- Konu Sahibi fataldanger
-
Hmm evet bipolar yapar.. Psikoterapi aliyo musun sadece ilac mi
Bu basit bir depresyon tarzi buhran degil, psikolojik bir hastalik, tedavi olunmaliTedavi almıyorum. Yazın atak geçirdim, ailem hastaneye götürdü. Tedaviye başlandı, bir ay kadar kullanıp bıraktım. Tedaviyi bıraktım.
tedavine devam et. ben seni inan hiç iyi görmüyorum. kkda dikkatimi çok çektin çünkü.Tedavi almıyorum. Yazın atak geçirdim, ailem hastaneye götürdü. İlaç tedavisine başlandı, bir ay kadar kullanıp bıraktım. Tedaviyi bıraktım.
Bu basit bir depresyon tarzi buhran degil, psikolojik bir hastalik, tedavi olunmali
böyle düşünüyorsan neden beni kurtların,ayyaşların,sapıkların,tacizcilerin olduğu ortamda bıraktı gitti diye ajite ediyorsunSizin kafa yapınız aşmamışsa sorun bende değil sizdedir. Benimki bir çeşit bireysel protesto aslında. Kendi çapımda toplumsal kadın rollerini ve şekillerini yıkmaya uğraşıyorum, en azından kendi varlığımda gerçekleştiriyorum bunu. O yüzden "bir genç kızın gece gece dışarda ne işi var" algısına da bir nanik çekmek benim amacım. Gece sokağa çıkan kadın her şeyi hak eder mantığıyla yaşayan bir zihin benim dediklerimi asla anlayamaz. Siz kendiniz köleliği kabul etmişsiniz, önce kendi yaşantınızı sorgulayın.
Önce nanik ne demek?Kadın rollerini yıkmaya çalışan bir kadın mı kullanıyor bu kelimeyi.Sen önce algını güçlendir,hoşgörülü ol ve olayı yanlış yerinden okuma.Bak bakalım benim yazımı iyi okuçBir kızın gece gece dışarda ne işi var mı demişim yoksa bazı sebeplere dayalı kendini sokağa atması ne derece doğru mu demişim.Sen kendi kafanda kurgalayıp yazma burayaHele de it kopuk varken bir erkeğin seni yalnız bırakmasından dem vururken,onun korumasını beklerkenbana kölelikten,KADIN ROLLERİNİ YIKMAYA ÇALIŞMAKTAN bahsetmesi çok komik ya.Sizin kafa yapınız aşmamışsa sorun bende değil sizdedir. Benimki bir çeşit bireysel protesto aslında. Kendi çapımda toplumsal kadın rollerini ve şekillerini yıkmaya uğraşıyorum, en azından kendi varlığımda gerçekleştiriyorum bunu. O yüzden "bir genç kızın gece gece dışarda ne işi var" algısına da bir nanik çekmek benim amacım. Gece sokağa çıkan kadın her şeyi hak eder mantığıyla yaşayan bir zihin benim dediklerimi asla anlayamaz. Siz kendiniz köleliği kabul etmişsiniz, önce kendi yaşantınızı sorgulayın.
Sizin kafa yapınız aşmamışsa sorun bende değil sizdedir. Benimki bir çeşit bireysel protesto aslında. Kendi çapımda toplumsal kadın rollerini ve şekillerini yıkmaya uğraşıyorum, en azından kendi varlığımda gerçekleştiriyorum bunu. O yüzden "bir genç kızın gece gece dışarda ne işi var" algısına da bir nanik çekmek benim amacım. Gece sokağa çıkan kadın her şeyi hak eder mantığıyla yaşayan bir zihin benim dediklerimi asla anlayamaz. Siz kendiniz köleliği kabul etmişsiniz, önce kendi yaşantınızı sorgulayın.
