Ay ne züğürdü Allah aşkına. Senelerce kaynanasıyla aynı evde yaşayan bir kadın mutluyum dese dahi herkes ona acır üzülür. Ben şansen sizin gençliğinizde evliliğinizi güzel güzel yaşamak varken yaşlı insanlarla aynı evi paylaşmak zorunda kalmanıza üzüldümHala doğru tespit diyor, züğürt tesellisi gibi düşünüp mutlu olun ne diyim. Aksini anlatsamda siz de tık yok belli ki
Valla ne şanslı adamlar var benimkine üzüldüm şimdiDeniz olsa yine iyi villa kiralayıp arkadaşlarıyla PC oynuyorlar. Onun için gidiyor her sene tatile
Ha haHala doğru tespit diyor, züğürt tesellisi gibi düşünüp mutlu olun ne diyim. Aksini anlatsamda siz de tık yok belli ki
Onların işi bu ama ☺Neden zit olsun? Kayinvalidem gelince keyfim mi kacacak, normal iki insan gibi anlasip sinirlarimiza saygi duyup gul gibi yasariz. Her gun bir kahve arkadasi olur bana, takiliriz yani ne var… benimki cok da eglencelidir, keske gelip yasasa bizimle)
rica ediyorum konuyu daha fazla sabote etmeyin, benim diger konularimla hicbir alakasi yok bu konunun. Ben kendi fikrimi konh sahibi icin yazdim.
“Tatile gidemeyecek” ifadesine de hic katilmiyorum, daha once de yazdigim gibi hayatimda cok sukur keyfimin istedigi her seyi yapabilecek ozgurluge sahibim, size de tavsiye ederim.
İnşallah gelip yaşar senin için dua edicemNeden zit olsun? Kayinvalidem gelince keyfim mi kacacak, normal iki insan gibi anlasip sinirlarimiza saygi duyup gul gibi yasariz. Her gun bir kahve arkadasi olur bana, takiliriz yani ne var… benimki cok da eglencelidir, keske gelip yasasa bizimle
Bana mı üzüldünüzAy ne züğürdü Allah aşkına. Senelerce kaynanasıyla aynı evde yaşayan bir kadın mutluyum dese dahi herkes ona acır üzülür. Ben şansen sizin gençliğinizde evliliğinizi güzel güzel yaşamak varken yaşlı insanlarla aynı evi paylaşmak zorunda kalmanıza üzüldüm
biraz kelimeleri, yorumlari genisletin bence. Orijinal marjinal cool ozgur tatil ayri evler falan bu durumlarin hepsini onlarca kez yorumladiniz. Hepsinde de size cevabinizi verdim, anlamak istemiyorsunuz. Siz bilirsiniz.Müjdemi isterim Özgür willy, evet çok anormal ve marjinal. Yine en anormal sen oldun.
Yani kocasıyla ayrı tatile giden, bağımsız kadın evine böyle bağlılık koymaz. Çok çelişiyorsun. Bu da hoşuna gidiyor had yine iyisin. Aşırı farklı ve çelişkili oldun
Evett iki hafta sonra yine gidecekler, ohh sefasi olsunn :))Deniz olsa yine iyi villa kiralayıp arkadaşlarıyla PC oynuyorlar. Onun için gidiyor her sene tatile
Ay lutfen. Eminim sizin duaniz kabul olur.İnşallah gelip yaşar senin için dua edicemama hangi şehirdeki evinize gelsin söyle de ona göre dua edeyim?
Bu aeada bence de keşke kayınvaliden gelse de en azından akşam yemeğini yalnız yemesen. Yavaş yemeni bekleyecek kadar iyi birine benziyor bence deEvett iki hafta sonra yine gidecekler, ohh sefasi olsunn :))
Bütün dünya olmaz dese de herkesin doğrusu kendine, benim doğrum bu, fikrimi de beyan ettim ama sizi rahatsız edeceğini bilemedim. O yüzden siz, oralarda oyalanın yada sizin fikrinizin tersini beyan edenlere musallat olun rahatlayın☺Ha hakonu sahibine 30 kişi olmaz dediyse bir siz olur dediniz hangi teselliden bahsediyoruz.
Bak son söylediğin mantıklı işte benim kv bizimle yaşamasın diye ev açtık onaAy lutfen. Eminim sizin duaniz kabul olur.
Hangisine isterse ona gelsin, isterse ona da ucuncu evi acariz siz hic dert etmeyin
Ha işte bu aynı evde yaşamam olmuyor willy. Konuyu bağlamından çıkarıp saçmalama. Sürekli üç ay boyunca aynı evde yaşamak sandığın gibi yoz pembe değil. Ayrı ev açabilecek olsa bu konuyu açmaz. İki iç ev varsa o beraber yaşa am olmuyor.Ay lutfen. Eminim sizin duaniz kabul olur.
