Aynı durumu yaşadım. Kayinvalidrm ve kayinbabam bir arsa aldi ve içine çok çok küçük ev yaptılar. Kendi oturdukları evide eşyalı kiraya verecekler. Ben dedim biraz deneyin önce ev çok küçük belki yapamazsınız diye. Yapamazsanizda canınız sagolsun kiraciyi çıkaramazsınız ama ordan gelen kirayla kendinize 1+1 ev tutarsınız sözleşme bitene kadar dedim. Direk önünü kestim. Çok severim ikisine Allah ayaklarına taş değirmesin. Şimdiye kadar tek kötülükleri olmadı ama aynı evin içinde bazen kendi annene babana sitem ediyorsun ne kaldı kayinvalide... aç gözünü biraz dişini çıkart. Ve asla olumlu konuşma. 4 yıla Allah büyük. Ama 3 ay olur 6 ay, 6 ay olur 1 yıl. Anne 3 ayın yarın doluyor sen hadi abimlere geç diyemezsin. Hadi dedin abi istyiycek mi. Abi istese Anne dönse dese ki ben burda daha rahatım ayıkla pirincin taşını...Merhaba arkadaşlar, bir süredir bu siteyi takip ediyorum ama hiç konu açmam gerekmemişti. Nişanlımın annesi yalnız bir kadın, çok şükür bakıma muhtaç değil, eşinden boşandığından beri fiziksel olarak zorlayıcı bir işte çalışıyor. Nişanlım annesiyle benim gözlemlediğim kadarıyla çok sağlıklı bir ilişkiye sahip. Uzun bir süredir nişanlım okul iş sebebiyle uzakta yaşıyor ancak iletişimleri çok güzel.
Nişanlımın şu ana kadar en büyük hayali abisiyle birlikte maddi açıdan durumu yeterli olduğunda annesini işten çıkarmak ve rahat ettirmek. Bunu bana zaten ilk görüşmeye başladığımızda da söylemişti ve ben de çok desteklemiştim. Açıkçası benim annem de aynı durumda olsa aynısını isterdim. Ve nişanlımın bu konuda kendi kurduğu aileyi aksatmayacağına, annesini rahat ettirmek uğruna kurduğu aileyi zora sokmayacağını da biliyorum.
Şöyle ki bu maddi açıdan yeterli duruma ulaşmak planlarımıza göre 4 yıl sürecek. Bu sürede annesi memleketindeki evini aktif hale getirmek istiyor. Yılın yarısı belki daha fazlası orada yaşayacağını söyledi nişanlım. Kendisinin teklifi annesini olabildiğince erken işten çıkarmak için yılın üç ayı annesini bize davet edip diğer kısmında abisinde ve memleketindeki evinde yaşamasını sağlamak. Ben açıkçası aynı evde zor olacağını ama yakın oturabileceğimizi söylemiştim. Fakat böyle bir durumda annesine ayrı bir ev tutmak maddi açıdan zor olacak ki yılın büyük bir kısmı da ev boş kalacak.
Ben de müstakbel kayınvalidemin yalnız kalmasını istemiyorum doğrusu. Nişanlımın da aramızdaki adaleti sağlayabileceğine inanıyorum. Bu teklif evliliğimizin ilk yılları için olsaydı büyük ihtimalle kabul etmezdim ancak 4 yıldan sonra nişanlımla da birbirimize daha da alışmış olacağımız ve en hareketli zamanlarımızı geçirmiş olacağımız için kabul edilebilir geldi.
Bu arada nişanlımın annesinin bu konudan haberi yok, ben oğlumla yaşayacağım demez yani. Ama böyle bir durumda mutlu olacağını tahmin ediyorum.
Sizce kabul edilebilir bir durum mu? Ya da başka bir öneriniz olur mu?
