Yılda 3 ay kayınvalide ile yaşamak?

Aynı durumu yaşadım. Kayinvalidrm ve kayinbabam bir arsa aldi ve içine çok çok küçük ev yaptılar. Kendi oturdukları evide eşyalı kiraya verecekler. Ben dedim biraz deneyin önce ev çok küçük belki yapamazsınız diye. Yapamazsanizda canınız sagolsun kiraciyi çıkaramazsınız ama ordan gelen kirayla kendinize 1+1 ev tutarsınız sözleşme bitene kadar dedim. Direk önünü kestim. Çok severim ikisine Allah ayaklarına taş değirmesin. Şimdiye kadar tek kötülükleri olmadı ama aynı evin içinde bazen kendi annene babana sitem ediyorsun ne kaldı kayinvalide... aç gözünü biraz dişini çıkart. Ve asla olumlu konuşma. 4 yıla Allah büyük. Ama 3 ay olur 6 ay, 6 ay olur 1 yıl. Anne 3 ayın yarın doluyor sen hadi abimlere geç diyemezsin. Hadi dedin abi istyiycek mi. Abi istese Anne dönse dese ki ben burda daha rahatım ayıkla pirincin taşını...

O kaynana sizi bırakmaz diye düşünüyorum. Yılın üç ayı az geliyor ama, evliliğin ilerleyen zamanlarında öyle çok gelecek kiiii. Çok masum bakıyorsunuz ama nişanlınız öyle bakmıyor. Gerçekler acı kusura bakmayın. Konuşun nişanlınizla normal bir ev tutsunlar kadın yılın her günü kalsın.

Annenin emeklilik durumu ne? Ömür boyu maddi olarak destek olmak zorunda kalacak mısınız? Ben olsam 3 ay asssla yaşamam. Ayrıca eşin abisi evli mi, onun eşi izin verecek mi? 3 ay olacak belki 6 ay. Ne münasebet
Siz ilerde yalnız kalırsanız asla evladınızın yanına girmemelisiniz unutmayın tamam mı??

Siz ilerde yalnız kalırsanız asla evladınızın yanına girmemelisiniz unutmayın tamam mı??
Ben yaşlılığım için birikim yapıyorum siz beni merak etmeyin. Ayrıca çocuk da düşünmüyorum, düşünsem de yaşlılıkta bana baksın diye yapmam. Ne kadar bencilce bir düşünce bu.

Genc kizlar duygusal davranip gercekleri gormek istemiyorlar,pembe gozluklerini takiyorlar.Erkekler ise tamamen mantik ve planla hareket ediyorlar .Erkek 10 yillik planini yapmis annesini rahat ettirmek uzerine,iyi niyetli bir kizi da bulmus,tatli tatli onu ikna etmis.Gercek hayatla karsilasinca hayal kirikliklari,mutsuzluk.

Gelecek hayatının dörtte birini yok saymak mı istiyorsun? O da en iyi olasılıkla.

Ben kac yıllık kocama adaleti saglar diyemiyorum sen daha nişanlısın ve güveniyorsun. Konuya yorumum:boşan.

Bir de birsey diyeceğim. Kvnin 3 ay kaldığı evde gittikten sonra 9 aya kendine gelebilir misin bu kısmı iyi düşün. Yani öyle ayyh gitti hadi minnoş günlerimize dönelim olunmuyor. En ilk basta kocamdan soğuyorsun.

Peki altlı üstlü oturmak hakkında ne düşünüyorsunuz konuyu güncelledim
Ne kendi ailenle ne kocanın ailesiyle yakın oturulmaz. Bir şeyden sinirin bozulur, aranızda bi problem olur duyarlar müdahale ederler. Hadi duymadı diyelim yüzün asık bi zamana rastladı çat kapı geldi üzerine alınır. Keyif yapmak istersin onun yüzünden olmasa bile ona bağlı engel çıkar soğursun yani hem de eşinden. Karışmasa da karışmış gibi hissedersin. Böyle hesaplara girdiklerine göre planı hazırlamışlar, sana geçmiş olsun.

Peki altlı üstlü oturmak hakkında ne düşünüyorsunuz konuyu güncelledim
Ben muhtaclık durumu dısında yakın oturmayı hoş bulmuyırum. Ayrıca sizin durumunuz biraz ölümü gösterip sıtmaya razı etmeye benziyor. Benim önerim nişanlınızı iyi gözlemlemeniz. Bu evlilikteki maksadı kendine bir yuva kurmak mı bundan emin olmalısınız.

İnşallah güzel bir evliliğiniz olur. Ben de çok iyi niyetli yaklaştim ama kocam hic arayi bulamadi. Kayinvalidem de cok iki yuzlu bir kadin. Bana sorarsan riske atmaman guzel olmuş. Simdiden söz verme. Anneye sen degil, cocuklari bakmak zorunda. Altli ustlu oturmak guzel fikir.

Kolay gelsin ıyı gunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…