Yılbaşı Hatam

ah lizzie ah, biliyor musun atlatmıştım, zaten unutmuştum. ben ona yanıyorum. ve atlatmak çok uzun bir zamanımı almıştı, şimdi o kadar zamanı tekrar mı yaşamam gerekecek, tüm her şey boşa mı gitti. ona yanıyorum.

işte pişmanlığım büyük. niye oraya gittim. neden? neden? neden? kendimi bağışlayamıyorum. Yılbaşı gecesi sokakta beni görmese, gittiği o eğlence mekanlarındaki(lütfen yanlış anlaşılmasın, elbette oralarda düzgün, güzel insanlar da vardır) sahte, korkunç gülüşlerden sonra benim masumiyetimi hatırlayıp değerimi anlasaydı keşke.. ama ben kendimi mahvettim.

inşallah yeniden toparlanırsın daha dik daha sağlam olarak
öyle ya iki ileri bir geri gidiyoruz bazen ...
bir de sen neysen osun oraya gittin diye değer kaybetmedin
ya da yanlış bir şey yapsan bile değerinden kaybetmezsin
çünkü senin ruhunda değerin...seninle beraber hatayı anlayacak düşünce tarzın, sevecek kalp sende ..
bilmiyorum kendimi ifade edebildim mi ama...
mücevher afedersn b.k içine dahi düşse yine mücevherdir...

Olmuşla, ölmüşe çare yok. Neden diyerek kendini üzme, pişmanlıklarımız bizi hayata hazırlıyor zaten. Unut onu, konuş kendinle, söz dinlesin kalbin :)

Bırakıldım falan ne arabesk düşünceler.
Ben de okuyunca güldüm kusura bakma da.
Düzgünce konuş, azıcık güvenin olsun kendine.
Çok saçma cümleler kurmuşsun cidden ki senin yaşın da küçük değil.
Bir konuda 24 mü ne yazıyordu sanırım.
Hadi dediğin lafların çok saçma olduğunu anladın da sonraki düşüncelerin nedir?
Sanki karşı taraf suçluymuş gibi davranıyorsun.
Doğru düzgün cevap bile vermemişsin.
Burada kalmayacağım, beraber yürüyelim falan deseydin bari. Diyemediğinden ötürü ona öküz demekten vazgeç.
Adam senin beynini okuyamaz.
Kendini ortaya koyacak olan sensin.
Sana kaba cümleler kurduğunda bile onu bir sohbetin içine çekebilirdin.
Ne kadar kaba bi kutlama diye yüzüne diyebilirdin. Sonra da kafana göre konuşurdun. Ama işte sen böyle hayalperest arabesk dünyandan sıyrılmazsan, iletişim kurma sorununu ilişkilerinde her zaman yaşarsın ve kimse seni tanımak istemez.
Bu çocuk da aynı hesap. Böyle tutuk bir kıza daha ne desin ki. Haddini zekice bildiremedikten sonra saygı görmeyi bekleme kimseden.
Çok ama çok büyütüp anlamsız detaylarda kaybolmuşsun.

Pek anlayamadim ama sanirsam bu sahisla bi gecmisiniz var... Madem cesaret edip oraya gittiniz ve katsilastiniz keske gercek niyetinizi belli etseydiniz, varsin o anlamasin, ki tavirlariniz ters gelipte bosvermis olabilir heralde kafada biraz kiyakti... Eger dürüstce seni görmege geldim deseYdiniz daha frakli olurdu diye düsünüyorum... Yinede üzülmeyin kalbinizden geleni yapmissiniz, bundan sonra yolunuza bakarsiniz...

öyle desem iyice benden uzaklaşacak, hiç umut kalmayacak diye korktum.

Sokakta bulduğunu sokakta kayıp etmişsin , üzülmeye değmez sadece sosyal ol ama tabi kapalı alanlarda

İletişim kanalları kapalı bi düzeltmekte fayda var :s

hızlı tüketim toplumunda duygular öldü, duygusal yaşayanlar da arabesk oldu öyle değil mi? duygusuz olmalı, sert olmalı, güçlü görünmeli, kayıtsız olmalı.. sen kendin ol, herkesten bunu bekleme. herkes taş suratlı olmak zorunda değil. sen öyle mutluysan, kendine yakıştırabiliyorsan öyle ol. ben en azından masumiyetimi kaybetmedim, masum bir beklentiyle bir aşkın peşinden koştum. içindeki çocuğu kaybetmiş, anlamsız ruhlar gibi insanların düşeceği zamanın peşinden koşmadım mesela..

bu yazdıkların için teşekkür ederim. bu cümlelerin her biri ayrı ayrı değerli. sen güzel bir insansın.

