Yılbaşı Hatam

roman gibi
bir sokak var o saatte o sokaktan adamın geçeceği belli
siz oraya gidiyorsunuz sonra beni bıraktı diye üzülüyorsunuz
:(
aşk sizi ne yapmış...bize adam hakkında ve geçmişte neler olduğunu da anlatırsanız ancak mantıklı yorumlayabilirim gibi açıkçası..

ben öyküleştirerek anlatmak moda diye bu şekilde anlatmadım, benim doğal anlatım tarzım budur. belki çok kitap okuduğumdan bilmiyorum. başka türlü anlatamıyorum.
çok güzel yazıyorsunuz bu arada
çok ciddiyim
yazmayı düşünün bence akıcı ve duygusal ...ne güzel :)

Adam sormus inkar etmissin o gece yanlis anlasilir demissin yuzune bakmamsin burdami durucaksin demis cvp vermemissin kendi acimdan dusunuyorum ben adamin yerinde olsaydim bende ayni seyi yapar giderdim. Benden rahatsiz oldugunu dusunurdum yanlis anlaisir dedi demekki unutmus hayatina devam ediyor belki baskasini bekliyordur bu yuzden cvp vermedi diye dusunurdum. Size umut vermek icin yazmiyorum bunlari sadece bir ihtimal dogrultusunda oldugu icin empati yaparak yazdim

işte sürekli kendimde kusur buluyorum sonra. o gece giydiklerime bile taktım kafayı. keşke diyorum mesela her gün giyindiğimden farkı olmayan, spor şeyler giyip gitseydim oraya. ama ben naptım, üstünde tülü olan açık pembe tonlu bir etek giydim sanki o gün erkek tavlamak için özel olarak süslenmiş gibi. tüm o kutlamaların içindeymişim gibi. keşke yılbaşının benim için bir önemi olmadığı belli edercesine, oraya başka bir sebeple gittiğimi belli edecek türden sıradan bi şekilde gitseydim. bunu bile kafaya taktım düşün. sürekli kendimde hata arıyorum.

ya ...çok kitap okumanın zararları...
bunu bir kitap sever olarak yazmak zor geldi ama işte...

biliyor ilknurA, bal gibi biliyor. anladığını biliyorum. yazın birisine attığım "evet ona aşığım, evet onu görmek için oraya gidiyordum" mesajını birileri kulağına çıtlatmıştı. bana bunları anlattığında inkar ettim, yalan söylemişler dedim ama bana büyük ihtimalle inanmamıştır. her şeyi anlamıştır."Emin ol seni sevmese bile bir erkek onun icin yapilan bir seye boylesine kayitsiz kalmazdi ne kadar okuz olursa olsun." demişsin ya, işte kalbimi bu gerçek daha da çok acıtıyor. onun için yapılan bir şeye böylesi kayıtsız kalabiliyor işte, en kötü erkeğin bile düşüneceği inceliği bana karşı düşünmüyor. demek ki diyorum sonra, ben iğrenç biriyim ki bu incelik bana karşı gösterilmiyor..
hayır tam tersi sen ona göree fazla nahifsin
ben seni çok sevdim
nasıl nahif ince ruhlu bir insansın
nereden buldun böyle adamı
kendini yoktan yere üzüyorsun ....

Yani böyle filmlerde ki, romanlarda ki gibi olmaz ki..
Gece olmuş sen sokağa onu görmek için gidiyorsun.
Önceden flört ettiğin birimi bu?
Sokak neresi..? yılbaşı kutlamalarının olduğu biryermi?
Neden başka şekilde ulaşmaya çalışmıyorsun. tel. gibi
Tamam çok kitap okuman güzelde.. durumu anlayıp yorum yapmak bizim için epey zor bu şekilde...:KK51:

Başka türlü anlatmak, daha anlaşılır olmak elimden gelse öyle yapmaz mıyım sanıyorsun? Maalesef bu konuyu ancak bu şekilde anlatabildim, farkındayım çok karışık oldu, belki de aklımın karışıklığı yansıdı yazıya bilmiyorum. Çünkü bu meselede neye üzüleceğimi, ne hale geldiğimi ben de şaşırdım, bir sürü sebep ,unsur birbirine girip rahatsız ediyor beni. Sokak kızılayda bir sokak. Ki kızılay da yılbaşında ankaranın en işlek yeridir galiba.

hayır tam tersi sen ona göree fazla nahifsin
ben seni çok sevdim
nasıl nahif ince ruhlu bir insansın
nereden buldun böyle adamı
kendini yoktan yere üzüyorsun ....

ya cathylizzie çok teşekkür ederim.. ne diyeceğimi bilemiyorum. ben çok karışık bir durumdayım, bilmiyorum. nereden buldum bilmiyorum, gerçekten hiçbir şeyimi artık kendim de bilmiyorum.

