- 11 Şubat 2013
- 643
- 122
- 123
- Konu Sahibi stereotyped
-
yılbaşında herşey ateşpahası ve gereksiz kalabalık olur 1 gün önce veya sonra yapsanız daha iyi
Dimi ama?! :) bunu nasıl açıklıcam ki, yani doğumgünü olduğu için o da beklentiye girer doğal olarak. O gün bişey yapmam gerekiyo ama tam gününe denk gelmiş. Bulamadım bişey.
aynen böyle söyle tatlım istesenizde başbaşa olmazsınız arasında 1 metre aralık olan masa aralıklı yılbaşında dipdibe olur ne konuşabilir ne rahat hareket edebilirsin hırsızlık gırla taksi bulamazsın bunları söyleyin ve yılbaşında en mantıklısı ev bence
Doğru diyosunuz. Yılbaşıda en sevdiğim gündür gel gör ki evleniceğim adamın doğum günü yılbaşına denk geldi.
Yılbaşını birlikte geçireceksiniz değil mi sonuç olarak?Öncelikle merhabalar..
Benim bu aralar kafamı kurcalayan bi sorun var. Erkek arkadaşımın doğum günü yılbaşında :/
yani yemeğe gidelim desem her yerde sesli müzik var, fasıl tarzı ya da bar gibi eğlence mekanları gibi yerlerde de başbaşa nasıl olur bilmiyorum. Arkadaşlarını süpriz yapıp çağırmak istedim, başbaşa olmak istediğini söyledi.
İlk defa kutlıcaz beraber ve benim için çok önemli biri. Şık bişeyler istiyorum.
Benim doğum günüm kasım sonu, ulus 29 ya da sunset grill'de yemek yeriz dedi.
Hal böyle olunca, yemeğe gitmek şart oldu sanki.
Çıkmaza girdim, aklımda hiç bişey yok. Lütfen yardım edin.
teşekkür ederim =) deniyim ben bibence sakince ve mantıklı bir konuşma yaparsan kabullenir
Bir gun once cok guzel bir surpriz hazirlayin, yemege gidin,kalabiliyorsaniz gece 12 de kutlayin. :)
Evde kutlayın daha iyi
Yılbaşını birlikte geçireceksiniz değil mi sonuç olarak?
Biz her sene otele gideriz yılbaşı için. Hem gereksiz kalabalık ve hoş olmayan ortamlardan uzak nezih olur hem de gece gece alkol alıp eve dönmek çok gereksiz. Birimizin içmemesi lazım o da yılbaşında olmuyor.
Otelde sevgiliyle kalmam derseniz arkadaş grubunuzla gidersiniz. Kızlar bir oda erkekler bir oda tutar.
gündüz doğum gününü gece de yılbaşını kutlayın, çalışıyorsa öğlen yemeğini ayarlayabilirsiniz, siz de çalışıyorsanız o gün için öğleden sonraya kadar işten izin alabilirsiniz
Bence mekan bulabilirsiniz ya.
Mekanı kendiniz de yaratabilirsiniz hatta. Günlük kiralık evler oluyo ya, o tarz bi yer ayarlayıp şık bi masa ayarlayabilirsiniz şaraplı mumlu.
gündüz mantıklı aslında ama her yerde trafik fln olucak, o gün yarım gün ya, hınca hınç yollar kapalı =) yılbaşı olayı zorladı beni.
Tabi canım siz erken gidip şık bi masa, ortam fln hazırlıcaksınız zaten, sürpriz olaraktan.evet olabilir aslında. ben erken gitsemde bişeyler hazırlasam daha romantik olur gibi, bunuda yapılabilicekler listeme ekliyim ben. teşekkür ederim =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?