Şimdi adam kim,sevgilin mi platonik mi bilemem ama,bir genç kızın her aklına geleni yapmaya kalkması ne kadar sağlıklı sence?
Bir genç kızın gece yarısı hem de yılbaşında,alkoltavan yapmışken insanlarda,kendini sokağa atması ne kadar soğru sence?
Adamın elinde bira,sokakta bir kız,nasıl bir kibarlık bekliyordun.Zaten kafa çakır.
Sen kendini itin kopuğun olduğu sokağa çıkarken düşünmedin de,elin adamı anası bacısı hiçbirşeyi olmayan kıza niye koruma içgüdüsü duysun.

Ya sen kendini neden yıpratıyorsun böyle. Yaptığın şeyler gayet normal ve güzel. Gitmeseydin aklında kalacaktı. Yaptın cesaret gösterdin sonrasını da sahiplen. Yaptım iyiki yaptım de. Ona karşı duygularını anlayamadım ama ben kendini yıpratma kısımlarına karşıyım. O öyle söylerken sen verebileceğim en iyi cevapları verdim de yine olsa yine öyle konuşurdum de kendini suçlamayı bırak. Bende sevdiğim kişiler için hatta sonradan ciğeri beş para etmez olduklarını anlamama rağmen yaptığım aptalca şeyler için kendimi suçlamadım. İyiki yaptım dedim şimdi olsa gene öyle davranır gene öyle yaparım. İnsan herkese kolay kolay birşey hissedemiyor şu an cidden o tür duygular yok olsaydı yapardım. Gece çıkar beklerdim geldiğinde de öyle konuşurdum çünkü bişeler hissediyorum o duyguyu yaşamalıyım yıpratma kendini.

Sizin kafa yapınız aşmamışsa sorun bende değil sizdedir. Benimki bir çeşit bireysel protesto aslında. Kendi çapımda toplumsal kadın rollerini ve şekillerini yıkmaya uğraşıyorum, en azından kendi varlığımda gerçekleştiriyorum bunu. O yüzden "bir genç kızın gece gece dışarda ne işi var" algısına da bir nanik çekmek benim amacım. Gece sokağa çıkan kadın her şeyi hak eder mantığıyla yaşayan bir zihin benim dediklerimi asla anlayamaz. Siz kendiniz köleliği kabul etmişsiniz, önce kendi yaşantınızı sorgulayın.

Ya öyle güzel demişsiniz ki.. Demişsiniz ya " İnsan herkese kolay kolay birşey hissedemiyor" işte ben bunun peşinden koştum. Yıllarca bir hissizlik ve boşlukta yaşadım, aşkın olmadığı yavan bir hayatta kendimi harcadım. Ve onu, aşkı bulduğum vakit kovalamak istedim. Ama kovalarken yanlış hamleler yaptım. Pişmanlığım da bu.

Hiçte pişman olma derim :) Ben bilmediğim başka bi şehire gitmiştim ve senin gibi başka tehlikeler atlattım gece vakti inmişim şehire kalacak yer bulamadım gerisin geri döndüm filan. Yok o günleri pişmanlık olarak algılamıyorum yaşadığım değişik tecrübeler sadece. Evde otursam sadece hislensem ne olacak ki. Kimse mükemmel degil mükemmel davranışları da o yüzden gösteremiyoruz. Kendin gibi davrandın sonrasında pişman olma.

Beni tüm o kurtların içinde, sapığının, tacizcisinin, yılbaşı diye ipini koparıp gelmiş her türlü pisliğin içinde öylece bırakıp gitti...
İyi de siz adama güvenerek mi gittiniz?
Gecenin o saatinde adamla karşılaşmak için gidip sokakta beklerken sapığı tacizcisi yok, adam bırakınca mı birden bunlar belirdi sokakta?

Bunun dışında siz de farkındasınız gereksiz bir olay olmuş. Ya adamı hiç kaale almayacaktınız diyaloglar esnasında, ya da normal davranacaktınız. Böyle bir saçmalık olmuş.

Kendinizi umursatmaya çalışmanın ne demek olduğunu biliyorum ama inanın ne yaparsanız kendinize yapıyorsunuz unutmayın.

Adam sana mutlu yillar demis, napiyosun burda tek takilma demis, sen ona okuz mokuz diyosun. Sevmiyo belli ama okuz baska durumlarda kullanilir. Senin zihin dunyan kaotik

Adam sana mutlu yillar demis, napiyosun burda tek takilma demis, sen ona okuz mokuz diyosun. Sevmiyo belli ama okuz baska durumlarda kullanilir. Senin zihin dunyan kaotik

bu arada öküzü ben demedim, burada yorum yapan bir arkadaş dedi o şekilde.
evet zihin dünyam epey kaotik. böyle şeyleri söylemek mağdur edebiyatı gibi algılanıyor biliyorum, ben de söylemeyi sevmiyorum ama belki algılayışımın ve hislerimin daha anlaşılır görünmesinde yardımcı olur diye belirtmek istedim, ben bipolar affektif hastasıyım. tüm bu zihinsel karmaşa o yüzden mi acaba bilmiyorum

Hmm evet bipolar yapar.. Psikoterapi aliyo musun sadece ilac mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…