ailen nişanlını istemiyor anlaşılan. hediye almamanın altında o kadar anlam çıkarıyorlarsa...
nişanlın seni dövdü mü, sövdü mü, küçük gördü mü bunlara bak sen.
aslında evet bende yılbaşında hediye almayı falan çok lüzumsuz buluyorum, gerek yok buna yani, ama doğum günü, tanışma yıldönümü, nişan ve evlilik yıldönümleri her kadın için özel ve önemlidir, işte bende tam bu önemi anlamayan, bunlara gerek olmadığını düşünen bir nişanlıya sahibim. derdimi nasıl anlatacağımıda bilmiyorum, daha önce bir kaç kez söyledim ben bu günleri önemsiyorum diye ama o işine geldği gibi davranmayı tercih ediyor,
çevremdeki bazı kız arkadaşlarım, erkeği yontmak kadının işidir, bizimkilerde eskiden odundu, biz onları yonttuk şimdi her anımı hatırlar normal günde bile sudan bahaneler uydurup bana süprizler yapar dediklerini duydukça içten içe de-li-ri-yo-rum ... sanki beni delirmek için yapıyorlar, sevgililerinin süprizler yaptığını görmesem inanmam aslında ama görüyorum bide bu süprizleri gözümün önünde olduğu için..
mesela, çalıştığım yere yeni bir kız başladı, sevgilisi şuanda nişanlısı hemen çook güzel bir meyve sepeti yollamış yanındada kocaman bir miki mause(( kız hiç umursamadı bile, ben olsam sevincimden havalara uçardım yaaa
sonra sordum aynen bu üstte söylediklerimi söyledi
dilaracım kızma ama hakkaten erkekler odun ve yontmak senin işin.
benimki de bilmezdi ama ufaktan ufaktan söyleye söyleye bir iki süpriz yaptırdım ya artık gözüm açık gitmez çok şükür :)))
bu sözleri bende söylemek istiyoruuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yoksa benim gözüm açık gidecek :)))))
şimdi seni en başından beri burda bilen birisi olarak yorum yapmak vazifem diye dşünüyorum.
şimdi bak canım senin derdin maddiyat değil ve sen bu isteklerinde çok ama çok haklısın
o yüzden kimse seni yanlış anlamasın. bu kızların doğasında vardır, yeterki birşey alsında ne alırsa alsın
yani gönlünden geçtiğini görmek ister kız, sen bunu görememişsin belliki.
ben nişanlımla ilk tanıştığımda, ilk buluştuğumda sağolsun bana bir tek gül bile almamıştı.
neyse 2 gün biz gezdik tozduk ama sağolsun çok masraf yaptı bende onların karşılığı olarak 2. günün sonunda dönmeden ona güzel bir tişört aldım hediye ettim.
ilk buluşma anımızda aceleden yanıma bir an önce gelebilmek için çiçek falan alamadığını söyledi.
bende olsun önemli olan o kadar yoldan kalkıp gelmen kaldı ki, 2 gün boyunca o kadar gezdik sende çok masraf yaptın dedim.
neyse anacım 2. buluşmamızda sağolsun bir tek gül düşünmüş almış gelmiş.
sonra aradan bir yıl geçti ben her defasında ben buket gül istiyorum diye diye en sonunda doğum günümde yanımda değildi internetten dşünmüş göndermiş sağolsun.
şu da var ki ben sevgilimi gerçekten tabiri caizse "yonttum" ama bir arkadaşın dediği gibi yeri geldiğinde sözlerimde istediğimi belirttim.
bu zamanla olcak birşey. evet benim sevgilimin eli açıktır, hiç bir zaman masraftan kaçınmamıştır ama o kadar incelik de düşünemez işte.
e zamanla ben bunları söylemekten az da olsa yapar hale geldi.
o yüzden takma bunları, çünkü senin de hataların var eğitememişsin nişanlını.
insan kendine ne yaparsa diliyle yapıyor dilara.