böyle düşünüyorsan neden beni kurtların,ayyaşların,sapıkların,tacizcilerin olduğu ortamda bıraktı gitti diye ajite ediyorsun
Önce nanik ne demek?Kadın rollerini yıkmaya çalışan bir kadın mı kullanıyor bu kelimeyi.Sen önce algını güçlendir,hoşgörülü ol ve olayı yanlış yerinden okuma.Bak bakalım benim yazımı iyi okuçBir kızın gece gece dışarda ne işi var mı demişim yoksa bazı sebeplere dayalı kendini sokağa atması ne derece doğru mu demişim.Sen kendi kafanda kurgalayıp yazma burayaHele de it kopuk varken bir erkeğin seni yalnız bırakmasından dem vururken,onun korumasını beklerkenbana kölelikten,KADIN ROLLERİNİ YIKMAYA ÇALIŞMAKTAN bahsetmesi çok komik ya.
Kadın rolünü yıkmak istiyorsan,kölelik yapmak istemiyorsan o zaman sen gidip konuşsaydın erkekle.Benim yaşantımdan hele hiç bahsetme.Orda bir dur.
Bence sne açtığın konuyu tekrar oku,sonra amacının düşünce yapının ne olduğuna karar ver.Haddini de aşma.
Hımmm anladım canım anladım.Allah şifa versin ne diyimNaniğin ne demek olduğunu sizin bilmediğiniz aşikar. böyle BÜYÜK BÜYÜK yazınca daha iyi yazmış, daha iyi la
Önce nanik ne demek?Kadın rollerini yıkmaya çalışan bir kadın mı kullanıyor bu kelimeyi.Sen önce algını güçlendir,hoşgörülü ol ve olayı yanlış yerinden okuma.Bak bakalım benim yazımı iyi okuçBir kızın gece gece dışarda ne işi var mı demişim yoksa bazı sebeplere dayalı kendini sokağa atması ne derece doğru mu demişim.Sen kendi kafanda kurgalayıp yazma burayaHele de it kopuk varken bir erkeğin seni yalnız bırakmasından dem vururken,onun korumasını beklerkenbana kölelikten,KADIN ROLLERİNİ YIKMAYA ÇALIŞMAKTAN bahsetmesi çok komik ya.
Kadın rolünü yıkmak istiyorsan,kölelik yapmak istemiyorsan o zaman sen gidip konuşsaydın erkekle.Benim yaşantımdan hele hiç bahsetme.Orda bir dur.
Bence sne açtığın konuyu tekrar oku,sonra amacının düşünce yapının ne olduğuna karar ver.Haddini de aşma.
Hımmm anladım canım anladım.Allah şifa versin ne diyim
Toplumsal kadın rollerini ve şekillerini yıkmaya çalışan arkadaşın, kendisini "sallamayan" adamdan koruma beklemesi..
Şşşşştttt bana bak yağmurda ıslanmış yavru kedi modunda gezen senNaniğin ne demek olduğunu sizin bilmediğiniz aşikar. böyle BÜYÜK BÜYÜK yazınca daha iyi yazmış, daha iyi laf etmiş oluyoruz değil mi:) Kadın rollerini yıkma isteğimle aşk duygusu içindeki karmaşam birbirine karışabilir, sadece ona karşı farklı bir kadın haline gelebilirim. Olayı yanlış bir yerinden okuyan besbelli sizsiniz:) Ben ondan ne koruma bekledim ne bir şey tamam mı? Sadece biraz insan olan bir erkeğin yapmaya meyilli olduğu bir davranışı sergilemesini beklemiş olabilirim, çünkü onu seviyorum ve onun da beni sevdiğini bilmek istedim. Senin yaşantına meraklı değilim, bir halta benzemediğinden eminim. Ne güzel konuşuyoruz değil mi kabadayı kabadayı, orda dur! şunu yapma! bunu yapma! deyince:) Sen kimsin de bana hadden huduttan bahsediyorsun? Sen haddini bil ilk önce. Hatta kendini bil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?