Yılbaşında doğum günü :/

doğum günü diye illaki lüks yerlere gitmeye gerek yok.yıl başı olduğu için lüks mekanlar dolup taşar.daha romantik,sakin mekanlar araştır bence.öyle yerlerde yıl başı kutlayan olmaz çünkü

işte ikisi ayrı ayrı olsa bu kadar dert olmazdı da, şimdi o günü ben ayarlıcağım için yılbaşınada denk geliyo malum, ikisinide kaldırabilmesi lazım ortamın.

aynen ona sordum mu rahatım zaten =D yılbaşı olduğu için onuda ilgilendiriyo lakin isterdim ki ben ayarliyim herşeyi süpriz fln ama zormuş. aklıma bişey gelmiyo kaç gündür.

işte ikisi ayrı ayrı olsa bu kadar dert olmazdı da, şimdi o günü ben ayarlıcağım için yılbaşınada denk geliyo malum, ikisinide kaldırabilmesi lazım ortamın.
bence doğum günü daha önemli.sen ona odaklan.yıl başına oldum olası önem vermem :) sevgilinde bence doğum gününün öncelikli olmasını ister.yılbaşı herkese yılbaşı ama doğum günü ona özel :)

o beni hem yemeğe götürücekmiş hem bi yerde kalıcakmışız ama biliyosunuz ki yılbaşında ister yemek ister otel fiyatları iki katı, ikisinide yapmak zorlar beni o gece için. bi yer ayarliyim bence orda kalalım.

O gün doğum günü diye yılbaşı için yapılacak bütün ödemeleri sizin yapmanız gerekmez zaten..

hesabı kendi ödemeyi planlıyor o zaman canım.yoksa şuraya götürcem buraya götürcem demez.bekar evi olan arkadaşın var mı öyle bişey ayarlasan.istediğin gibi hazırlık yaparsın

O gün doğum günü diye yılbaşı için yapılacak bütün ödemeleri sizin yapmanız gerekmez zaten..

tabi ki ama tek bişey yapıcam onuda ben yapiyim istiyorum. çünkü hem yemek hem oteli yapamam. oraya gidince ondan istemekte sanki bişey düşünmemişim düşüncesine yol açabilir sanki.

hesabı kendi ödemeyi planlıyor o zaman canım.yoksa şuraya götürcem buraya götürcem demez.bekar evi olan arkadaşın var mı öyle bişey ayarlasan.istediğin gibi hazırlık yaparsın

benim doğum günüm 2 hafta sonra kendi halletmiş yemeği, götürüceği yeri fln, kaldığımız yerde ise ödemeyi yaparken zorla bi miktarını vermeye çalışıcam artık.

benimde erkek arkadaşımın doğum günü yılbaşında
ben hediyesini falan buldum ama nasıl bi kutlama yapcağım konusunda bende kararsızım

daha ilk dogumgunu ve yılbasını gecireceginiz (en fazla 1yıllık ilişki oldugunu dusunduruyor) kişi icin nasıl "evlenecegim adam" seklinde bu kadar net konusabiliyorsunuz cok ilginc geliyor...

evlilik konusunu kararlastırmadan yılbası kutlanmaz veya 12den sonra beraber kalınmaz demiyorum elbette,
ama "o beni yemege cıkaracak, benim de cıkarmam gerek" düşüncesi bana pek oturmus bir ilişki izlenimi vermiyor, o yuzden evlilik gozume carpti...

yılbasının zorlugunu bile bile "yalnız kutlayalım, sen ayarla" diyorsa ev demeye calısmıstır zaten,
imkanınız varsa ve sizin icin sorun degilse otel veya 1gunluk kiralık evi tercih edin,
yılbasında alkol alacaksanız temkinli olun... sizin icin sıkıntıysa ve o riski goze alamıyorsanız birgun onceden aksam bulusmak ve 12de kendi ailenizin bulundugu eve gecmeden hemen once kutlamak daha mantıklı gibi duruyor...

Biz 20 senedir birbirimizi tanıyoruz. Aileler çok yakın, aynı okula gittik, aynı yazlıkta büyüdük. Yani geçmişimiz çok sağlam. Yeni tanıdığım biri diil ki, böyle bir düşünce içine giriyim hemen :)
O beni çıkardı bende çıkariyim düşüncesi daha çok düşünceye dayalı. hiçbişey yapmazsam kendimi kötü hissederim yazdım. En azından birini yapabiliyim diye çabalıyorum.

Yalnız kutlayabiliriz bi yerde, ama zaten daha öncedende gidip kaldığımız için, bi farkı olmaz diye başka bişey yapmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…