bundan herkesten çok ben eminim zaten. ben artık kendimi düşürdüğüm duruma üzülüyorum, o iş bitti gitti zaten.
o zaman bu son olsun. konularını az çok takip ediyorum. bu ruh halinden çık artık. kendi kendime hep diyordum bu kız neden kendi kendine böyle acı çektiriyor diye. hiçbir öküz için değmez. birşeyde yapmamışsın. yani kötü duruma falan düşürmemişsin. bırak artık bu hanzoyu

evet işte o komik cümleyi nasıl kurdum, nasıl kendimi öyle rezil edebildim onu anlamıyorum ben de. utanç içindeyim. onun karşısında şaşkına dönüyorum. bunun için kendimden nefret ediyorum.
aman boşver hepimiz küçükken böyle aptallıklar yapmışızdır koyver gitsin :)))
bundan da birşey çıkmayacak gibi görünüyor sana ilgisi olsaydı 6 aydır konuşmamış olmazdınız

roman gibi
siz oraya gidiyorsunuz sonra beni bıraktı diye üzülüyorsunuz
:KK43:
aşk sizi ne yapmış...bize adam hakkında ve geçmişte neler olduğunu da anlatırsanız ancak mantıklı yorumlayabilirim gibi açıkçası..

"
siz oraya gidiyorsunuz sonra beni bıraktı diye üzülüyorsunuz" böyle demişsin ya, gerçekten şöyle bir bakınca hastalıklı bir durum gibi duruyor değil mi, kendi kendine üretip kendi kendine yaşayan, kuruntulu bir tip gibi duruyor. sanırım benim gerçekliğim şaşmış durumda. ama gerçekten abartmıyorum, gerçekliğim bu şekilde. alay edilecek kadar komik durduğunu biliyorum, belki de bu, duygudurum bozukluğunun bir neticesi. gerçekten bilmiyorum.

Bu konuyu duygular köşesindeki başlığımda da anlattım. Üzerinde değiştirmeye gerek olmadığı için, olduğu gibi buraya da aktarıyorum, çünkü desteğe, paylaşmaya ihtiyacım var. Anlatacaklarım aşık olduğum, burada da sürekli kendisinden bahsettiğim, kendisi için satırlar yazdığım adamla ilgili.

Yılbaşı gecesi evde otururken birden deli yanım tuttu, bu gece onu o sokakta görmek istiyorum, görmeliyim, tam da yılbaşında bu olmalı dedim. Evden çıktım gece 23:00 gibi. 23:30 gibi o sokakta oldum. Hissettim, o sokakta olacaktı, onu görecektim. Hatta on ikiye kadar çalışır büyük ihtimalle, sonra on ikiye doğru çantasını sırtına takmış gelirken görürüm onu dedim. Dediğim gibi oldu. Aşağıdan geliyordu. Elinde bira vardı. Bense duvar kenarında durmuş bekliyordum sadece. Tabii sadece ortamı yaşamaya gelmiş, bakınan biri imajı vermeye çalışıyordum kendime. Yukarı doğru çıkarken beni gördü sanırım. Bir ara önümden geçip yan tarafa doğru yürüdü. sonra tekrar önümden geçerken "mutlu yıllar" diye haykırdı çok kaba bir biçimde, resmen böğürdü. Yüzüme tükürmediği kaldı. Sonra geçti gitti aşağı.

Bir müddet orada oyalanırken bana bakar gibi hissettim. Sonra tekrar geldi önüme. Ona bakmadım. "Napıyon kız nasılsın?" dedi bana aynı kaba tavırla. Peki ben, aptal ben!! Ne yaptım? Hiç muhatap olmamam, onu adam yerine koymamam gerekirdi, hele hele de bu insan onuruna yakışmayan tavra karşılık. Peki ben ne yaptım? Ciddi ciddi cevap verdim, bunu neden yaptım biliyor musunuz? Eğer konuşmazsam kafasında "bana trip atıyor" fikri oluşacak, bu da ona karşı duygularımı belli edecek diye korktum. Aptal ben! Ne aptal bir fikirdi bu.. Salak salak " İyiyim, teşekkür ederim. siz nasılsınız?" dedim. "Ben de iyiyim" dedi. "Niye yüzüme bakmıyorsun?" dedi. Off kızlar öyle aptalım ki, her halimden belli oldu her şey. Gözlerine bakmadan, yere bakarak konuşuyordum, kesinlikle bu tam bir aşık kız hareketiydi. Hem de öyle bir insanlık dışı birine, bir hayvana.. Ya tamamen muhatap olma ya da oluyorsan kendinden emin bir şekilde, duygularını ustaca bir şekilde gizleyerek muhatap ol değil mi? Gerizekalı ben.. Ben de "Bu saatte erkekler yüzüne bakınca yanlış anlayabiliyor" dedim. Ne gerizekalı bir cevaptı, ne saçma bir cevaptı allahım.. hatırladıkça utançtan yerin dibine giriyorum. "Boşver sen erkekleri, ben buranın insanıyım." dedi. "Burda böyle yağmurun altında bekleme, yazık" dedi. "Sorun değil" gibi bir şey dediğimi hatırlıyorum. "Sen burda mı takılacaksın?" diye sordu sonra. Yanıt vermedim. İlk başta yapmam gereken şeyi en sonunda yaptım. Sonra umursamazca "peki iyi geceler, mutlu yıllar" dedi, sonra da etrafta şöyle bir dolaştıktan sonra çekti gitti... Beni tüm o kurtların içinde, sapığının, tacizcisinin, yılbaşı diye ipini koparıp gelmiş her türlü pisliğin içinde öylece bırakıp gitti...