Siz ilerde yalnız kalırsanız asla evladınızın yanına girmemelisiniz unutmayın tamam mı??Annenin emeklilik durumu ne? Ömür boyu maddi olarak destek olmak zorunda kalacak mısınız? Ben olsam 3 ay asssla yaşamam. Ayrıca eşin abisi evli mi, onun eşi izin verecek mi? 3 ay olacak belki 6 ay. Ne münasebet
Ben yaşlılığım için birikim yapıyorum siz beni merak etmeyin. Ayrıca çocuk da düşünmüyorum, düşünsem de yaşlılıkta bana baksın diye yapmam. Ne kadar bencilce bir düşünce bu.Siz ilerde yalnız kalırsanız asla evladınızın yanına girmemelisiniz unutmayın tamam mı??
Ben kac yıllık kocama adaleti saglar diyemiyorum sen daha nişanlısın ve güveniyorsun. Konuya yorumum:boşan.Merhaba arkadaşlar, bir süredir bu siteyi takip ediyorum ama hiç konu açmam gerekmemişti. Nişanlımın annesi yalnız bir kadın, çok şükür bakıma muhtaç değil, eşinden boşandığından beri fiziksel olarak zorlayıcı bir işte çalışıyor. Nişanlım annesiyle benim gözlemlediğim kadarıyla çok sağlıklı bir ilişkiye sahip. Uzun bir süredir nişanlım okul iş sebebiyle uzakta yaşıyor ancak iletişimleri çok güzel.
Nişanlımın şu ana kadar en büyük hayali abisiyle birlikte maddi açıdan durumu yeterli olduğunda annesini işten çıkarmak ve rahat ettirmek. Bunu bana zaten ilk görüşmeye başladığımızda da söylemişti ve ben de çok desteklemiştim. Açıkçası benim annem de aynı durumda olsa aynısını isterdim. Ve nişanlımın bu konuda kendi kurduğu aileyi aksatmayacağına, annesini rahat ettirmek uğruna kurduğu aileyi zora sokmayacağını da biliyorum.
Şöyle ki bu maddi açıdan yeterli duruma ulaşmak planlarımıza göre 4 yıl sürecek. Bu sürede annesi memleketindeki evini aktif hale getirmek istiyor. Yılın yarısı belki daha fazlası orada yaşayacağını söyledi nişanlım. Kendisinin teklifi annesini olabildiğince erken işten çıkarmak için yılın üç ayı annesini bize davet edip diğer kısmında abisinde ve memleketindeki evinde yaşamasını sağlamak. Ben açıkçası aynı evde zor olacağını ama yakın oturabileceğimizi söylemiştim. Fakat böyle bir durumda annesine ayrı bir ev tutmak maddi açıdan zor olacak ki yılın büyük bir kısmı da ev boş kalacak.
Ben de müstakbel kayınvalidemin yalnız kalmasını istemiyorum doğrusu. Nişanlımın da aramızdaki adaleti sağlayabileceğine inanıyorum. Bu teklif evliliğimizin ilk yılları için olsaydı büyük ihtimalle kabul etmezdim ancak 4 yıldan sonra nişanlımla da birbirimize daha da alışmış olacağımız ve en hareketli zamanlarımızı geçirmiş olacağımız için kabul edilebilir geldi.
Bu arada nişanlımın annesinin bu konudan haberi yok, ben oğlumla yaşayacağım demez yani. Ama böyle bir durumda mutlu olacağını tahmin ediyorum.
Son güncelleme olarak yazdığımı da ekleyeyim:
Tekrardan konuştuk, şu an zamanı geldiğinde koşullara göre değerlendireceğiz. Eğer her şey istediğimiz gibi giderse altlı üstlü oturmayı kabul edebileceğimde anlaştık. Tabi yıllar gösterecek annesiyle nasıl anlaşacağımızı o yüzden şimdiden söz vermiş olmadım, hem zamana bıraktık hem de nişanlım annesini yalnız bırakmama konusunda kendisini desteklediğimin farkında. Herkese çok teşekkür ederim yorumlarınız için
Peki altlı üstlü oturmak hakkında ne düşünüyorsunuz konuyu güncelledimBen kac yıllık kocama adaleti saglar diyemiyorum sen daha nişanlısın ve güveniyorsun. Konuya yorumum:boşan.
