Kağıtları da cüzdanımda yanımda taşırım hep, içte gizli gözünde saklarım ve unuturum o yokmuş gibi yaparım harcamalarımı. Hatta o kadar unutmuşum ki, yakın zaman önce yurtdışına taşındık ve geldiğimde bir baktım cüzdanımda 300 tl. Bir zamanlar dolar yaparım diye gizli göze koymuşum ve orda unutmuşum, çok üzüldüm tl olarak yanımda getirmiş olduğuma.Evet ben de aylık açıp bütünleyip kağıt para kumbarasına atayım diyorum. Yoksa bozuk paraları bütünlemek çok zor olur diğeriyle beraber açarsam.
Bu konuyu taşıtalım dedi konu sahibi ama...Birikim topiği?
Sene sonunda açalım ama. :76:Kızlar çalışıyorum o yuzden yazamıyorum kusura bakmayin. Simdi yeni bi baslik belirleyelim o zaman ekonomi finans forumuna acayim konuyubuyuk kumbara yapiyoruz hic acilmayan ve günlük attiklarimizi yazalim v
Kızlar çalışıyorum o yuzden yazamıyorum kusura bakmayin. Simdi yeni bi baslik belirleyelim o zaman ekonomi finans forumuna acayim konuyubuyuk kumbara yapiyoruz hic acilmayan ve günlük attiklarimizi yazalim v
Aciyim kizlar adi ne olcak önerisi olan var mi
Aciyim kizlar adi ne olcak önerisi olan var mi
Onu yapacağınıza akil var mantik var her ay bir çeyrek alin atin bankadaki kasaniza . Bu nasil bir fantazidir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?