şansın bol olsun arkadaşım
canım önceki konularına denk gelmiştim ama tekrar baktım ve sen olduğunu gördüm yani nişanı atıp tekrar bile barışmışsın ama orda yazdığın burnu sürtülmesi lazım hatta çok sürtülmesi lazım hatta burunsuz kalması lazım demişsin lakin anladığım kadarıyla burnu biraz bile sürtülmüş gibi değil bu ne sevgi bu ne aşk diyorum onun ki için ya ille bişi alması tabiki gerekmiyor ama sen onun doğum günü için hoşluk yapmışsın adamın hoşuna gitmiş ama seninki umrunda değil benim erkek arkadaşım kaptan malesefki beraberliğimiz sürecince 1 kez onun doğum günü ki bu ilk buluşmamız( hazırlık sınıfında tanışmıştık aynı sınıftaydık daha sonra bir şey olmadı aradan seneler sonra konuşmaya başladık ve sevgili olduk iyikide olduk) ne sever ne eder bilmiyorum ki bişi almadım zaten ben hediye olayında çok zorlanırım yılbaşında da öyle bişey almadım ama o her fırsatta bişiler aldı , daha sonra okulu bitti denize çıktı haliyle benim doğum günüm yıl dönümümüz doğum günü yeni yıl bütün günler ayrı geçiyo 2 senedir geçen sene o yokken aldım ona bişeyler gelince verdim o bana seferdeyken defalarca çiçek yolladı doğum günümde hediyem pastam kapıya geldi oralardan bunlara yetişti çiçek pasta hediye yerine keşke kendisi olsa ama almadan duramıyo sefere gitmeden hediye aldı yine doğum gnü hediyen die verdi biz mesela bi karar aldık hediyeleri evimiz için alıcaz artık dedik ama o yine alıo bişiler durduramıyorum çocuğu
birde babanın saç sakal karışmış yorumu var erkek arkadaşım ne zaman benim ailemin içine girecek olsa traşını olur üstünü giyinir bir keresinde beni almaya gelmişti dedim yukarı çık işim var altında kapri var diye ısrarla çıkmak istemedi ayıp olur diye ama ben zorla çıkardım yani
senin nişanlınla erkek arkadaşımı düşününce bilmiyorum canım ama ileride zorluk çekme olasılığın yüksek geliyo
adam sorunla baş etmeyi bilmiyo nasıl bir aile kurup onu yönetecek bişi olduğunda da evlendiğinizde sana mı ağlayacak gelip bence iyi düşün canım biraz özverili olması lazım ailesi de kendisi de saygı konusu hele gerçekten çok önemli ki yaptıkları gerçekten ayıp yani bizde böyle olaylar olmadı bilmiyorum ama yakın zamanda dayım ve annemin kuzeni evlendi arada sorunlar yaşandı ama dayımda bu cinsten değildi fakat annemin kuzeni haziranda evlendi ekimde boşandı en başından beri sorunlar vardı kız tarafı ısrarla hemn evlenmek istedi asıl istekleri paraymış 1 aylık evliliğe nafaka isteyip 20bin tl de nakit istediler yani destur bilmiyorum canım çok iyi düşün hiç bişi belli olmuyo bu hayatta güvenip inandığın insan bi bakmışsın başkasıda olabiliyor belki nişanlın iyi yönde değişir evlenince senin için temmenni edebileceğim sey bu
ne karar verirsen ver mutlu ol inşalla herkes mutlu olsun zaten
amin canım içtenliğin ve samimiyetin için teşekkür ederim, yılbaşından beri birşey oldu bana soğuk davranıyorum artık nişanlıma, konuşmak bile istemiyorum, arıyor açmıyorum telefonu, açtığımda pek konuşmuyorum konuşmak gelmiyor içimden,
bugün annesi nişandan beri ilk kez bizi aradı,nişandan beri bir kez bile telefon edip nasılsınız diye sormadılar, annemde bir güzel ağzının payını verdi, kadını aradığına pişman etti, buzamana kadar aramayıpi sorumsuz davranıp, siz ne yapmaya çalışıyorsunuz, ben kızımı size yamamıyorum, biraz gönlümüzü hoş tutup, arada bir arar insan, dedi verdi veriştirdi ooohhh iyi oldu,
ne bilim şuan sanki bir boşlukta gibiyim, sanki nişanlımı kaybetsem, bu beni çok üzmezmiş gibi, soğuk içim, yüreğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?