Bilmem kaçıncı kez bırakıldım. Kaçıncı kez bu hatayı yaptım, onun peşinden koşma, aşk ümidi besleme hatası.. Kendimi, kendime yaptığımdan dolayı affedemiyorum. O geceden beri ciddi bir bunalımdayım, ve kalp kırıklığımı toparlayamıyorum, toparlanması zor. Üstelik bir de temmuzdan beri konuşmamıştık. Uzun zaman sonra ilk konuşma böyle mi olmalıydı? Ben bu kadar mı saygı hak etmeyen bir insanım?..

Bu kadar kötü muameleyi hak edecek ne yaptım, bende saygı hak etmeyecek ne eksiklik var bilmiyorum ama ben bunları hak etmedim kızlar ya, ben bunu hak etmedim...
arkadaşım bu sokaktan geçeceği kesin olması falan ilginç peşine düşmüşsün gibi bir arkadaşım vardı oda birini severdi tabi adamın ilgisi hiç yoktu onu görmek için gider dururdu olduğu yere adamda anlamıştı tabi ilgisini bunu alaya almaya baslamıştı belli oluyordu gülerek konuşuyordu açıkcası t...k geçerek sanki inceden inceden.
sonra çıktığı saatte peşine bile düşmüştü tabi adam farketmiştir.
bir gün de artık dayanamadı bir mektup yazıp vereceğim dedi
gitti :size bir şey söyleyeceğim anlamışsınızdır heralde demiş
adam da : evet anladım siz 7. kişisiniz bunu yapan ben evliyim 3 yasında cocuğum varr demiş
mektup yazabilirsiniz notta bırakabilirsiz demiş adeta t...k geçerek
arkadaşım da demek rezil ettim kendimi deyip kaçmış ordan
bastan belliydi zaten sende bırak rezil etme kendini itin birine.

"
siz oraya gidiyorsunuz sonra beni bıraktı diye üzülüyorsunuz" böyle demişsin ya, gerçekten şöyle bir bakınca hastalıklı bir durum gibi duruyor değil mi, kendi kendine üretip kendi kendine yaşayan, kuruntulu bir tip gibi duruyor. sanırım benim gerçekliğim şaşmış durumda. ama gerçekten abartmıyorum, gerçekliğim bu şekilde. alay edilecek kadar komik durduğunu biliyorum, belki de bu, duygudurum bozukluğunun bir neticesi. gerçekten bilmiyorum.
hayır hayır aşık olmuşsun sadece
ben de aşıkken neler saçmaladım..burada da okuyabilirsin çeşitli konularda
aşıkken hepimiz saçmalıyoruz
o yüzden dedim "aşk size ne yapmış"..:)
ama geçiyor hepsi birer anı oluyor buruk da değil kimi tatlı anı kimi ders çıkarıcı ...
bence tabi böyle, bakış açısına bağlı daha çok:)

bundan herkesten çok ben eminim zaten. ben artık kendimi düşürdüğüm duruma üzülüyorum, o iş bitti gitti zaten.
Emin ol senin kendiini yediğin kadar adam o akşamı düşünmemiştir, hatta hatırlamıyordur bile..
Senin durumunda tecrübe olsun, geçmiş geri gelmez, üzülerek değiştiremezsin durumunu..

canım gecenın 12 sinde tek başına drup kendine tip tip bakan bi kıza nasıl bı muhammele göstermelı anlamadım. sen kendını gece oralarda göstererek hatayı en basında yapmıssın. o senı muhtemelen 'bu kız gece bu saatlerde sokaklarda beklıyosa zaten herşeyi yaşamıştır' düşüncesiyle sapıkların içinde gayet rahat bırakabilir.. artık hiçbir erkek kızın namusuna sahıp çıkıp korumaya çalışmıyo aşık olmadan.. bence sen kndını çok basit göstermişsin keşke yapmasaydın. hemhayvan gib tavırları varmış boşver kndıne uyanı bul. uymayanla aşıkta olsan mutsuz olursun

Back
X