Onu Allah yazdırdı 11.000 olacak demekki1 sıfır fazla olmuş ama tabi sene sonunda kimse 1100 de vermiyor haklısınız.
Aslında internet bankacılığı bile sizin için daha iyi olabilirdi. Çok rahat döviz hesabı açıp bankadaki paranızdan istediğiniz kadar döviz hesabınıza aktarmak 2 dklık bir işlem.
Bilemiyorum 100 lirada istikrar gösterebiliyorsanız bes bile yastık altından daha mantıklı olabilir.
Ayrıca kumbara dediğin şeyi açmak çok kolay bence. İçindeki paraya 1 yıl dokunmayacak iradeniz varsa kesinlikle iradesiz değilsiniz. Gerekli motivasyonlarla çok da iradelisiniz bence.
Onu Allah yazdırdı 11.000 olacak demekki
Bakalım bi yerden başlayalım da sonra dediğin gibi bankadan da devam ederiz.
internette kolay da 5 dolar almaya da döviz bürosuna gitmem sanırım her ay ya.
Döviz bürosu nerede onu da bilmiyorum. Bakkala araba ile gidilen mahrumiyet bölgesinde yaşıyorum :)
Ben sadece kağıt paraları biriktirecek bir kumbara alacağım. Hatta şu an çıktım gidiyorum almaya
Bozuklar için evde bişey ayarlayayım....
yesa gel yine birikime başladık.
mahrumiyet ayrı konu tabi
Döviz bankalardan da alınıyor bu arada. Şehrin içinde yaşayan herkes ulaşabilir.
Ben kumbara aldım sene sonunda açacağım. Bakalım diğer arkadaşlar nasıl yapacak daha karar vermedik tam.Aaaaaaa birikim varim.diyor
Şimdi küçük bir alışveriş yaptım daha da yok
Esimin yurt dışı durumu var bu ay gider artti euro aldık pasaport vize işlemleri
Arkadaşımin düğünü var yarım. Altın aldım
Onun disinda inşallah bu ay büyük masraf yok
Eee.ne yapıyoruz aylık birikim mi yazıyoruz
Ben kumbara aldım sene sonunda açacağım. Bakalım diğer arkadaşlar nasıl yapacak daha karar vermedik tam.
Benim daha küçük boyutlu bi kumbaram var.. 1.5 yıldır nerdeyse 50 kuruş ve 1 liraları biriktiriyorum bin lirayı aşkın param oldu :)) onlarla altın alıp kenara atıcam zahmet edip de az buçuk düşerse tabi.. yoksa biriktirmeye devamMerhabalar. Dun eşim bi kumbara yapmis getirmis demirden. Boyutunu şöyle anlatiyim eski bilgisayar monitörlerinden birazcik daha buyuk. Acilmicak sekilde yapmış. Ve dolana kadar acmicam diyo. Hedefi bu. Yahu nasil dolcak o kumbara ? Kac yil sürer? Eve hirsiz girse ilk götüreceği sey olmaz mi?
Dolduğunda acinca napariz o parayi? Ne kadar cikar?
Daha once böyle bisey yapan var mi kizlar? Nekadar cikti kumbaranizdan naptiniz o parayla mesela?
Onu nasıl açacaksınızBizde eşimle yaptık. Boş gaz tüpünü yaptık biz hatta. 8 ay falan oldu halen de açmadık. Alabildiğimiz kadar atıyoruz. Şu zaman acacaz diye bi şey demedik. Allah nasıp ederse çocukta bekliyoruz. Sıkıştığımiz zaman açarız işte. Bence sizinde güzel fikir. Sabır istiyor hepsi bu. Onu unutun bi kumbara varmış gibi düsünmeyin yani. Gün gelir çok ise yarar.
demir kesme makinasiylaOnu nasıl açacaksınız
Küçükken kumbaram vardı babam işe giderken bana ve benden bir yaş küçük kız kardeşime harçlık verirdi günlük. Kardeşim ıbır zıvır alıp yerdi bense kumbarama atardım bayram harçlığı vs derken Sanırım bir seneyi geçti açtık ozamanlar iyi para çıktı annem beni kuyumcuya götürdü 2 tane altın bilezik aldı çok sevindim çocukluk işte... sonra eve gelince annem çıkardı tekini kardeşime verdi ozaman anladım ne kadar boşmuş para biriktirmek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?