Hangisine isterse ona gelsin, isterse ona da ucuncu evi acariz siz hic dert etmeyin
Merhaba benim yorumum şuan nişanlısınız en heyecanlı en mutlu en anlayışlı dönemleriniz o yüzden böyle düşünüyorsunuz ama emin olun pişman olursunuz yanlış anlamayın dünyanın en iyi kayınvalideside olsa olmaz herkes evinde mutlu gerçekten. Aynı evde olmuyor ne yazık ki 3 ay değil 1 hafta bile çekilmez bir hal alıyor kim olursa olsun bu böyle örneğin bir arkadaşınız bile evinize gelip 3 5 gün kalsa 6. Gün gözünün içine bakıyorsunuz gitse artik diye. Herkesin yaşantısı başka yeri geliyor eşinle bile ters düşe biliyorsun ev icerisinde tartışıyorsun. Bence mantıklı hareket et bir kere alıştırırsan başından sonunu alamazsınMerhaba arkadaşlar, bir süredir bu siteyi takip ediyorum ama hiç konu açmam gerekmemişti. Nişanlımın annesi yalnız bir kadın, çok şükür bakıma muhtaç değil, eşinden boşandığından beri fiziksel olarak zorlayıcı bir işte çalışıyor. Nişanlım annesiyle benim gözlemlediğim kadarıyla çok sağlıklı bir ilişkiye sahip. Uzun bir süredir nişanlım okul iş sebebiyle uzakta yaşıyor ancak iletişimleri çok güzel.
Nişanlımın şu ana kadar en büyük hayali abisiyle birlikte maddi açıdan durumu yeterli olduğunda annesini işten çıkarmak ve rahat ettirmek. Bunu bana zaten ilk görüşmeye başladığımızda da söylemişti ve ben de çok desteklemiştim. Açıkçası benim annem de aynı durumda olsa aynısını isterdim. Ve nişanlımın bu konuda kendi kurduğu aileyi aksatmayacağına, annesini rahat ettirmek uğruna kurduğu aileyi zora sokmayacağını da biliyorum.
Şöyle ki bu maddi açıdan yeterli duruma ulaşmak planlarımıza göre 4 yıl sürecek. Bu sürede annesi memleketindeki evini aktif hale getirmek istiyor. Yılın yarısı belki daha fazlası orada yaşayacağını söyledi nişanlım. Kendisinin teklifi annesini olabildiğince erken işten çıkarmak için yılın üç ayı annesini bize davet edip diğer kısmında abisinde ve memleketindeki evinde yaşamasını sağlamak. Ben açıkçası aynı evde zor olacağını ama yakın oturabileceğimizi söylemiştim. Fakat böyle bir durumda annesine ayrı bir ev tutmak maddi açıdan zor olacak ki yılın büyük bir kısmı da ev boş kalacak.
Ben de müstakbel kayınvalidemin yalnız kalmasını istemiyorum doğrusu. Nişanlımın da aramızdaki adaleti sağlayabileceğine inanıyorum. Bu teklif evliliğimizin ilk yılları için olsaydı büyük ihtimalle kabul etmezdim ancak 4 yıldan sonra nişanlımla da birbirimize daha da alışmış olacağımız ve en hareketli zamanlarımızı geçirmiş olacağımız için kabul edilebilir geldi.
Bu arada nişanlımın annesinin bu konudan haberi yok, ben oğlumla yaşayacağım demez yani. Ama böyle bir durumda mutlu olacağını tahmin ediyorum.
Sizce kabul edilebilir bir durum mu? Ya da başka bir öneriniz olur mu?
Üç harfli değilim cici kız kimseye musallat nasıl olunur bilmem.Bütün dünya olmaz dese de herkesin doğrusu kendine, benim doğrum bu, fikrimi de beyan ettim ama sizi rahatsız edeceğini bilemedim. O yüzden siz, oralarda oyalanın yada sizin fikrinizin tersini beyan edenlere musallat olun rahatlayın☺
Evet çok belli bilmediğiniz, ayak üstü kitabını yazdınız.Üç harfli değilim cici kız kimseye musallat nasıl olunur bilmem.
Ama siz konuyu güzel sabote ettiniz
Kişi kendinden bilir işi mi diyosunuzEvet çok belli bilmediğiniz, ayak üstü kitabını yazdınız.
Yok yanlis anladiniz, siz hangi ev diye sordunuz ya esim ben ve kayinvalideme ait ucuncu bir ev diyorum, yani sizin yorumunuzdaki igneleme dolu ifadenin karsiligi… saka. Bana kendi sakami da aciklattiniz ya…Bak son söylediğin mantıklı işte benim kv bizimle yaşamasın diye ev açtık ona
sakin ol lutfen, ben konu sahibine demedim diger arkadasin yorumuna ayni dalga gecme ifadesiyle cevap verdim.Ha işte bu aynı evde yaşamam olmuyor willy. Konuyu bağlamından çıkarıp saçmalama. Sürekli üç ay boyunca aynı evde yaşamak sandığın gibi yoz pembe değil. Ayrı ev açabilecek olsa bu konuyu açmaz. İki iç ev varsa o beraber yaşa am olmuyor.
Merhaba benim yorumum şuan nişanlısınız en heyecanlı en mutlu en anlayışlı dönemleriniz o yüzden böyle düşünüyorsunuz ama emin olun pişman olursunuz yanlış anlamayın dünyanın en iyi kayınvalideside olsa olmaz herkes evinde mutlu gerçekten. Aynı evde olmuyor ne yazık ki 3 ay değil 1 hafta bile çekilmez bir hal alıyor kim olursa olsun bu böyle örneğin bir arkadaşınız bile evinize gelip 3 5 gün kalsa 6. Gün gözünün içine bakıyorsunuz gitse artik diye. Herkesin yaşantısı başka yeri geliyor eşinle bile ters düşe biliyorsun ev icerisinde tartışıyorsun. Bence mantıklı hareket et bir kere alıştırırsan başından sonunu alamazsın
Ayy keskee. Ne guzel olur kiz kiza takilirdik, kendisi dunya iyisi bir kadindir.Bu aeada bence de keşke kayınvaliden gelse de en azından akşam yemeğini yalnız yemesen. Yavaş yemeni bekleyecek kadar iyi birine benziyor bence de