem gelince keyfim mi kacacak, normal iki insan gibi anlasip sinirlarimiza saygi duyup gul gibi yasariz. Her gun bir kahve arkadasi olur bana, takiliriz yani ne var… benimki cok da eglencelidir, keske gelip yasasa bizimle )
Beraber tatile gidemeyecek kadar özgür ama evinde kayınvalideyle yaşayacak. Uzaktan atması kolay tabii.
rica ediyorum konuyu daha fazla sabote etmeyin, benim diger konularimla hicbir alakasi yok bu konunun. Ben kendi fikrimi konh sahibi icin yazdim.
“Tatile gidemeyecek” ifadesine de hic katilmiyorum, daha once de yazdigim gibi hayatimda cok sukur keyfimin istedigi her seyi yapabilecek ozgurluge sahibim, size de tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…