Kayınvalidenin bundan kesinlikle haberi var, hatta oğluyla yaşama fikrini oğlunun bilinçaltına o işledi. Zamanla farkedersin.Bu arada nişanlımın annesinin bu konudan haberi yok, ben oğlumla yaşayacağım demez yani.
Ne kendi ailenle ne kocanın ailesiyle yakın oturulmaz. Bir şeyden sinirin bozulur, aranızda bi problem olur duyarlar müdahale ederler. Hadi duymadı diyelim yüzün asık bi zamana rastladı çat kapı geldi üzerine alınır. Keyif yapmak istersin onun yüzünden olmasa bile ona bağlı engel çıkar soğursun yani hem de eşinden. Karışmasa da karışmış gibi hissedersin. Böyle hesaplara girdiklerine göre planı hazırlamışlar, sana geçmiş olsun.Peki altlı üstlü oturmak hakkında ne düşünüyorsunuz konuyu güncelledim
Aynı evde yaşamaktan hiç farkı olmaz. Kuzenim aynı binada yaşadı sonu boşanma oldu.Peki altlı üstlü oturmak hakkında ne düşünüyorsunuz konuyu güncelledim
Ben muhtaclık durumu dısında yakın oturmayı hoş bulmuyırum. Ayrıca sizin durumunuz biraz ölümü gösterip sıtmaya razı etmeye benziyor. Benim önerim nişanlınızı iyi gözlemlemeniz. Bu evlilikteki maksadı kendine bir yuva kurmak mı bundan emin olmalısınız.Peki altlı üstlü oturmak hakkında ne düşünüyorsunuz konuyu güncelledim
İnşallah güzel bir evliliğiniz olur. Ben de çok iyi niyetli yaklaştim ama kocam hic arayi bulamadi. Kayinvalidem de cok iki yuzlu bir kadin. Bana sorarsan riske atmaman guzel olmuş. Simdiden söz verme. Anneye sen degil, cocuklari bakmak zorunda. Altli ustlu oturmak guzel fikir.Merhaba arkadaşlar, bir süredir bu siteyi takip ediyorum ama hiç konu açmam gerekmemişti. Nişanlımın annesi yalnız bir kadın, çok şükür bakıma muhtaç değil, eşinden boşandığından beri fiziksel olarak zorlayıcı bir işte çalışıyor. Nişanlım annesiyle benim gözlemlediğim kadarıyla çok sağlıklı bir ilişkiye sahip. Uzun bir süredir nişanlım okul iş sebebiyle uzakta yaşıyor ancak iletişimleri çok güzel.
Tekrardan konuştuk, şu an zamanı geldiğinde koşullara göre değerlendireceğiz. Eğer her şey istediğimiz gibi giderse altlı üstlü oturmayı kabul edebileceğimde anlaştık. Tabi yıllar gösterecek annesiyle nasıl anlaşacağımızı o yüzden şimdiden söz vermiş olmadım, hem zamana bıraktık hem de nişanlım annesini yalnız bırakmama konusunda kendisini desteklediğimin farkında. Herkese çok teşekkür ederim yorumlarınız için
Ahahahahah. Aradigim yorum buymuş meğer.Evlen kuzum evlen senin buradaki kadınlardan daha mutlu olmaya hakkın yok.
Kolay gelsin ıyı gunlerMerhaba arkadaşlar, bir süredir bu siteyi takip ediyorum ama hiç konu açmam gerekmemişti. Nişanlımın annesi yalnız bir kadın, çok şükür bakıma muhtaç değil, eşinden boşandığından beri fiziksel olarak zorlayıcı bir işte çalışıyor. Nişanlım annesiyle benim gözlemlediğim kadarıyla çok sağlıklı bir ilişkiye sahip. Uzun bir süredir nişanlım okul iş sebebiyle uzakta yaşıyor ancak iletişimleri çok güzel.