- 19 Eylül 2018
- 14.183
- 37.998
- Konu Sahibi sasifelekcikmazi
Ne hayallerim vardı benim deBen Kıbrısa gidecektim, 36 haftalık olucam o zaman uçamıyormuşum
Evdeyiz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne hayallerim vardı benim deBen Kıbrısa gidecektim, 36 haftalık olucam o zaman uçamıyormuşum
Evdeyiz.
Ne hayallerim vardı benim de
Berlin'i çok severim. Ama gerçekten 3-5 kat giyinin.
Şarap ve Harry'i çok yaptık. Daha dogrusu ben gaza gelip 2 günde, 7 filme tamamlıyorum eşim Harry Hogwarts'tan davet mektubu almadan uyuyor
Yok dağa gitmem. Bedava gel deseler gitmem. O derece sevmiyorum. Burnun kizarmis, sucuk ekmek kemirmece. Antalya cok iyi fikir. Hem ısıniriz hem de değişiklik olabilir.Otel niye soğuk olsun kız, Ankaradaysanız Mövenpick oteli tavsiye ederim yılbaşı balosu aşırı güzel, üstelik otelin içi sıcacık
Geçe yıl Antalya tarafına gittik, aşırı memnun kaldık hem bolca güneş alldık hem de gittiğimiz oteldeki yılbaşı ballosu aşırı güzeldi. Kısacası sıcak yere gidersen üşümezsin kanka amma ben Kartalkayaya gidicem dersne tabi ki soğuk olur fdhdjjdjdfjf
Pahalı olur diye şimdiden biraz bugüne biraz yılbaşına vakumla kuruyemiş aldım 1700Bizim 2 senedir çocuktan dolayı yılbaşı planlarımız iptal. Bu sene bi fiyatlara bakayım dedim kişi başı 1650 yazmışlar. 3 bin lirayı 1 geceye vereceğime o parayla ya hisse alırım ya altın çocuk olmasa da içim acırdı bu parayı vermeye
Berline bilet alan üye var. Bir yerde sosislerini yerler, biralarını icerler. Muhtemelen orada da Brandenburg Kapısının o civarda sokak kutlaması vardır. Ben severim sokakta kafam iyi gezmeyi.Yılbaşında Berlinin bir numarası yok yaf sadece Christmasmarktler var o da zaten her yerde var ... Bir de g.tkesen soğuk var tabi evlerden ırak
Yılbaşının tadı dağlarda karla buzla çıkar, o da Münihten güneye doğru Avusturya tarafına olur. Seefeld in Tirol der geçerim, gündüz kayak akşam spa yaparım, Berlini de fakirlere bırakırım
Benim oglum 2bucuk yaşinda dişari çikinca peşinden koşturuyoruz hep oturamiyoruz zaten gezmeyemi çikiyoruz koşmayami belli degil hamile olmasam dişari çikardim ama çocukla zor oluyor gecen yil çikmiştik bu yil evdeyiz.Konum taşınır mi burdan bilmiyorum. Pek de tatlis, minnos bir dert. Yılbaşında ne yapmayı düşünüyorsunuz? Ben kararsız kaldım. Son 2-3 yıldır evdeyim ama dışarıda çıksak çok kalabalık, minik kızim var. Otele gitsem soğuğu da hiç sevmem, muhtemelen fiyatlar da ucmustur. Ama evde de bunaldım yani. Arkadaşlarımı çağırsam mi? O da bir kazan yemek yap demek. Bilemedim. Menüyü kafamda tasarladım aslında. Bir yanım da aç şarabını, bininci kez Harry Potter izle diyor.
Bu kadar ağır konu arasında garip kaçtı biliyorum ama heryer de ışıklanmaya başladı. Yeni yıl, yeni umutlar:))
Konum taşınır mi burdan bilmiyorum. Pek de tatlis, minnos bir dert. Yılbaşında ne yapmayı düşünüyorsunuz? Ben kararsız kaldım. Son 2-3 yıldır evdeyim ama dışarıda çıksak çok kalabalık, minik kızim var. Otele gitsem soğuğu da hiç sevmem, muhtemelen fiyatlar da ucmustur. Ama evde de bunaldım yani. Arkadaşlarımı çağırsam mi? O da bir kazan yemek yap demek. Bilemedim. Menüyü kafamda tasarladım aslında. Bir yanım da aç şarabını, bininci kez Harry Potter izle diyor.
Bu kadar ağır konu arasında garip kaçtı biliyorum ama heryer de ışıklanmaya başladı. Yeni yıl, yeni umutlar:))
Arkadaşlarımı çağırdım. Onlara çalıp söyleyeceğim şarkıların bile provasını aldım hahahahKonum taşınır mi burdan bilmiyorum. Pek de tatlis, minnos bir dert. Yılbaşında ne yapmayı düşünüyorsunuz? Ben kararsız kaldım. Son 2-3 yıldır evdeyim ama dışarıda çıksak çok kalabalık, minik kızim var. Otele gitsem soğuğu da hiç sevmem, muhtemelen fiyatlar da ucmustur. Ama evde de bunaldım yani. Arkadaşlarımı çağırsam mi? O da bir kazan yemek yap demek. Bilemedim. Menüyü kafamda tasarladım aslında. Bir yanım da aç şarabını, bininci kez Harry Potter izle diyor.
Berline bilet alan üye var. Bir yerde sosislerini yerler, biralarını icerler. Muhtemelen orada da Brandenburg Kapısının o civarda sokak kutlaması vardır. Ben severim sokakta kafam iyi gezmeyi.
Ama soguk konusu zorlayabilir tabi. Sıcak şarap vs küçük çocuk yoksa çok keyifli olabilir sokakta. Gece de cok eğlencesi var.
Ben lüks ya da değil dağa gitmem. Dağcılık, kayak hepsine karsiyim Spa'ya degil tabi
Kars muhteşem bir yer. Daha 1 ay önce oradaydık eşimle. Biz beyazına yetişemedik, döndüğümüz hafta başlamış kar. Hatta şu an Orhan Pamuk'un Kar kitabına başladım, fotoğrafını çektiğim binalara, sokaklara bakıyorum bir yandan. Büyülü bir yer yılbaşı için:)Bekar olsam yurtici Kars'a giderim.